Flyplassen i stavanger uis

Hvem Bryr Seg Tv2

 1. Hvem bryr seg tv 2
 2. Hvem bryr seg tv2 mean
 3. Hvem bryr seg tv2 go
 4. Hvem bryr seg tv2 play

Men jeg må innrømme at det varmer i hjertet når noen tar tak. Det er magisk hver gang noen tar tak og griper inn. Påfallende ofte er det kvinner som bryr seg, sier Sonstad. Takk til bussjåføren Klaus Sonstad har også selv opplevd at helt ukjente mennesker har brydd seg. Han kan aldri glemme en hyggelig bussjåfør fra barndommen i Klæbu for over tretti år siden. Den historien forteller han her. UTELIGGERE: Skuespillerstudentene Ørjan Steinsvik og Håkon Smeby levde som uteliggere som en del av et skoleprosjekt. (Foto: Sveinung Kyte, TV 2) Levde som uteliggere I Lørdagsmagasinet får du også møte teaterstudentene Håkon Smeby og Ørjan Steinsvik. Norsk Skuespillerinstitutt, NSKI, har de siste tre årene hatt et samarbeide med selgerne av gatemagasinet =Oslo som en del av undervisningen. NSKI legger vekt på såkalt method acting, der skuespilleren ikke bare forsøker å spille en karakter, men faktisk være karakteren. Som en del av dette arbeidet tilbringer studentene mye tid i samtale med =Oslo-selgerne.

Hvem bryr seg tv 2

 1. Time til pass away
 2. «Hvem bryr seg»-Klaus: – Magisk når folk griper inn
 3. Hvem Bryr Seg
 4. Best i test tørketrommel 2016 reaction
 5. Hvem bryr seg tv channel online
 6. Brun og blid moss video
 7. Hvem bryr seg tv2 se gratis nå
 8. Hvem bryr seg tv2 n

Hvem bryr seg tv2 mean

Elsafadi tror han er en av dem som griper inn, på grunn av tidligere erfaringer. – Jeg har tenkt på om jeg ville brydd meg i hver eneste episode. Fordi jeg har jobbet med vanskelig og sårbare caser i barnevernet, så har jeg på en måte min egen trening og skole i det. Jeg har brutt inn i mange situasjoner før, og det tror jeg gjør at man blir rustet til å gjøre det igjen. At man blir vant til å gjøre det. Vår personlighet er et resultat av atferd over tid, som igjen er et resultat av tanker over tid. Så hvis jeg har et mønsker med å gå inn i situasjoner og er god på det, vil jeg ikke klare å la være å gripe inn, sier han. Når «Hvem bryr seg» begynner på TV senere denne måneden, håper 38-åringen at han får med seg flere i kategorien «de som bryr seg». – Jeg tenker at programmets jobb må være å gi folk en ny evaluering av seg selv, der og da. De som ser på må stille seg spørsmålet «hva ville jeg gjort? ». Så får de trening, og så kommer det kanskje en situasjon der det virkelig skjer, sier han.

– Selv om det er skuespill, så er reaksjonene ekte. Så det blir til at det man står igjen med er ekte. Til og med skuespillerne har vært så flinke at de får ekte reaksjoner. Vi har sett ekte tårer. Og det er viktig at vi ikke later som alt er tull når mye av dette er virkeligheten til alt for mange mennesker i Norge. Det er viktig at disse tilfellene blir belyst. Og det er stort av både de som griper inn og de som ikke griper inn at de lar oss vise dette på TV. – Hva har vært det tyngste å se på? – Jeg synes det alltid er vondt når barn er involvert. Vi har en scene der ei jente med Downs syndrom blir angrepet verbalt... Det er sterkt å se på. Selv om hun visste at hun var hyret inn som skuespiller, merket vi at innspillingen rippet opp i gamle sår. Så da tok vi en del pauser og bygget henne opp igjen, med både is og klemmer i pausene. Man så at det var vondt for henne. Hun hadde opplevd dette på ordentlig. Så det er sterkt. Ville brydd seg selv Selv om den første sesongen av programmet viste at mange nordmenn brydde seg i situasjonene som ble filmet, var det enda flere som ikke reagerte.

Hvem bryr seg tv2 go

– Jeg håper programmet skaper en diskusjon over middagen og i sosiale medier. Og jeg håper at folk engasjerer seg slik de gjorde i sesong én, at det gjerne blir engasjement i hver eneste case. For alt er viktig! Nå er kanskje ikke køsniking like alvorlig som vold mot kvinner eller menn, men det er viktig at vi snakker om det også, fortsetter han. Sesong to av «Hvem bryr seg» har premiere på TV 2 i august. underholdning

Hvem bryr seg tv2 play

Men Ørjan og Håkon tok den helt ut og levde som tiggere og uteliggere i Oslo. Det ble en aha-opplevelse. Usynlig – Plutselig var vi nærmest helt usynlig, selv midt i Oslo sentrum. Men de få som tok kontakt vil vi huske lenge. Noen mynter i koppen, et vennlig ord eller bare et nikk eller blikk tvers over gaten som et tegn på at du blir sett. Det betyr så utrolig mye, sier Håkon Smeby. Perioden som uteligger har satt varig spor hos de to skuespillerstudentene. – Etter å ha levd på gata bare denne korte perioden klarer jeg lenger ikke å passere en tigger uten å gi ham noe, eller i hvert fall si hei og ønske ham en god dag, sier Håkon Smeby. nyheter

TV 2 AS Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen Ansvarlig redaktør: Olav T. Sandnes Nyhets- og aktualitetsredaktør: Karianne Solbrække Sportsredaktør: Vegard Jansen Hagen Programredaktør: Kathrine Haldorsen Salgsdirektør: Bjørn Gunnar Rosvoll Kontakt TV 2 Pressetjenesten Annonsere Bli publikum Jobb i TV 2 Om personvern og informasjonskapsler Rabattkoder Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor eller Norwaco), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.

Men så gjorde Klaus en så god figur at jeg tenkte «nei, drit i det». Jeg trodde det var tull da jeg ble spurt! Men så skjønte jeg at Klaus var på vei ut, og tenkte at da kan han bare ha det så godt, ler 38-åringen. – Det var sterkt og rørende LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK I «Hvem bryr seg» settes søkelyset på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. Det brukes skuespillere og skjult kamera for å teste hvor hjelpsomme folk egentlig er i vanskelige situasjoner. Programlederen beskriver innspillingen av årets sesong som «fantastisk», men innrømmer at det ved flere anledninger ble følelsesladde dager på jobb. – Det var ganske sterkt og rørende å se reaksjonene til noen av de menneskene som ble involvert, noen av dem klarte å gå inn i veldig vanskelige og ubehagelige situasjoner, røper han. – Vondt når det er barn involvert Elsafadi og hans team har ønske om å sette både dyremishandling, partnervold, foreldre som mobber barnet sitt og andre viktige tema på dagsorden. Programlederen innrømmer at noen av scenene satte preg på både ham og skuespillerne, selv om det i utgangspunktet ikke var ekte situasjoner.

Fri, 16 Oct 2020 01:00:32 +0000