Flyplassen i stavanger uis

Pizzabakeren Utkjøring Pris

- Vi oppfordrer alle kunder til å bestille på internett, app eller betale med kort! Vi ønsker helst ikke at kunden betaler med kontanter da dette kan være en smittekilde. - Ved utkjøring av pizza oppfordrer vi alle til å bestille på internett slik at det er kun overlevering av varer til kundene. Har dere spesielle behov eller ønsker å bestille pizza så ring oss på telefon 611761111 eller sjekk ut 👍🏻 See More Til de som lurer så har vi vanlige åpningstider 😊 🍕 Bestill og betal på nett - reduser risikoen for smitte! ❤ Vi på Pizzabakeren har alltid høy fokus på hygiene og renhold for å sikre god matsikkerhet for våre kunder. I disse tider er disse rutinene ytterligere innskjerpet og gjennomgått. Vår mat skal alltid være trygg! Vi oppfordrer i tillegg alle om å bestille og betale på nett eller i appen slik at man kan unngå unødig kontakt. Vi oppfordrer også alle til å unngå bruk av k... ontanter, men heller bruke kort så langt det er mulig! Når det er sagt holder vi åpent som normalt og leverer mer enn gjerne nybakt pizza til alle!

Pizzabakeren hjemkjøring pris

Sum: kr 0. 00 Herav mva (15%): kr 0. 00 Rabatt utgjør: kr 0. 00 Til betaling Husk å betale for å fullføre bestillingen. Vi fant dessverre ikke ingen pizzabakere som passer til ditt søk. Vennligst søk på noe annet eller se på kartet for finne din nærmeste Pizzabakeren. Vis kart Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 180 pizzabakerier pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er. Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev i en årrekke pizzautsalg på h. h. v. Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres egne virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren bakerier.

En liten konkurranse trenger vi nå. Hvem vil du glede med et gavekort på valgfri stor pizza? Nominer så mange du vil men bare en person pr kommentar ❤️ Vi har redusert åpningstid, og er kun en på jobb både på dagtid og kveld.... Vi i Pizzabakeren er svært opptatt med å følge situasjonen rundt koronaviruset nøye. Vi har iverksatt en rekke tiltak for å begrense smittefaren og følger selvsagt folkehelseinstituttet sine anbefalinger og råd. I tillegg gjør vi ytterligere tiltak for å ivareta deg som kunde og våre ansatte. Vi gjør det vi kan for at du som kunde skal kunne fortsette å bestille pizza hos oss på en sikker måte. Vi tenker at alle må fortsatt få mat i denne uvanlige tilværelsen. Vår rolle er å sørge for at våre kunder ikke går sultne. Enten dere har hjemmekontor, er i karantene, eller bare enkelt og greit vil ha en pizza. Her er noen av tiltakene vi har innført for å sikre deg og våre ansatte. Vi oppdaterer disse kontinuerlig etter anbefalte retningslinjer gitt av folkehelseinstituttet slik at du kan føle deg trygg på oss.

  1. Slik påvirkes barn og ungdom av foreldrenes skilsmisse
  2. Stugor til salgs sverige
  3. Legemidler på reise inn til Norge - Legemiddelverket
  4. 42 dollar til nok euro
  5. Pulmonal hypertensjon | Janssen Norway
  6. Liberalisme i norge video
  7. Reklame, media og kroppspress - Trening.no
  8. La liga norsk tv

📞 51861066 💻 📱 App pizzabakeren See More Vi holder åpent som før og står klar til å lage og levere pizza fra kl. 11 hver dag. 🍕 🚙 Vi oppfordrer alle til å bestille på nett/app for å redusere kontaktsmitte. 📱 App- pizzabakeren 💻... 📞 51861066 See More Vi holder fortsatt åpent som vanlig, men vi tar våre forhåndsregler. Vi ber våre kunder om å ta hensyn når det kommer til levering, har du corona viruset, er i karantene eller er syk vennligst bestill på nett og informer oss om dette, så kan vi ringe når vi er der, og legge pizzaen utenfor døren deres. Ellers har vi har endret det slik at brus, dressing ol. blir levert ut av oss ansatte, det er ikke selvbetjening på dette lengre. Det er heller ikke tillatt å spise inne, dette... for å unngå at det er for mange kunder inne i lokalet på samme tid. Vil også oppfordre til å bestille henting eller levering på nett/app, da er det mindre sjanse for kontaktsmitte. Minner også på at hver 10ende pizza er gratis når du bestiller på nett/app 😊 See More ⭐️ NEW IN!!

Thu, 15 Oct 2020 16:40:25 +0000