Flyplassen i stavanger uis

Siri Vølstad Jensen

 1. SIRI VØLSTAD JENSEN | Nyheter, bilder og videoer - Se og Hør
 2. Siri vølstad jensen siu
 3. Siri vølstad jensen park
 4. Siri vølstad jensen kjæreste
 5. Siri vølstad jensen lake

Samfunn Se alle 3 078 personer liker dette 3 081 personer følger dette Om Se alle Contact Siri Vølstad Jensen on Messenger Artist Gjennomsiktighet på sider Se mer Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og publiserer innhold.

SIRI VØLSTAD JENSEN | Nyheter, bilder og videoer - Se og Hør

Nå har hun også fått muligheten til å spille det inn hjemme: En lokal sponsor har satt av 100. 000 kroner til bygging av musikkstudio i kjelleren hos Jensen, i følge Aftenbladet. Den nye singelen heter What It Feels Like, og det må ha vært litt av et rush å synge linja "is this what it feels like to fly" rett etter å ha vunnet årets Idol. Siri prøvde å sette sitt preg på låta ved å gjøre en country-vri på den, men med unntak av litt banjo er det dessverre mest pop å høre. Mer country var det da Siri sang Whiskey Lullaby, You'll Never Leave Harlan Alive, Good Girls Gone Bad, Emmylou, Jolene og Last Name. Det var artig å få høre så mye country på norsk tv, framført av noen med så bra stemme som henne. Og var oppgaven å synge en annen sjanger enn country klarte hun som regel å gjøre det om til country likevel, som da hun sang Katy Perry-sangen Hot N Cold. I tillegg skulle Idol-deltakerne i år skrive en egen sang – med litt eksperthjelp, og det klarte Siri bra med låta Take My Time. Den er fin, men forhåpentligvis blir låtskrivingen enda bedre når hun får bruke god tid på albumet.

Siri vølstad jensen siu

Annonse: ⛰ KONKURRANSE hos Norrøna Outlet Ålgård ⛰ Bli med på topptur... og vinn en valgfri Norrøna Lyngen jakke (verdi 4799, -) 🤩 Besøker du en fjelltopp, legg ut et bilde på Facebook eller Instagram med tagg # norrønaoutletålgård og @norwegianoutletstavanger så er du med i trekningen. Vi stiller ingen krav til hvor høy toppen er, så dette passer for alle. Jo flere topper du besøker og legger ut bilde fra – jo større sjanse har du for å vinne! Hvem vil du ta med deg på topptur? Vinneren trekkes 24. mai Del gjerne konkurransen med en annen spreking 🏞 See More

LES OGSÅ: Så mye vant hun med i finalen Siri gleder seg på vegne av Astrid Smeplass (16) og Eirik Søfteland (24), som begge har gjort det bedre på hitlistene. - Jeg unner dem det. Vi er alle gode venner. Og kanskje vi kan møtes ute på jobber, smiler Siri. At tidligere «Idol»-vinnere har forsvunnet inn i glemselen, skremmer ikke Siri. - Jeg skal bare fokusere på å lage en god og interessant plate. Jeg må ikke tvile på meg selv, men bare stå på og jobbe hardt. Jeg må si til meg selv at jeg faktisk har vunnet «Idol». Nå har jeg et nytt mål - å lage en plate jeg kan stå for - og selvsagt håper jeg at den kommer til å selge bra. Heldigvis blir jeg ikke lett sliten. Jeg er vant til å jobbe mye. TALENTJEGER: Jan Fredrik Karlsen i Playroom har tatt Siri Vølstad Jensen under sine vinger. EIK Siri trodde før hun ble med i «Idol» at hun var ganske alene om å være country-fan i så ung alder. - Jeg tenkte at jeg var litt harry, men har blitt gledelig overrasket over å se hvor mange andre som også er glad i country.

Siri vølstad jensen park

Allerede før kveldens finale ligger en Idol-låt høyt oppe på hitlistene. «Shattered» med Astrid Smeplass er helt overlegent den beste sangen som er kommet ut av ti år med denne konkurransen («She's So High» var en coverlåt, og fikk det meste gratis). «Shattered» førte til at Astrid Smeplass ble stemt ut av Idol. Verden har til en viss grad gått videre, men den overraskende utviklingen demper nok forventningene før kveldens finale. I stedet får vi et oppgjør mellom Siri Vølstad Jensen og Eirik Søfteland. En sart countrysanger mot en gjøglende kraftstemme. Jensen gikk videre fra første audition med «House of The Rising Sun», med overbevisende fleksibel stemmebruk. Søfteland satset alt på Queens «Don't Stop Me Now», med humoristisk fandenivoldskhet. Siden har hun sunget «Emmylou» med overbevisende inderlighet, sanger av Garth Brooks og Brad Paisley og Kurt Nilsen i tillegg, og holdt seg strøkent innenfor sjangeren hun liker best. Han har satset på de store shownumrene, «Bohemian Rhapsody», «Wuthering Heights» og sånt, ofte for store selv for hans stemme, men artig å se på i noen minutter.

