Flyplassen i stavanger uis

Laks I Ovn Med Grønnsaker

Hei! Kvardagen er i gang og middagane skal på bordet etter en lang dag på jobb. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Laks i form med grønnsaker og fløte er en slik middag, den er så simpel, men samtidig veldig god. Muligheten for varisjon i grønnsakene og smakstilsetning er stor, så her er det i bunn og grunn berre å bruke det du liker og har tilgjengelig! Laks i form med grønnsaker og fløyte, 3 porsjoner 500-600 g laksefilêt 1 brokkoli 1 rødløk 1/2 purreløk 3 gulerøtter 3-4 dl matfløte salt og pepper Tilbehør: Kokt ris eller søtpotetmos anbefales Slik gjer du: Sett ovnen på 180 grader. Kutt grønnsakene i små biter og ha over i en ildfast form. Dryss over litt salt og pepper og hell over matfløten. Ønsker du ekstra smak kan du tilsette litt finhakka kvitløk og chili. PS! Det er heilt uproblematisk å få gjennomstekte grønnsaker på ca. 20 minutt i ovnen dersom bitane er små (med noko variasjon i og med at ovner er ulike). Men, for å vere på den sikre sida: steik gjerne grønnsakene litt først før du tar på laksen.

Ovnsstekt Laks Med Grønne Grønnsaker - Oppskrift fra TINE Kjøkken

Ovnsstekt Laks Med Grønne Grønnsaker - Oppskrift fra TINE Kjøkken En enkel hverdagsrett full av sunne grønnsaker. Alt i en form gjør dette til en favoritt! 150 g aspargesbønner ¼ stk brokkoli 400 g nypoteter 150 stk aspargestopper frosne erter 3 ss TINE Meierismør ½ ts salt ¼ ts pepper 1 stk sitron 800 g laks 2 dl TINE Lettrømme 18% ½ stk i skiver Slik gjør du det Sett ovnen på 230 °C. Del bønner i to og brokkoli i biter, bruk både bukettene og stilken. Del potetene i store biter og kok møre i lettsaltet vann, ca. 10 minutter. La bønner, aspargestopper, erter og brokkoli koke med de siste 2 minuttene. Hell av vannet og la dampe av. Tips Hele brokkolien kan brukes, men stilken trenger litt lengre koketid. Del gjerne stilken i mindre biter enn bukettene, da blir de ferdig samtidig. Vend grønnsakene med smør, salt og pepper. Riv sitronskall fint over og press ut saften. Ha alt over i en ildfast form. Del fisken i porsjonsstykker, gni med, salt og pepper og legg på toppen av grønnsakene. Stek i ovnen i ca.

Laks i ovn med grønnsaker reviews

Salma laks oppskrift ovn

 1. Splittet personlighet symptomer
 2. Norske klassikere singer sargent
 3. Laks med pasta
 4. Hvor mye vann har vi i kroppen
 5. Til
 6. Forret med laks
 7. Laks i ovn med grønnsaker city
 8. Høgskolen i sørøst norge canvas
 9. Etnisk norsk man 2
 10. Sogn og
 11. Dikt om kjærlighet | NordicWishes
 12. Stell av bringebær

Laks og grønnsaker i ovn - Aperitif.no

Laks i form | Oppskrift | Meny.no

Kategori Vanskelighetsgrad Tid En hverdagslig middagsrett som gjør seg selv i stekeovnen, mens du kan gjøre andre viktige ting. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Lammebiff med urtestekte grønnsaker. 800 g laksefilet 2 ss olje ½ pakke persille 4 stk potet 3 gulrot 200 sellerirot fennikel purre, den hvite delen båter hvitløk dl matfløte 1 ts salt pepper Forvarm stekeovnen til 200 °C. Skjær laks i porsjonsstykker og fjern eventuelt skinn. Legg fiskestykkene i en skål og vend dem i olje, salt, pepper og finhakket persille. Sett til side. Skrell grønnsaker og skjær dem i tynne skiver. Bland grønnsakene og legg dem i en ildfast form. Finhakk hvitløk og bland inn i fløten sammen med salt og pepper. Hell blandingen over grønnsakene og sett formen i ovnen i 30-40 minutter. Sjekk at grønnsakene begynner å bli myke. Ta formen ut av ovnen og legg fiskestykkene på toppen. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i ca. 10 minutter, eller til fisken er gjennomstekt og grønnsakene er møre.

Fri, 16 Oct 2020 17:30:15 +0000