Flyplassen i stavanger uis

Grinchen Norsk Tale

Ellers er jo Grinchen en vellaget animasjonsfilm som byr på alt det som hører til sjangeren; fart, spenning og mye sprø humor. Dette er et trygt og godt valg til en filmkveld for familien. Egnethet Grinchen er tillatt for alle og passer for hele familien. Det er noen litt dramatiske scener der Grinchen viser sin slemme side, men man er aldri i tvil om at han egentlig er ganske snill, så disse scenene oppleves ikke skumle. De aller yngste vil kanskje sette pris på å ha en voksen i nærheten, men i utgangspunktet er dette en film som passer for hele familien. Både humoren og historien byr på mye moro som barn, unge og voksne kan kose seg med, så dette er en underholdende og tankevekkende film som kan vekke den gode julestemningen. Medietilsynets begrunnelse for aldersgrensen: Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Den blir derfor tillatt for alle. Filmtrailer: Les mer om «Grinchen»: Hvordan vurderer Barnevakten filmer? Les våre kriterer for filmanmeldelser

Grinchen norsk talent

  • Grinchen norsk tale season
  • Grinchen norsk talent
  • Grinchen norsk tale 2016
  • Grinchen norsk tale lyrics
  • Grinchen norsk tale cast
  • Grinchen norsk tale of two
  • Grinchen norsk tale of the tape
  • Grinchen norsk tale full
  • Altinn - Dine kjøretøy
  • Grevinnen og hovmesteren meny people

Norsk oversetter

Grinchen norsk tale 2016

Skaperne av Grusomme meg, Minions og Kjæledyrenes hemmelige liv er tilbake med en ny, herlig animasjonsfilm. Den gretne Grinchen hater alt som har med julen å gjøre og vil helst bare være alene. Det topper seg når innbyggerne i byen går i gang med å arrangere den største julefeiringen noensinne. Grinchen legger en slu plan om å stjele julen. Men de blir kanskje han selv som lærer seg noe viktig om den sanne juleånden.

Denne artikkelen er om filmen fra 2018. For live action filmen fra 2000, se Grinchen. CGI-animert film fra 2018, produsert av "Illumination Entertainment".

Norsk ordbok

Nettleseren din ser ut til å være utdatert og støttes dessverre ikke av BLOCKBUSTER. Vennligst oppgrader til den nyeste versjonen for å nyte BLOCKBUSTER på datamaskinen din. Den kan lastes ned fra:

Denne nye filmversjonen vil nok gjøre det samme. Grinchen er kanskje litt slem, men han er aller mest morsom, og vi får etterhvert stor sympati og forståelse for den ensomme særingen. Filmen er bygget rundt originalhistorien, men filmskaperne har også endret en del og lagt til nye karakterer. Og det er nok her filmen har sin svakeste side. De nye elementene fremstår litt konstruerte, og fremstår som et unødvendig forsøk på å gjøre filmen enda mer kommersiell. For eksempel er det en bihistorie med et overvektig reinsdyr, og Cindy Lou har et stort prosjekt for å fange Julenissen. Begge deler er artig nok, men lite nytt tilføres og fokuset tas bort fra kjernen i historien. Samtidig går det litt for lang tid før Grinchen og Cindy Lou møtes, og fra det punktet går endringen i Grinchen unaturlig fort. Det som gjør filmen verdt å se er imidlertid det flotte budskapet. Det er lett å forstå at Grinchen ikke er veldig slem, han er bare ensom og fikk aldri oppleve en julefeiring som barn. Her er det mye flott å snakke med barna om, som viktigheten av å ta vare på og se det beste i hverandre, og ikke minst, at alle mennesker trenger fellesskap og å bli sett.

Fri, 16 Oct 2020 19:56:06 +0000