Flyplassen i stavanger uis

Espen Klouman Høiner Kjæreste

 1. Espen Klouman Høiner visste lite om norsk krigshistorie
 2. Espen Klouman Høiner fikk første Heddapris | ABC Nyheter

Ansiktet er renskåret, engasjementet utvetydig. De som kjenner ham mener til og med at TV-stjernen har hjertet på rett sted. Men av en eller annen grunn skriver journalistene at han ikke har kjæreste. Espen Klouman Høiner smiler i skjegget. — Mye kan ha endret seg siden sist du leste om meg. Les flere saker fra A-magasinet:

Espen Klouman Høiner visste lite om norsk krigshistorie

Foto: Tor Lindseth - Det jeg vet er at jeg hittil ikke har vært så flink til å balansere jobb og privatliv. Jeg liker å gå helhjertet inn i ting, det blir enten kjærlighet eller jobb. Og jeg har prioritert jobben, sier Klouman Høiner til avismagasinet. Den TV-aktuelle skuespilleren vitset om at tiden etter filmsuksessen «Reprise» (2006) var «storhetstiden» hans overfor det motsatte kjønn, da han ble intervjuet av Natt & Dag høsten 2013. - Jeg har alltid sett på Espen Klouman Høiner, som også spiller i «Reprise», som en storsjarmør og vært litt misunnelig på ham, så dette var veldig smigrende, uttalte lege og skuespiller Anders Danielsen Lie (36) til ELLE da magasinet kåret ham til Norges mest sexy mann høsten 2006. Dagens versjon av Espen Klouman Høiner, som vitterlig er både sjarmerende og dyktig, kan du se i «Kampen om tungtvannet» på NRK1 søndager klokken 21. 15. LES OGSÅ: «Verdens vakreste par» er ute på markedet igjen Lik Se og Hør på Facebook

Hjernen hans streifer stadig innom den definitive slutten: døden. — Er du en tenker eller en bekymrer? — Jeg liker ikke å klassifisere meg selv. Men jeg er virkelig opptatt av eksistensielle spørsmål og synes det er spennende å tenke over hvordan jeg forvalter livet mitt. Hvilke valg gir livet mening? Det må enhver finne ut av selv. Jeg føler meg veldig privilegert som får jobbe med slike spørsmål. Nyhetsankeret Han vokste opp med to eldre søsken, en far som jobbet for Kirkens Bymisjon og en mor som var aktiv i SV. Var det noe som ble markert hjemme hos dem, var det valgvaker. Det var slutten på den kalde krigen, og minstemann fikk tidlig lov til å se nyhetene på TV. — Helt fra jeg var liten var jeg opptatt av politiske ledere. På skolen tegnet jeg Mikhail Gorbatsjov, Saddam Hussein og George Bush. Hjemme lekte jeg med hånddukker som forestilte Ronald Reagan og Margaret Thatcher. Jeg var også veldig opptatt av Nobels fredspris. Men fremfor alt var det nyhetsankrene og nyhetsreporterne som fjetret ham.

«Kampen om tungtvannet»-stjernen Espen Klouman Høiner går i seg selv. ARBEIDSJERN: Skuespiller Espen Klouman Høiner forteller til Dagbladet Magasinet at han har prioritert jobben fremfor kjærligheten. 33-åringen innrømmer imidlertid at han godt kan tenke seg å stifte familie. Foto: Tor Lindseth Vis mer SEOGHØ Skuespiller Espen Klouman Høiner (33) fjetrer TV-seerne om dagen, i rollen som professor Leif Tronstad i NRK-suksessen «Kampen om tungtvannet». «Reprise»-stjernen foretrekker å gå inn i rollene sine med hud og hår, og han innrømmer overfor Dagbladet Magasinet at han sliter med å definere seg selv utenfor jobben som skuespiller. Den kjekke 33-åringen har vært singel en god stund, men håper ikke et kreativt yrke vil sette en stopper for et «A4-liv» i fremtiden. - Det hadde vært hyggelig å stifte familie. Jeg kjenner litt på det, flere i vennekretsen har allerede giftet seg eller fått barn, noen begge deler, sier han åpenhjertig til Dagbladet Magasinet. Saken fortsetter under bildet.

