Flyplassen i stavanger uis

Gave Til Konfirmant

Konfirmasjonssesongen er i gang og på gavebordet ligger bunker med konvolutter. Her er Silje Sandmæls gavetips. -Ønsker du å gi en konfirmasjonsgave som er nyttig i lengden, da er sedler det minst smarte vi kan gi, mener forbrukerøkonom i DNB Silje Sandmæl. Gi etter evne En fersk undersøkelse gjennomført av Ipsos MMI for DNB viser at årets konfirmantforeldre skal gi 10 400 kroner i gave til poden. Til andre familiemedlemmer vil man gi 2780 kroner, 733 kroner til familievenner, mens til naboer og øvrige vil man bla opp 545 kroner. Det er ikke noe fasitsvar for hvor mye penger man skal bruke på konfirmanten, mener Sandmæl. -Gi hva du selv mener er riktig og hva lommeboken tillater. Det er tanken som teller, ikke gavebeløpet. Det er gjerne talene og atmosfæren vi mimrer om senere. 200-1000 kroner Ifølge Sandmæl trenger man ikke å etterfølge beløpene fra undersøkelsen. Hun kommer med følgende tips angående omtrentlig størrelse på pengegave. -De helt nære, som besteforeldre, kan gi rundt 1000 kroner.

Gave til konfirmant fra tante

Her er noen gaver som bør være sikre kort: Denne kortholderen fra Dagmar kommer den kvinnelige konfirmanten til å elske: For ikke å snakke om denne stilige vesken fra Phillip Lim: Eller denne trendy vesken fra By Malene Birger: Og denne perfekte weekendbagen fra Swims: Den mannlige konfirmanten trenger litt godlukt nå som han trer inn i de voksnes rekker. Denne eksklusive flasken kommer til å gjøre susen: Eller hva med en klassisk dressjakke fra kvalitetsbutikken Care of Carl? Kanskje et par pensko fra samme butikk? Fire bøker alle konfirmanter bør ha Vi har tatt på oss bibliotekbrillene for å plukke ut fire bøker vi mener alle konfirmanter bør eie. Den første vi anbefaler, er J. D. Salingers «Catcher in the Rye» – på norsk «Redderen i rugen». En roman om det å ikke helt føle seg som at man er med, og en roman om det å ta opprør mot det voksne samtidig som man blir voksen. Altså det å være konfirmant. Du finner romanen her. «Beatles» av Lars Saaby Christensen er et mesterverk om ungdomstiden som alle konfirmanter bør ha lest.

Vi er opptatt av å sikre en enkel og trygg opplevelse for deg for at du fortsatt kan glede deg over de personlige smykkene du elsker. Nettstedet vårt forblir åpent, og vi fortsetter å fungere som vanlig med alle nødvendige forholdsregler. Ta gjerne kontakt med vårt kundeserviceteam med spørsmål eller henvendelser. Ta vare på deg selv og dine kjære. Mitt Navnesmykke-teamet Lukk

Gave til konfirmant fra foreldre

Trenger du tips til gave for dåp eller babyshower? Det er blitt veldig populært å gi bort gavekort til foto. Jeg har laget en søt innpakking med bamse og gavekort «With love». Helt sikkert noe kommende foreldrene setter stor pris på! 🙂 Gavekortet kan brukes både til nyfødtfoto og baby/ettårsfoto.

GRATIS STANDARD FRAKT OG RETUR | RASK LEVERING | FLERE BETALINGSALTERNATIVER | EKSKLUSIV GAVEINNPAKNING Vi har konfirmasjonsgaver som konfirmanten har glede av hele livet. Se vårt utvalg til konfirmaten nå og finn en gave som passer ditt budsjett og konfirmanens ønsker. Gratis frakt Vi sender innen 48 timer Hent i butikk Hent i vår Flagship store på Karl Johan Trygg handel Våre eksperter hjelper deg gjerne Stort utvalg Velg blant 5000 smykker og klokker

Tante og onkel kan gi rundt 500-lappen, kusiner og fettere det samme, mens til andre venner kan man gi rundt 200 kroner. Hvis du ikke skal på konfirmasjonsfesten er det ingen grunn til at du skal gi gave, legger hun til. Gave til fremtiden Penger står øverst på ønskelisten til årets konfirmanter, viser undersøkelsen. Den store haugen med kontanter er med på å forsterke pengefokuset blant de unge, mener Sandmæl. -Gi heller en gave du vet at konfirmanten kan ha nytte av i fremtiden. Penger på boligsparekonto, spareavtale i fond, kunst eller smykker blir kanskje ikke den mest populære konfirmasjonsgaven, men vil definitivt gi glede senere. Opprettes det kontoer med ulike formål, eksempelvis til utdanning, eller til førerkortet, så kan gjestene selv bestemme hvilke sparemål de vil bidra til!

Gave-tips til konfirmanten - DNB Nyheter

Finn flere morsomme konfirmasjonsgaver til gutter og jenter på Coolstuff!

  • Gave til gravid
  • Når sendes Elementary sesong 6? | Serienytt | Premierekalender
  • Hvordan spise krabbe
Fri, 16 Oct 2020 01:12:04 +0000