Flyplassen i stavanger uis

Nrk Super Tv Snøfall

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen Opphavsrett: NRK © 2019 Kontakt E-post: Telefon: 23047000 Personvern Personvern i NRK Super Informasjonskapsler (cookies)

NRK TV – Snøfall – 3. episode (Sesong 1)

Foto: NRK Vis mer For den nostalgiske vil også både «Jul i Skomakergata», «Amalies jul», «Teodors julekalender» og «Vertshuset den gylne hane» være tilgjengelige. «Jul på Månetoppen» og «Jul i Blåfjell» forblir utilgjengelige. De ble sendt på TV for siste gang i henholdsvis 2014 og 2011, fordi NRK mente de var utdatert i fortellermåte og kvalitet. I 2017 ble de populære julekalenderne også fjernet fra nett-TV. - Dessverre er det slik at julekalenderne sendt i perioden etter 1997 har avtaler som gjør at vi ikke legger dem ut på NRK TV på nett, sa plansjef for TV i NRK, Elisabeth Mjøs, til Dagbladet i 2017. TV 2 og TV2 Sumo Wenche Andersen skal nå, etter 25 år på skjermen, få sin egen julekalender på TV 2. I «Wenches julekalender» skal TV-kokken ta for seg blant annet ribbesvor, julebakst og spiselige julegaver. For barna vises «Tinkas Juleeventyr». De unge nissene skal få overrakt amuletten som symboliserer overgangen fra barn til voksen nisse. Når Tinka sin amulett ikke skifter farge lurer hun på hva som er galt med henne.

Nrk nett tv

 1. NRK TV – Snøfall – 3. episode (Sesong 1)
 2. Hekto til gram card
 3. Siste nytt på nrk nett tv
 4. Nrk tv 2
 5. Nrk nett tv
 6. Quiz om bergen med svar
 7. Til dusk
 8. Bæ bæ lille lam norsk parodi
 9. Nrk nett tv nyheter
 10. Nord-Norge - Skatteetaten
 11. Hjelp med SIM-kort - Telenor
 12. Fjell i telemark boot

Nrk nett tv ipad

Det inkluderer selvfølgelig også barn med nedsatt syn og hørsel, sier tilgjengelighetssjef i NRK, Siri Antonsen. NRKs tilgjengelighetssjef Siri Antonsen Foto: Anne Liv Ekroll, NRK Hun forteller at NRKs mål er å samle folket rundt de store felles opplevelsene, og julekalenderen er noe alle barn i Norge følger med på og har et forhold til. Når NRK tilgjengeliggjør kalenderen med tegnspråktolk og synstolk betyr det at disse barna også kan følge handlingen og snakke med venner og familie om det de har sett. – Det bidrar til et mer inkluderende samfunn og er i en viktig del av vårt oppdrag som allmennkringkaster, sier Antonsen.

Siste nytt på nrk nett tv

Snart helt ferdig med «Snøfall»: – Det blir grusomt Foto Linda Næsfeldt 16. desember 2016 Oslo I fire år har Synne Teksum levd i tv-julekalenderen «Snøfall». Hun gruer seg til luke 24. Rar er fint. – «Snøfall» handler om tilhørighet. Og så handler det om være annerledes. Å føle seg rar eller annerledes, det er helt greit, sier Synne Teksum, som har regissert NRKs julekalender Informasjonskapsler og personvern Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern. Les mer Ok, jeg skjønner

Fri, 16 Oct 2020 06:10:09 +0000