Flyplassen i stavanger uis

Gresk Yoghurt Synnøve

  1. Laktosefri gresk yoghurt synnøve

Noen av dem er rike på sukker, fett og kalorier, mens andre er sunne små måltider fulle av protein og med relativt lite sukker og mettet fett. Forskjell på proteininnholdet Tar du en titt i meierihyllen finner du i hovedsak fire forskjellige typer "melkemåltider": Gresk yoghurt, "vanlig yoghurt", Skyr/kesam/kvarg (som egentlig er oster), og cottage cheese. Sammenlikner du skyr, kesam, kvarg og cottage cheese med vanlig yoghurt, har disse langt mer protein, og ofte også mindre fett og sukker enn en del yoghurtyper. Noen av de greske yoghurtene i denne testen inneholder noe mer protein enn "vanlig yoghurt". Fakta om protein Gå for variantene med mindre sukker Yoghurt og andre melkemåltider bidrar med viktige næringsstoffer som protein, kalsium, jod, B-vitaminer og fosfor. En yoghurt om dagen, gir deg en av de tre porsjonene med meieriprodukter som er anbefalt per dag for å sikre kalsiuminntaket. Ulempen med yoghurt, er at noen typer inneholder mye sukker. Noen inneholder også en del fett og kalorier.

Laktosefri gresk yoghurt synnøve

  1. Etter åreknuteoperasjon med laser
  2. Tørr hud på leggene
  3. Kjell-Morten Myhr – Hjernerådet
  4. Gresk yoghurt vanilje synnøve

Matvaregiganter som Lidl, Nestles og nå også Arla, lokker sine kunder med gresk yoghurt med illustrasjoner pittoreske og blendende vakre greske middelhavs landsbyer. Men det er en hake ved det hele: korset er fjernet fra de greske kikene! Nå snur den svenske matvaregiganten Arla og vil slutte med bildemanipuleringen. Årsaken er sterke reaksjoner fra forbrukerne, som har tatt ibruk Facebook for å få oppmerksomhet rundt saken. For det underlige er - eller kanskje det ikke er så underlig når alt kommer til alt - Arlas tyrkiske yoghurt er illustrert med et bilde av minareter. På dette produktet har man ikke gjort noe forsøk på å manipulere bildet. Det ligger en tydelig filosofi bak et slik tiltak: korset vekker et slikt anstøt at det må bort! Dette er ikke bare det eneste eksemplet. I Norge forsøkte man å fjerne korset fra den norske riksvåpenet. Ingen produsenter av gresk yoghurt i Norge, det være seg Tine eller Synnøve Finden, har gjort noe tilsvarende.

Kundeavis Finn butikk Kundeservice Ukesmeny fra MENY 100% fornøyd-garanti Bli Trumf-medlem Nettbutikk og hjemlevering Last ned MENY-appen!

Skal du spise yoghurt jevnlig, er det derfor lurt å velge blant de typene som inneholder mindre sukker. I denne testen har vi sammenliknet næringsinnhold i yoghurt i porsjonsbegre. Kjøper du gresk yoghurt i større begre, eller i 4 pakning, finnes det typer helt uten tilsatt sukker. La barna få yoghurt Om du velger gresk yoghurt, kvarg, skyr eller andre typer yoghurt er egentlig litt smak og behag, men skal du spise det som et mellommåltid kan det være lurt å gå for de variantene som inneholder bra med protein ettersom det metter godt. Slik har vi gjort testen I denne testen har vi sammenliknet næringsinnholdet i greske yoghurter i porsjonsbeger som er å få kjøpt hos de største matvarekjedene. Vi har vurdert hvor mye protein, mettet fett og sukker det er per 100 gram av de ulike typene yoghurt, og gjort en totalvurdering basert på dette. Yoghurtene er ganske like i størrelse. Mye protein har trukket opp, mens mye mettet fett og sukker har trukket ned. Vi har valgt å gi terningkast 3-6, der 6 vurderes som det sunneste produktet.

Nå din idealvekt med Vektklubb

  1. Håndball vm 2019 menn tv
Sat, 17 Oct 2020 00:18:05 +0000