Flyplassen i stavanger uis

The Voice Norge Vinnere

- Hva er planene fremover? - I all hovedsak å komme med ny egen musikk, og både lage og utøve musikk i flere forskjellige settinger. Red Hot (et av bandene Knut Marius er med i) skal snart ut med et helt nytt album som blir veldig spennende, og ellers har jeg i det siste jobbet litt med musikkteaterprosjekter. Det kan det nok bli mer av i framtida også. Les også: - En skjult skatt på UiA () Foto: Heltorp Hjemsted: Tomrefjord i Møre og Romsdal Utdanning: Rytmisk musikk, master og Faglærerutdanning i rytmisk musikk, bachelor fra Universitetet i Agder Bandprosjekter: Red Hot (2005-) Captain Knut and The Cabin Crew (2008-) Knut Marius m/band (2010-) Musikkteater: 27 - The Club (2015) Jesus Christ Superstar (2014) Teaterkonsert Mozart (2012) Donna Bacalao (2012) Like til Betlehem (2009) Press Play (2009) Hair (2005)

The voice norge vinnere tonight

Det er helt surrealistisk egentlig. Det vil ta en stund før det synker inn, sa Maria til TV 2 etter hun vant årets The Voice. Etter sluttfinalen sa Morten Harket til Maria at dette var en av de beste opptredener han hadde sett i hele The Voice. Hvis du gikk glipp av finalen kan du se den igjen lørdag på TV 2.

The Voice-vinner Knut Marius om drømmer og realiteter etter tv-suksess - Universitetet i Agder

De positive blir man selvfølgelig glad for, men de negative gir meg kanskje enda mer. Da blir jeg forbanna, inspirert og produktiv, med en virkelig «drive» til å fortsette. Jeg kan vel ikke si at jeg "breaket" med egen musikk i fjor, men utgivelsen har resultert i en god del jobber. Salget i seg selv har vært helt greit, noe som gjør at jeg ønsker å lage mer. Planen er å komme med en ny plate i løpet av året. - Hvilke erfaringer fra musikkstudiene bruker du i musikertilværelsen? - Studiet ga meg en bred og god sjangerforståelse og et stort overskudd musikkteoretisk og musikkhistorisk. Det har jeg nytte av i mange sammenhenger, siden jeg gjør så varierte jobber. Jeg har spilt med en del folk fra jazzutdanningene i Trondheim og Oslo også, og ser mye av det samme her. Det er likevel ikke til å stikke under en stol at det er noe helt unikt med Kristiansand når det gjelder moderne populærmusikk. UiA-studentene har mye kunnskap om grunnleggende prinsipper for moderne musikk. Rytmisk musikk ved UiA fokuserer kanskje også litt i større grad på utvikling av egenarten til det som skal bli en artist, og for meg som nå har bodd i Oslo en periode er det gøy å se hvordan nye kull med nye, utdannede musikere fra UiA utfordrer etablerte musikere i Oslo og erobrer jobber med stor variasjon.

Fredagens livesending var selveste finalen i årets The Voice. Den heldige vinneren blir kåret til Norges beste stemme og får en platekontrakt med musikkgiganten Universal Music. – Jeg skal blø på den scenen, sa Oskar i forkant av finalen. Se vinneren av The Voice lenger ned i saken Team Morten stilte med Edward Mustad (20) fra Langesund, Maria Engås Halsne (22) fra Ålesund. Team Lene stilte med Oskar Øiestad (23) fra Nøtterøy og Steffi Buie (30) fra Lofoten. Mentorene Yosef og Martin og deres deltakere måtte se seg slått i semifinalen. Se alle sangene nederst i saken Superfinalen I konkurransens første del fikk alle fire finalistene opptre. To av de resterende fire deltakerne med flest stemmer gikk videre til superfinalen. I superfinalen stod det mellom: Edward og Maria. Dette betyr at det var kun Morten Harket som fikk med sine deltakere til finalen. Begge superfinalistene sa at det ikke hadde gått opp for dem like før den siste og avgjørende delen av The Voice startet. Vinneren Den som fikk flest stemmer i superfinalen og dermed vant en platekontrakt med Universal Music Norge ble: Maria Engås Halsne – Det er helt sykt!

The voice 2016 norge vinner

Foto: ROBERT DREIER HOLAND, TV2 – Så velfortjent. Du har lagt sjelen din i dette, sa mentor Lene Marlin på TV etter at han gikk av med seieren. Etter seieren fremførte han vinnerlåten «With Or Without You» en gang til. Under utførelsen var han så beveget og glad over seieren at stemmen sprakk. – Nå gleder jeg meg bare utrolig mye til fremtiden. Jeg skal jobbe hardt og stå på videre. Jeg har holdt på meg dette i 15 år, og hardt arbeid lønner seg. Nå skal det feires, sier han til VG. VG snakket med de fire finalistene før finalen. Det sto mellom Sebastian James Hekneby (27), Andrea Santiago Stønjum (16), Agnes Stock (23) og Thomas Løseth (29). Les også: Dette frykter «The Voice» deltagerne at skal skje på direkten Da var ingen tvil om at nervene var i høyspenn før den siste opptredenen, men først og fremst var de takknemlige for hvor langt de har kommet. Så du denne? «The Voice»-Thomas ville slutte med musikk Dette sa deltagerne før finalen: Sebastian James Hekneby (27) sier til VG at det er rart å tenke på at tiden har kommet for den aller siste sendingen i konkurransen.

