Flyplassen i stavanger uis

God Morgen Norge Gjester

 1. God morgen norge gjester 1
 2. Gjester på god morgen norge i dag
 3. God morgen norge gjester movie
 4. God morgen norge gjester now

Foto: Kow d. e. 09022010 © Klikk på bildet for å se større versjon Annsofi Pettersen og Åge Sten Nilsen promoterer Sarpsborg på "God morgen Norge". Sarpekoret "Team Åge"s seier i "Det store korslaget" på TV2, har stadig ringvirkninger. I dag var Åge sammen med korets 15-årige maskott og solist, Annsofi Pettersen, gjest på "God morgen Norge". "Team Åge" deltok og seiret på vegne av hele Østfold, men legger heldigvis ikke skjul på hvor koret har sin hjemstavn. "Hjemme i Sarpsborg", sa begge artistene og fortalte begeistret om mottakelsen på Storbyen i Sarpsborg hvor 3000 stolte og glade sarpinger var møtt fram for å hylle seierherrene. Og seierskvinnene. Åge fortalte også om hva som gikk galt under sendingen. Annsofi skulle vært heiset opp og svevd mellom himmel og jord, men teknikken sviktet. Hun måtte derfor improvisere på direkten. Noe den talentfulle 15-åringen behersket med imponerende kontroll. Koret fra Sarpsborg gikk som kjent til topps selv om teknikken sviktet. Gjesteopptredenen på "God morgen Norge" var nok en suksess for Annsofi og Åge.

God morgen norge gjester 1

Og Sarpsborg.

Gjester på god morgen norge i dag

Må innrømme at jeg er veldig spent foran morgendagen - ungene og jeg er gjester hos God Morgen Norge sammen vår lege for å snakke om atopisk eksem. Veien hit gikk veldig fort, da jeg tok kontakt med Mette Heimann Akerø tirsdag i forrige uke for å høre om hun var interessert i å skrive en sak om AE. Allerede onsdag fikk jeg en tilbakemelding fra henne om at dette virket interessant. Og ettersom de hadde fått en kansellering var det jammen plass til oss allerede i morgen. Hjelp.. tenkte jeg, men etter en tel til vår lege Bente Krane Kvenshagen - som sa seg villig til å være med - ble det plutselig litt mindre skummelt. Mette Heitmann Akerø har nå lagt ut sin nett artikkel som dere kan lese her: Bente Krane Kvenshagen stiller opp til nettprat etter innslaget - så det bare å sende inn spørsmål til henne. Da er det bare å ønske oss lykke til.

God morgen norge gjester movie

Jeg storkoste meg! Dersom du ikke har fått med deg innslaget på TV2, kan du se den her. Husk at det er 20% fast rabatt på alt kjøp hos ved å bruke rabattkode: jafs Tusen takk til alle som har støttet meg og gitt meg en tommel opp:) Hvem skulle tro at da jeg foreslo squashspagetti for VG at jeg senere skulle bli spurt om å vise oppskriften på Wenches kjøkken? Den vårlige og fine jakken som jeg er så glad i er fra @scotchandsodanorway:) Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

God morgen norge gjester now

 1. Meniskskade - helsenorge.no
 2. Ringer under øynene - Kjerringråd
 3. God morgen norge gjester live
 4. God morgen norge gjester i dag
 5. Hvordan lage krøller med rettetang
 6. Dora og vennene 2016
 7. Folk gjør opprør mot avgifter som skal finansiere grønt skifte – Document
 8. Norsk garn
 9. God morgen norge gjester chords
 10. TYVERISIKRING: Elektronisk kodelås til terrassedøren | Gjør Det selv
 11. God morgen norge gjester world

Hei, jeg skal være gjest i God morgen Norge? Pulsen går plutselig opp i det jeg hører ordene. Resepsjonisten: – Hva var navnet ditt igjen? Meg: – Nussara Guldberg Resepsjonisten: – Ja! Da kan du gå inn den døren der og rett fram til du møter en studiovertinne. Kl. 8. 00: Jeg finner min plass på en av sofagruppene sammen med andre dagens gjester. En etter en blir kalt inn på sminkerommet, noe som indikerer sin tur på TV. Kl. 30: Jeg er nettopp ferdig med å bli sminket og sitter igjen på venterommet, og jobber nå hardt med å puste dypt inn og rolig ut. Jeg er så spent. Kl. 45: Wenche kommer inn på venterommet og blir stående å prate med en gjest. Jeg hyler inni meg og skjønner hun vil komme å snakke med meg ganske snart. Vi hilser på hverandre og jeg smiler fra øre til øre – og rundt! Derfra, suste tiden avgårde og kaster meg inn i noe jeg fortsatt ikke kan tro å få oppleve. Til tross for at jeg var fortsatt nervøs av å bare stå der med selveste Wenche, klarte jeg heldigvis å snakke og det viktigste, formidle min lidenskap for mat, og at squashspagetti er morsomt, enkelt å lage, og veldig godt.

Fri, 16 Oct 2020 15:56:15 +0000