Flyplassen i stavanger uis

Beat For Beat Programleder

 1. Beat for Beat Atle Pettersen Ivar Dyrhaug, Beat for beat | Atle Pettersen og «Beat for Beat» mistet 100.000 seere - det satte fyr på leserne
 2. Beat for beat programleder free
 3. Beat for beat programleder 2

Vi gleder oss til å ta fatt på dette. Vi har i hvert fall blitt tatt veldig godt imot av produksjonen, sier Hilmersen, som de siste årene har spilt i produksjoner som «Skal vi danse» og «The Voice». les også «Beat for beat» må vike for Marit Bjørgen Åsmund Knutson (født 1984), trommer – Jeg har spilt med forskjellige artister, og endte om «The Voice» i 2011. Etter det spilt i «The Voice», «Skal vi danse», «Idol» og slikt». Jeg har sett på dette siden de andre musikerne startet, og dette er et program der man kan kose seg som musiker. De vi overtar etter har på en måte har brukt 20 år på å lære opp neste generasjon. Det er ikke sånn at vi dytter dem ut, vi tar bare over stafettpinnen, mener han. Publisert: 06. 06. 19 kl. 21:18 Oppdatert: 07. 13:14 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

Beat for Beat Atle Pettersen Ivar Dyrhaug, Beat for beat | Atle Pettersen og «Beat for Beat» mistet 100.000 seere - det satte fyr på leserne

Fredag 24. april kl. 20:05 (Foto: NRK/Julia Marie Naglestad) Beat for Beat er tilbake igjen denne uka, og artistene som skal konkurrere er Håvard, Adam og Endre Gryting og Katrine og Evelina Moholt. (Foto: NRK/Julie Marie Naglestad) Atle Pettersen står alene uten artister denne uka. Hvorfor det? Beat for Beat tar pause i påsken, og kommer tilbake neste uke. Noen som husker og så på Beat for Beat på NRK Nett-TV når det så slik ut? (Screengrap:) Trond Lien hadde bursdag i går. Her er Hammond orgelet Trond har brukt i BfB helt siden starten i 1999, til 2019 - i 20 år. Lars Andreas Aspesæter was live. Newtone Sessions // Lars Andreas Aspesæter m/ Gallatin & Saga, feat. Marthe Wang Lars Andreas Aspesæter - piano, vokal Snorre Kiil Saga - bass Thomas Gallatin -... trommer Special guest: Marthe Wang - vokal LYD Raymond Hem (Løkka Lyd) André Viervoll (Newtone AS) LYS Kenneth Tangen KAMERA/FOTO KT Photography STREAM OG KLIPP Ave Productions INITIATIVTAKER OG ALTMULIGMANN Lars Støvland See More NYHET!

- Farlig å endre vellykket konsept TV-ekspert Thomas Høiby i mediebyrået Mindshare sier det er en farlig balanse mellom det å endre et konsept med høye seertall, og ikke endre det. For TV-kanalene er det forbundet med stor risiko å lansere nye konsept på flater med store seertall. TV-EKSPERT Thomas Høiby i Mindshare. Derfor har gullrekka på NRK vært så konstant i så mange år. Og «Senkveld» holdt på i 15-16 år. - NRK har brorparten av de eldre seerne og de er ikke glade i endringer. Jeg tror det er fornuftig av NRK å beholde gamle konsepter og kanskje bytte ut programlederen, sier Thomas Høiby til Side2. Nå mener Høiby at 100. 000 ned for «Beat for Beat» ikke kan kalles dramatisk i og med at programmet hadde i snitt seertall på 720. 000 i utgangspunktet og nå har 643. 000 i snitt. - Personlig mener jeg at Atle Pettersen blir litt for mye Dyrhaug. Han kunne godt ha dratt den litt lenger og vært enda mer seg selv, sier Høiby. Si din mening lenger ned!

Beat for beat programleder free

Jeg startet i husbandet i «Sommertid» og har vært innom «The Voice» og Idol», og spiller for en del artister. Jeg får ærefrykt av å overta etter det forrige bandet, og må si det er stas å ta over arven etter dem, innrømmer han. les også Show-anmeldelse «Vår Beatles-hyllest»: Beat for Beatles Julie Falchevik Tungevåg (født i 1987), keyboard, gitar, perkusjon og koring – Jeg fikk en telefon fra musikkprodusenten, der han spurte om jeg ville komme på en prøve. Så jeg var på audition. Det var skummelt, men det gikk bra. Jeg har spilt med ymse band og artister, og har en del egne prosjekter. Jeg har vært ordentlig fan, så det er skummelt. Men jeg gleder meg veldig, forteller hun. les også Ivar Dyrhaug: – Jeg har lite erfaring med sorg Henrik Hilmersen (født i 1986), bass – Vi hadde kanskje litt høye skuldre når vi kom inn her i dag, det er jo sånn at vi skal hoppe etter et band med et stjernelag av musikere – som har holdt på her i 20 år. Men det senket seg kjapt, og så klarte vi å ha det ganske gøy.

