Flyplassen i stavanger uis

Sove Og Beroligende Te

 1. Sove og beroligende te amor
 2. Sove og beroligende te yo
 3. Sove og beroligende te lyrics
 4. Sove og beroligende te
 5. Sove og beroligende te o

Informasjon Sove og Beroligende te er en god te for alle med lettere søvn- og søvnrelaterte plager. Kloster te oppfyller følgende krav: – Renhet-friske viltvoksende urter – Urter etter den europeiske farmakope(Arzneibuch) – Testet mot pesticider(sprøytemidler), insekticider(insektsmidler) og tungmetaller – Analysesertifikat over at urtenes aktive farmakologiske virkestoffer til enhver tid er høyt. Dermed at teen gir den rette helsebringende virkning – Renhetsgaranti- dette vil si at urtens farmakologiske plantedel ikke er tilsatt andre uvirksomme plantedeler. – GMP-standard, m. h. t pakking bearbeidelse m. v_ Produsent KLOSTER Vis alle produkter fra KLOSTER – Ingenting er så frustrerende som å ligge å vri seg om natten å ikke få sove. Sovepiller var uaktuelt. For ikke lenge siden begynte jeg å drikke Kloster Sove- og beroligende te. Det hjalp. – Jeg er opptatt av å kun putte i meg rene produkter uten tilsetningsstoffer. Derfor var det en ekstra bonus å drikke en urtete som virkelig hjalp, sier Linda.

Sove og beroligende te amor

Sove og beroligende te yo

 • Victoria av sverige
 • Sove og beroligende te tu
 • - Folk kjøper svinekjøtt som gærninger - Dagbladet
 • Post i butikk drammen
 • Fly til geneve paris
 • Del av hus - kryssordkongen.no

Sove og beroligende te lyrics

Sove og beroligende te

– Ingenting er så frustrerende som å ligge å vri seg om natten å ikke få sove. Sovepiller var uaktuelt. For ikke lenge siden begynte jeg å drikke Kloster Sove- og beroligende te. Det hjalp. – Jeg er opptatt av å kun putte i meg rene produkter uten tilsetningsstoffer. Derfor var det en ekstra bonus å drikke en urtete som virkelig hjalp, sier Linda. Bestill din helse-te her Tysk helse-te – De siste årene har salget tatt seg opp. Folk er blitt langt mer kresen når det gjelder hvilken te de vil drikke. Samtidig har folk fått øynene opp for at Kloster-te kan ha helsefremmende virkning. I Østen har man drukket te for å bli frisk – og for å holde seg frisk - i 3000 år. At te er sunt er ikke noe nytt, sier Rune Kleppe, daglig leder hos Bioflora AS som importerer Kloster Urtete fra Tyskland og Østerrike. Men han legger til at det gjelder å velge den rette teen. – I Tyskland er helse-te som selges på apoteket veldig utbredt for å bedre oppblåst mage, søvnproblemer, infeksjoner og ammeproblemer for å nevne noen av plagene urteteen kan hjelpe mot, sier Kleppe.

Sove og beroligende te o

Husk å presse ut alt fra teposen med en teskje. Drikk 2-3 kopper nytrukket te i løpet av dagen mellom måltidene. Kurens varighet: Drikkes som kur i 6 uker. Ingredienser: Melisse, humle, lavendel, basilikumurt, rosmarin, anis, pomerans, kamilleblomst, marietistel, ryllik og lakrisrot. Innhold: 20 poser Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Sat, 17 Oct 2020 02:56:08 +0000