Flyplassen i stavanger uis

Farlig Avfall Oslo

Vi hjelper deg gjerne hvis du ikke finner svar på det du lurer på! Chat med oss, ring oss på 21 80 21 80 eller send oss en e-post:. Du finner også en oversikt over de ulike typene avfall i sorteringsveilederen vår. Sorteringsveileder (PDF 0, 6MB) Les mer om hva som skjer med avfallet eller bli med på omvisning! Glass- og metallemballasje De aller fleste har mindre enn 300 meter til sitt nærmeste returpunkt for glass- og metallemballasje. Zoom inn på kartet over for å se ditt nærmeste returpunkt. Glass og metall trenger ikke å være rent. Metall eller glass som er for stort for åpningen på beholderen kan leveres på en gjenbruksstasjon. Keramikk skal ikke i glass og metall. Mindre mengder kan legges i restavfallet, eller du kan levere det på en minigjenbruksstasjon/gjenbruksstasjon. Nespressokapsler kan leveres ved de fleste minigjenbruksstasjoner. Aluminiumsformer regnes som metallemballasje. Matavfall og plastavfall Matavfall/grønn pose: Alt som har vært mat, inkludert skall og blader.

Farlig avfall bensinstasjon oslo

Farlig avfall er avfall som inneholder helse- og miljøfarlige stoffer, som rengjøringsmidler, maling, lakk og lim, spraybokser, lysstoffrør/sparepærer, løsemidler, bilpleieprodukter og plantevernmidler. Farlig avfall skal håndteres så miljøgifter ikke lekker ut i naturen og skader mennesker, dyr og miljø. Slik gjør du det Lever avfallet i original emballasje hvis mulig – eller bruk annen tett emballasje og merk/skriv på hva det inneholder. Ha en fast plass der du samler farlig avfall. Lever det farlige avfallet – finn nærmeste sted. Husk: Lysstoffrør og sparepærer kan du levere gratis til i butikker som selger slike. Ja takk Rengjøringsmiddel Maling Lim Lakk Sprayboks Lysstoffrør Løsemiddel Bilpleiemiddel Bilolje Båtpleiemiddel Skismøring med fluor/fluorkarboner Skirens Bekjempningsmiddel Neglelakk Neglelakkfjerner Nei takk Ammunisjon og eksplosiver Udetonert fyrverkeri Våpen Medisinrester Hva gjør du med… Produkter du er usikker på om er farlig avfall? Om du er i tvil om noe er farlig avfall, er det best å ikke ta sjanser: lever det uansett som farlig avfall så er du sikret at miljøfarlige stoffer ikke lekker ut i naturen.

Innlevering farlig avfall oslo

Hun får et samtykkende nikk av Per Arne Larsen (85), en av beboerne som også gjerne stikker innom. Helt siden stasjonen åpnet 31. oktober 2016, har han vært på jakt etter en spesiell skatt: En humorkopp som bare er halv og som det står "Du sa en halv kopp" på. – Jeg drikker nemlig bare halve kopper, humrer han. – Roger vet jeg leter etter en sånn, så han holder utkikk for meg. Marianne Wiker Stensland, seksjonsleder i Renovasjonsetaten og kundeveileder Roger Andersen forteller om små og store hverdagsgleder fra folk som både gir og finner skatter på minigjenbruksstasjonen på Romsås. Lettere å resirkulere Sonja Hoffsbakken leter ikke bare etter skatter, hun leverer også mye selv på minigjenbruksstasjonen. – Hadde jeg måttet kjøre et sted for å levere til resirkulering og ombruk, så hadde det nok heller gått i avfallscontaineren, sier hun. – Jeg leverer mer til ombruk og resirkulering nå enn jeg gjorde før minigjenbruksstasjonen kom, forteller også Eva Sem-Jacobsen Christiansen (50), som er innom for å kvitte seg med knust keramikk og noen gamle PC-ledninger.

Farlig avfall oslo

 • Kaste farlig avfall oslo
 • Farlig avfall - smitteavfall | Helse, miljø og sikkerhet - Tilsatt
 • Hvordan kildesortere i Oslo - Avfall og gjenvinning - Oslo kommune
 • Ford capri til salgs
 • Bytte eksosanlegg selv? | Svendsen Eksos
 • Hvordan strikke sammen to deler på rundpinne
 • Søknad om å skrive ut nasjonal leverandørerklæring utan underskrift - Tolletaten
 • Tyrkere i tyskland
 • Farlig avfall oslo
 • Statens vegvesen teori
 • Kjente dikt om vennskap
 • Buss fra grimstad til kristiansand
 1. Netflix nyheter norge
 2. Norge ut av eøs
Sat, 17 Oct 2020 00:56:09 +0000