Husker du dette? Se intervjuet med Atle Pettersen da han vant «Skal vi danse» i 2011: Med på laget torsdag var også programleder Atle Pettersen, som kom så å si rett fra bryllupsreise til jobb i NRK. Pettersen var svært fornøyd med det han fikk se av de nye «Beat for Beat»-musikerne. – De er helt magiske. Det er utrolig kult å få inn en så livat og bra gjeng, som samtidig er så sultne. Man merker en ny form for energi, og at de har lyst til å tilføre sin personlighet og sin måte formidle musikk på. De besto med glans, sier han til VG. KLAR FOR MER: Programleder Atle Pettersen stortrives i «Beat for beat», og ser ikke et eneste annet TV-program han heller vil lede. Foto: Julia Naglestad, NRK – Hva blir den store forskjellen med «nye» «Beat for beat»? – Visuelt sett handler det om at har endret dekoren, og flyttet bandet inn bak meg. Publikum kommer nærmere. Og en annen besetning da. Vi har ikke lenger noen saksofonist, men heller fått inn en multiinstrumentalist i Julie, som spiller både keyboard, gitar, perkusjon og synger dritbra.

 1. Www lufthansa com
 2. Beat for beat programleder 4
 3. Nordlys - Bind blokkerte rør - nå må kvinne punge ut med 140.000 til bestevenninne
 4. Beat for beat programleder 1
 5. Les dronningas og kongens takketale – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet
 6. Beat for beat programleder kids
 7. Ny Burson-sjef henter seks nye til byrået | Kampanje
 8. Norske folkeviser

Beat for beat programleder 2

Det blir ikke noe Beat for Beat i kveld. Men neste uke er det duket for Melodi Grand Prix-spesial av Beat for Beat, og artistene som skal konkurrere i studio hos Atle Pettersen er Knut Kippersund, Karianne Kjærnes, Alexandra Rotan og Tor Endresen! Nå blir det MGP-fest med mange overraskelser! Beat for Beat, Lørdag 16. mai kl. 19:40 (ja, på lørdag, pga corona har det blitt endring i sendeskjemaet til NRK) (Foto: NRK/Julia Marie Naglestad) Denne uka kommer Lollo Gardmann, Kirsti Lucena Medalle Andersen, Ole Morten Aagenæs og Jon Niklas Rønning til Beat for Beat. Fredag 1. mai på NRK1. (Foto: NRK/Julia Marie Naglestad) Tusen hjertelig takk for gratulasjoner og likes i går. Her tar jeg et Ivar Dyrhaug-hopp i Beat for Beat-studio. Fordi "Jeg ble så hoppende glad". Mvh Elias. Gratulerer med dagen til Elias, Norges største Beat for Beat-fan og leder av Beat for Beat fanklubb. Han har vært publikum på BfB 59 ganger. Denne uka skal Linda Vidala og Anette Amelia Hoff Larsen konkurrere mot Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland i Beat for Beat.

Helt nytt program: Beat for Beat-studio, minutt for minutt har premiere til fredag, og vil gå på NRK1 hele dagen. Med innslag av bandet og redaksjonen som koser seg med sjokolade. Premiere fredag 3. 01:00 til 23:00 Gratulerer så mye med dagen til tidligere kapellmester i det originale Beat for Beat-bandet, Trond Lien i dag. Her i BfB-studio i 2003. Artistene som skal konkurrere på BfB denne uka er Herborg Kråkevik og Hans Marius Hoff Mittet mot Sisi og Kristoffer Olsen. (Foto: NRK/Julia Marie Naglestad) Alle Beat for Beat-programmene ble spilt inn mellom 27. januar og 5. februar, dvs før Coronaviruset brøt ut i Norge.

VELKOMMEN TIL Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden Du har allerede et gyldig abonnement. For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden Kjøpet ble avbrutt Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?

GOD STEMNING: Programleder Atle Pettersen har samlet en svært motivert gjeng som skal stå for det instrumentale i «Beat for beat» fremover. Fra venstre: Lars Andreas Aspesæter, Erik Kiil Saga, Atle Pettersen, Henrik Hilmersen, Hugo Risdal, Julie Falchevik Tungevåg, Åsmund Knutson og Trond Nagell-Dahl. Foto: Julia Naglestad, NRK Musiker og programleder Atle Pettersen dro rett fra bryllup og bryllupsreise til sitt første møte med fire splitter nye ansikter i «Beat for Beat». «Beat for Beat» har vært fast inventar i NRKs «gullrekka» siden høsten 1999. Men i februar kom nyheten om at NRK skifter ut bandet, som har hatt en noenlunde lik oppstilling hele veien. Årsaken er at NRK vil gå i en ny retning. Etter noen små øvinger i forkant spilte bandet torsdag sammen for første gang på scenen i NRK på Marienlyst i Oslo. Allerede neste uke starter innspillingen av den neste sesongen, men det er først til høsten at det sendes på TV. Da er det Julie Falkevik Tungevåg, Eirik Kiil Saga, Åsmund Knutson, Henrik Hilmersen og Hugo Risdal som står bak det instrumentale.

Sat, 17 Oct 2020 00:38:03 +0000