Flyplassen i stavanger uis

Nordre Follo Kommune

Under Covid-19 pandemien jobber vi på andre måter for å hjelpe innbyggerne med å holde struktur i en annerledes hverdag. Vi opprettholder tilbudet Frisklivsresept for deg som har økt risiko for, er i ferd med å utvikle eller har utviklet sykdom knyttet til fysisk aktivitet og/eller kosthold. Vi følger opp via telefon og andre digitale løsninger inntil videre. Frisklivssentralen samarbeider med Aktiv på dagtid og 60 Pluss om en timeplan med fysisk aktivitet. På Facebook sender vi treninger live, legger ut videoer og program. Her finner du også tips og råd om kosthold, aktivitet, smerte-problematikk og psykisk helse. Også blir det Quiz. Følg oss på Facebook. Timeplan uke 20 Se timeplanen Vi oppdaterer timeplanen hver fredag etter lunsj. Nyttige nettsteder våren 2020 Oversikten nedenfor blir løpende oppdatert med videosnutter, tips til hverdagsglede, avisoppslag, nyttige lenker og apper. Kvalitetssikret helseinformasjon Hverdagsglede-filmene Rask psykisk helsehjelp i Nordre Follo kommune Styrk!

Nordre follo kommune skoler fridager 2020

Møt presis til aktivitet av hensyn til instruktører og andre deltagere i gruppen. Å komme for sent kan medføre at du ikke kan delta på den gruppen. Følg instruktørens anvisninger og de regler som finnes på treningsstedet. Opptre vennlig og høflig og ta hensyn til andre. Ta godt i mot nye deltagere. På Family er det kun mulig å delta på Aktiv på dagtid sine timer. Skriv deg på liste i resepsjonen. Ta med hengelås. Det er plass til 15 stk i bassenget på Høyås og 25 stk på Finstadtunet og Langhus bad. Påmelding gjør du ved å skrive deg på liste på stedet hver gang. Det er kun lov å skrive seg selv på lista. Alle skal dusje før bassengtrening, helt uten badetøy. Følg øvrige regler for det enkelte sted. Det er ikke mulighet for å benytte boblebadet på Finstadtunet. På Høyås er det badstue, merk deg at denne er for både kvinner og menn. Brudd på trivselsreglene kan medføre advarsel eller utestengelse. Trening for deg over 60 år Det finnes flere tilbud om trening i regi av Nordre Follo kommune og i lag og foreninger.

En app for styrketrening fra Diabetesforbundet Filmer med trening for kondisjon, styrke, bevegelighet og avspenning Landsforeningen for hjerte- og lungesyke har informasjon, tips og videoer om fysisk aktivitet Treningsfilmer for seniorer med utfordringer med balanse Oppskrifter for hele familien Hva er en Frisklivssentral? Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal tjeneste. Målgruppen er de med sykdom eller økt risiko for sykdom, og som trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Tilbudet starter med en kartleggingssamtale hvor dere også avtaler videre oppfølging. Temaer det veiledes i er kosthold (måltidsrytme og mengde), grensesetting, fysisk aktivitet og andre relevante temaer. Frisklivssentralen driver ikke treningsgrupper for barn, men anbefaler bruk av ordinært tilbud. Barn og ungdom med alvorlig fedme, undervekt eller sykdom relatert til mat, følges ikke opp i Frisklivssentralen. Ta kontakt med helsesykepleier på skolen eller fastlege. Jeg sliter med søvnen Frisklivssentralen tilbyr Stå opp - søvnbehandling i gruppe for voksne med insomni. Insomni kjennetegnes av dårlig eller lite søvn enten på grunn av innsovningsvansker, urolig nattesøvn eller tidlig morgenoppvåkning. Noen opplever alle disse søvnvanskene, mens andre sliter kun med et av symptomene, for eksempel innsovningsvansker. På dagtid opplever man tretthet, konsentrasjonsvansker, humørsvingninger og liknende. Det er forhold som gjør at behandlingen ikke passer for alle, og derfor kaller vi inn til en forsamtale for å vurdere dette.

Nordre Follo Land Norge Fylke Viken Status Kommune Grunnlagt 1. januar 2020 Adm. senter Ski Areal – Totalt – Land – Vann 203 km² [3] 196, 4 km² [2] 6, 6 km² [2] Befolkning 59 288 [4] (2020) Bef. tetthet 292, 06 innb. / kvadratkilometer Kommunenr. 3020 Nettside Nettside Politikk Ordfører Hanne Opdan [1] ( Ap) (2019) Varaordfører Hans Martin Enger [1] ( MDG) (2019) Nordre Follo 59°45′00″N 10°52′00″Ø Nordre Follo på Commons a ^ SSB: Befolkningsstatistikk (1. januar 2020) Nordre Follo er en kommune i Osloregionen i Viken fylke. Kommunen ligger i landskapet Akershus og området var en del av Akershus len, Akershus stiftamt, Akershus amt og Akershus fylke fra middelalderen til 2020. Nordre Follo ble etablert 1. januar 2020 ved sammenslåing av Ski og Oppegård kommuner. [5] [6] Geografi [ rediger | rediger kilde] Nordre Follos høyeste topp er Tømmerås (313, 1 moh). [7] Kommunestyrevalget 2019 [ rediger | rediger kilde] Nordre Follo kommunestyre 2019–2023 ble valgt 9. september 2019.

Nordre follo kommune a river

 • Åpner for trafikkopplæring og oppkjøring i tunge kjøretøy - itromso.no
 • Tannlege Oslo sentrum | Velkommen til Rådhustannlegene
 • Kristne i norge movie
 • Nordre Follo kommune
 • Lyd og bilde - Elektronikkbransjen.no
 • Hvor mye er barnetrygd 2
 • Suzuki tl1000r til salg
 • Ekteskap i islam
 • Nordre follo kommune ledig stilling
 • Grillet makrell oppskrift
 • Jag vil jenna din kropp lyrics
 • Overnatting oppdal sentrum

Er du bekymret for et barn? Bekymringsmelding, barnevernvakten, alarmtelefon, barneverntjenesten. Foreldreveiledning Tilbud, grensesetting, konflikter, usikkerhet i foreldrerollen. Fosterhjem Vil du bli fosterhjem? Oppaver, rolle, samarbeid med barnevernet. Bofellesskap for enslige mindreårige flyktninger Bofellesskap på Myrvoll, Siggerud og Langhus. Ettervern Tilbud etter fylte 18 år, fosterfamilie, voksenkontakt, hybel med oppfølging. Er du utsatt for vold? Hva er vold? Vold i nære relasjoner, hvor får du hjelp? Besøkshjem Vil du bli besøkshjem? Kriterier, ansvar, oppgaver. Støttekontakt Vil du bli støttekontakt? Kriterier, ansvar, oppgaver.

Thu, 15 Oct 2020 17:36:26 +0000