Flyplassen i stavanger uis

Frp Hva Står De For

Utlendinger? Null verdi! Nei, frem med de rike her i landet! Det er det som betyr noe. De fattige har gravd seg selv ned i driten. Det er de rike som er fremtiden. Ikke de gamle, utlendinger, fattige, miljø e. l. Nei dette var halvhjerta. Ta'n helt ut. Stem knallrødt. Stem NKP! Gjør Norge til et sosialistisk fyrtårn og paradis for hele verden. Hurra-Hurra. Syng internationalen. Heis det røde-flagg. Begynn verdensrevulosjonen. Hurra-Hurra. Jeg sier bare: Hvorfor gå for light versjonen når orginalen smaker best! Hehe.. Jeg ville likt å se NKP få fremmet noen forslag uten å gjennomføre en total revolusjon. :-)

FrP hva de står for. - Politikk og samfunn - Diskusjon.no

Successfully reported this slideshow...., Foredragsholder. Valganalytiker. Debattleder. Published on Apr 11, 2014 Foredrag for Ullensaker Frp 4. februar 2014 1. Hva nå? 2. Demokrati 3. Stortingsvalg 4. Kommunevalg 5. Forklaringer Sosial bakgrunn Ordførereffekt Politikk Konkurranse 6. Utfordringer Ordførerkandidat Skole Økonomi  Ap og H bedre sjanse? 7. Ansvar + Unike 8. Gamle + Nye 9. Hvordan? Kort maktkamp Levere Utvikle politikere og politikk 10. Involvere 11. Tilføre Bli tilført Gjensidig verdiskapning 12. Lytte + Lede 13. Sett agenda! 14. Hverdagsvalgkamp 15. Raushet Innrøm feil 16. % Mandat 2 1 4 2 33 15 3 1 20 (+1) 9 34 (-1) 16

(... )de er for privatisering(... ) Nå må du huske at det riktige ordet er konkurranseutsetting. Sosialistene pleier ofte å bruke ordet privatisering, men det er galt. Konkurranseutsetting, ja. Jeg skulle likt å se selskaper konkurrere om de gamle. Har hørt det er mye å tjene på gamlehjem for tiden. De gamle på hjem har alltid mye å betale for seg med! Ja, det hadde tatt seg ut. :-) Eller kanskje konkurrere om å få de "mindre benyttede" rutetilbudene i kollektivtransporten. Jauda. Hadde jeg vært kapitalist og eier for et busselskap hadde jeg gladelig brukt massevis av penger på å kjøre ruter der det bare kom en eller to passasjerer. Konkurranseutsetting fungerer bare i "hotte" markeder. Ikke kollektivtransport og hjelpepleien. For ikke å snakke om asylsøkere og generell innvandringspolitikk. Men hva bryr vel FrP seg om kollektivtransport? De mener jo det beste er muligens maks en person per framkomstmiddel og bare lage nyere, bredere og flottere veier. Miljø? Hva er det? Gamle? Hva er det?

Frp hva står de for women

 1. Frp hva står de for next
 2. Frp hva står de for windows
 3. Øl til lutefisk | Lutefiskfestivalen
 4. Frp hva står de for dogs
 5. Jul i svingen skuespillere nå
 6. Nei til pels
 7. Frp hva står de forum
 8. Bli sterkere med disse 10 trinnene
 9. Real – myntenhet – Store norske leksikon
 10. Frp hva står de for children
 11. Alt i ett øyeblikk
Thu, 15 Oct 2020 18:52:23 +0000