– Det er vanskelig å forstå, sier han. SISTE: Sebastian James Hekneby og Morten Harket. Nå gjør Hekneby seg klar til konkurransens siste opptredener. Foto: TV 2 – Jeg er veldig spent og skal levere skikkelig på siste sending. Nå skal jeg bare kose meg, og i kveld blir det finalefest uansett, sier han. Skulle legge opp som 30-åring Også 29-åringen Thomas Løseth, som har Lene Malin som mentor i konkurransen, er klar på at spenningen sprudler i kroppen før sendingen. Tilbake i «The Voice»: Frisk og nesten 70 kilo lettere Han har tidligere sagt at planen var å legge opp artistdrømmen dersom han ikke hadde klart å oppnå noe med musikken før han fylte 30 år. Om to uker er det duket for 30-årsdag. VILLE GI SEG: Thomas Løseth har tidligere uttalt at han hadde planer om å gi seg med musikken hvis han ikke følte at han hadde lyktes før han ble 30. Nå er han klar på at det blir videre satsing. Foto: HALLGEIR VÅGENES, VG – Etter «The Voice» skal jeg hjem og feire jul med ungene, så skal jeg jobbe og satse videre på musikken.

Jeg ser også at det har hjulpet veldig på karrieren. Etterspørselen har blitt vesentlig større med profileringen jeg fikk gjennom The Voice-sendingene, og det har på mange måter ført til at jeg har realisert drømmen om å kunne leve av å synge. Det er jeg utrolig glad for. Samtidig har det vært et veldig lærerikt år. Jeg jobbet forholdsvis aktivt som musiker også før TV-konkurransen, men nå møter jeg bransjen på en helt annen måte enn da jeg var litt sånn "gladamatør". Et realistisk møte både på godt og vondt – mest godt – som har gitt meg en helt ny innsikt i musikk-Norge og bransjen jeg har kastet meg inn i. Dermed har det også blitt en del refleksjon og arbeid med å finne min plass blant alle disse artistene. - Plateutgivelse med Universal var en del av premien – hvordan var innspillingsprosessen? - Med Universal i ryggen fikk jeg den musikalske produsenten fra The Voice som min plateprodusent. Vi begynte å "preprodde" sammen, fant ønskede musikere og sendte låter frem og tilbake. Noen skrev arrangement, andre produserte lyder og beats.

The voice norge vinner 2019

  1. Færre fuktskader i bad uten sluk - Byggmesteren
  2. Bunader fra gudbrandsdalen
  3. The voice norge vinner 2019
  4. The voice norge vinnere lyrics

VINNER OG TOER: Edward Mustad måtte til slutt se seg slått av Maria Engås Halsne i «The Voice»-finalen. Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix Maria Engås Halsne (22) akter ikke å legge legestudiene på hylla kun fordi hun gikk seirende ut av «The Voice». – Nei, jeg merker mer og mer at det er lege jeg skal bli, men samtidig har jeg lyst til å holde på med musikk så mye jeg kan ved siden av, sier hun til VG rett etter at de røde lampene er slukket i TV2-studioet på Fornebu. Maria, som er halvveis i legestudiene, er ennå fortumlet over fredagens seier i «The Voice». – Ja, dette er helt uvirkelig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne, det var så usannsynlig, sier hun. Maria fikk knapt frem et ord da de andre deltakerne stormet scenen og nærmest overfalt henne. – Hvordan har du det nå? spurte programleder Øyvind Mund i god sportsstil. – Veldig bra, men helt overvelda... Jeg har trodd jeg skulle ryke ut hver gang. Til VG forteller hun at nervene ikke var til stede i stor grad før finalesendingen.

Knut Marius Djupvik stakk av med seieren. VANT: Knut Marius fikk flest stemmer og ble kåret til Norges beste stemme. Foto: TV 2 Vis mer SEOGHØ Etter en spennende «The Voice»-finale sto Knut Marius Djupvik igjen som vinner av TV 2-programmet. Mentor Lene Nystrøm strålte av lykke og var svært stolt av sin deltager. I finalen sang Knut låten «Run» av Snow Patrol. Bookmakerne trodde tidligere fredag at Pål Rake skulle stikke av med seieren, men tok da feil. Mens det i fjor var tre mannlige deltager og én kvinne, var det i år en ren guttefinale. Mentorene trodde ungjentene hadde mye av skylden for det. Under generalprøvene torsdag innrømte Knut Marius at han lært mye av sin mentor. - Lene er både dyktig som artist og som mentor, sa han til Seoghø og la til at han var fan av Aqua som ung. Vinneren stakk av med den gjeve tittelen «Norges beste stemme», bil og en reise til 60 000 kroner fra StarTour. Se og Hør oppdaterer saken! LES OGSÅ: - Det er vanskelig å lage kategorier tydeligvis Lik Se og Hør på Facebook

– Nei, ikke så mye. Jeg har kost meg og konsentrert på det. Tenkt at dette ikke var så skummelt. Ja, jeg har virkelig kost meg med dette, sier hun til VG. – Hvordan blir feiringen i kveld? – Først må jeg ta en prat med de andre deltakerne. Og så har jeg masse familie og venner og svigerfamile her, sier Maria Engås Halsne som trolig ikke legger seg med det første fredag kveld. Både Maria og den andre superfinalisten Edward Mustad fikk terningkast fem av VGs anmelder for sine tolkninger av henholdsvis Midnight Choir og Fleetwood Mac innledningsvis. Det samme gjentok seg i superfinalen, etter at Steffi Buie og Oscar Øiestad hadde måttet innse at deres måneder lange innsats i «The Voice» var over. Både Mustad og Engås Halsne hadde Morten Harket som sin mentor. FORNØYD: Morten Harket kan tilfreds konstatere at hans to finalister nådde superfinalen på bekostning av Lene Marlins to deltakere. Foto: Lise Åserud, NTB scanpix Fire sangtalenter - to menn og to kvinner - sto igjen i kveldens finale i «The Voice» fra Fornebu.

Sat, 17 Oct 2020 00:42:05 +0000