... og nå går trolig turen til Nashville OFRER SOMMERFERIEN: Siri Vølstad Jensen (17) må bruke hele sommeren på å jobbe med debutalbumet. Her i Oslo fredag. Foto: ROBERT S. EIK Siri Vølstad Jensen (17) tar seg ikke nær av ordet «flopp». Låten hun vant «Idol» med, er uansett ikke en låt hun ville valgt selv. Artikkelen er over seks år gammel Siri er nemlig ingen pop-jente. - Det er deilig at jeg ikke må synge pop på albumet mitt, for det liker jeg ikke. Pop passer meg rett og slett ikke, sier den vordende platedebutanten. BAKGRUNN: Knuste storfavoritten Ålgård-jenta og plateselskapet Playroom smir mens jernet er varmt. Tidligere «Idol»-vinnere har brukt lang tid på førstealbumet, men Siris plate kommer allerede i løpet av høsten. Det betyr at det ikke blir noen sommerferie på 17-åringen. I stedet blir det travle dager med låtskriving, forberedelser og studiojobbing. - Sommerferien betyr ingenting. Det er så kjekt å jobbe med musikk, og det har ennå nesten ikke gått opp for meg at jeg har vunnet «Idol».

Siri vølstad jensen kjæreste

), manager Pernille Torp Holthe (t. h. ) og Jan Fredrik Karlsen i Playroom skal alle sørge for trygge og kreative rammer rundt 17 år gamle Siri Vølstad Jensen. EIK 17-åringen gleder seg til å tilbringe sommeren i Oslo. - Jeg klarer meg godt alene og er ikke så bekymret som foreldrene mine. Men jeg har ennå ikke vært oppe til muntlig eksamen, så jeg må hjem for å avslutte skolen. Heldigvis har lærerne tilrettelagt så jeg fikk tatt alle tentamenene. Det gikk bra, sier Siri som skal starte i tredje klasse på videregående. - Hvordan blir det med platelansering, avsluttende skole og russefeiring? - Russetiden bryr jeg meg svært lite om. Og noen russebuss er jeg ikke med på. Jeg bor bokstavelig talt i russetreffet, ler sangtalentet og sikter til den årlige samlingen i Stavanger. NB: Siri er blant artistene som skal turnere med VG Lista Topp 20 i sommer. Karlsen: - Aldri en garanti for suksess Jan Fredrik Karlsen i plateselskapet Playroom har aldri vært i tvil om at det er en country-plate Siri Vølstad Jensen skal lage.

 1. Billig og bra pc
 2. Henrik wergeland bøker
 3. Siri Vølstad Jensen – Wikipedia
 4. Fylte lefse med laks home
 5. Smerter i ankel og legg
 6. Importere hund fra utlandet n
 7. Tegn på hjerteinfarkt hos kvinner
 8. Siri vølstad jensen utah
 9. Siri vølstad jensen siu
 10. Klimakur, økologisk | Økologisk mat kan forsvinne fordi Norge skal nå klima-mål

Siri vølstad jensen lake

Idol ble litt av en countryfest i år. Både Siri Vølstad Jensen og Steffen Jakobsen gjorde Idol spennende for countryfans, og at en countryartist gikk helt til topps vil forhåpentligvis gjøre flere oppmerksomme på sjangeren. Siri har hatt en enorm utvikling fra den sjenerte jenta vi så på den første auditionen til en artist som synger for et fullsatt Oslo Spektrum og over en million tv-seere. Hun har i intervju med TV2 uttalt at hun var veldig sjenert og usikker i begynnelsen, og at hun nesten ikke turte å snakke med folk. Nå er hun mer sikker på seg selv og flinkere til å takle forskjellige situasjoner. Og godt er det, for det ble mye medieeksponering og intervjuer på den unge jenta. Fredag kveld for to uker siden vant hun finalen, lørdag opptrådte hun på Gullruten i Bergen og på søndag var hun tilbake i Oslo igjen for "Idol gir tilbake", for å verve Plan-faddere. I tillegg til var hun i gjennom hauger av intervjuer, både for radio og tv. Tett program for den unge vinneren, med andre ord.

Se det første intervjuet med 17-åringen her! Publisert 10. 12. 2013 Oppdatert 03. 04. 2014 Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Etter en storslått finale direkte fra Oslo Spektrum, ble det til slutt klart at TV-seerne har stemt fram Siri Vølstad Jensen (17) som årets vinner av «Idol». Hun danket ut Eirik Søfteland (24) etter at de begge sang tre låter hver foran 8000 fans i salen og flere hundre tusen TV-seere. Se det første intervjuet med vinneren øverst i saken! – Helt sykt! I glitrende kjole er det en svært lykkelig vinner som tar en prat med programleder Stian Blipp i eksklusive sending, som du kan se øverst i artikkelen. SEIERSGLISET: En strålende fornøyd Siri har nettopp blitt kåret til årets vinner av Idol. Programleder Stian Blipp lar seg rive med av stemningen. – Jeg kan ikke tro det! Det har ikke gått opp for meg... Det er helt sykt! utbryter Siri. – Tusen takk for støtten og alt, til alle som har stemt på meg. Det betyr alt! fortsetter hun.

Fri, 16 Oct 2020 19:14:06 +0000