 • Espen Klouman Høiner – Wikipedia
 • Her finner du innendørs badeland i Sverige | Visit Sweden
 • Bilimport: Egen import av bil kan lønne seg - DinSide
 • Svinn i butikk
 • Nå vil vi bytte gulv på kjøkkenet - Kjøkken | ifi.no

Espen Klouman Høiner fikk første Heddapris | ABC Nyheter

Men det var ikke derfor Per-Olav Sørensen ville ha ham i rollen som vitenskapsmannen og etterretningsoffiseren Leif Tronstad i storsatsingen Kampen om tungtvannet. Det var fordi han syntes Espen utstrålte at han hadde lest mer enn én bok. Et friskt fjes, som kunne kombinere det intellektuelle og det atletiske og vise Tronstads unge briljans. Opererer ikke med drømmeroller Skuespilleren visste lite om aksjonene da Sørensen ringte. Men da han begynte å lese, og ikke minst da de begynte å filme, lange opptaksdager med et voldsomt tempo, som ble avsluttet på hotellrommet med pugging av tekst til neste dag, ble han fylt med ydmykhet og respekt for den innsatsen Tronstad og de andre sabotørene la ned under krigen. — En glemt, norsk krigshelt, som noen mener kunne blitt en John Lyng, hadde han ikke blitt skutt rett før freden kom. Er dette drømmerollen? — Jeg opererer ikke med standarder som «drømmeroller». Men Kampen om tungtvannet var et veldig interessant prosjekt, fordi serien legger vekt på de moralske dilemmaene man blir stilt overfor i en krigssituasjon.

Espen Klouman Høiner Født 31. august 1981 [1] (38 år) Nesodden Utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller, fjernsynsskuespiller Nasjonalitet Norge Utmerkelser Kanonprisen for beste mannlige hovedrolle ( 2013), Heddaprisen for beste mannlige medspiller ( 2013) [2], Heddaprisen for beste scenetekst ( 2019) [3] Aktive år 2004 – IMDb IMDb Espen Klouman Høiner (født 31. august 1981, fra Nesodden i Akershus) er en norsk dramatiker, skuespiller og regissør, utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Han har medvirket i spillefilmer som Bare Bea (2004), Reprise (2006), Switch (2007), En som deg (2013), Hjelperytteren (2019), Disco (2019). Klouman Høiner har blant annet spilt Osvald i Gjengangere og tittelrollene i Peer Gynt og Hamlet, begge for Trøndelag Teater. Han spilte i Moby Dick og i Arne Lygres Dager under i samme teaters Studioscenen-prosjekt i 2014. Espen Klouman Høiner er medlem av teatergruppa Fjerdeklasses Produksjoner, en gruppe bestående av Teaterhøgskolens avgangsklasse fra 2011.

Espen Klouman Høiner har medvirket i Petter Næss' "Bare Bea" (2004), Joachim Triers "Reprise" (2006) og "Switch" (2007). I tillegg til skuespiller har han jobbet som radiovert og tekstforfatter. De siste årene har han tatt skuespillerutdanning ved Teaterhøyskolen. "Å få applaus gjennom hele rulleteksten fra 1200 tsjekkere, ga meg tårer i øynene" - Om da "Reprise" ble vist på Karlovy Vary-festivalen 2006.

Ikke minst Leif Tronstad. Fra London ledet han over 60 sabotasjeaksjoner i Norge, men var opptatt av ikke å bare bombe alt til grunnen. Han kjempet for de aksjonene som ville spare menneskeliv og infrastruktur. Rollen har gitt meg et mye mer nyansert syn på de politiske og militære dilemmaene og utfordringene man møter i en krig. Høiner, som til høsten går fra Trøndelag Teater til Nationaltheatret, har fått egen agent i Los Angeles. Lenge tenkte han at det hadde vært deilig med en tur til LA. Men så bestemte han seg for ikke å dra. — Jeg er ambisiøs, og har stor trang til å gjøre utfordrende ting, men jeg er ikke så opptatt av å slå gjennom internasjonalt. Som skuespiller går jeg ikke rundt og drømmer om Hollywood. Oppsigelsen Å nå helt inn i de tusen hjem har Dag Solstad hjulpet ham med. Det var han som skrev det første kapitlet. Den første setningen, som skulle bli begynnelsen på Espen Klouman Høiners profesjonelle yrkesliv: «Egentlig var han en litt fordrukken lektor i 50-års alderen, med en kone som hadde est litt for mye ut, og som han spiste frokost med hver morgen.

P olitisk spill. Business. Action. Heltedåd. Vanskelige moralske spørsmål og utfordrende natur. Historien om aksjonene mot Hydros anlegg på Rjukan, kampen for å hindre tyskerne i å få tungtvann til en potensiell atombombe under annen verdenskrig, har alt. Og i sentrum for det hele, har den Espen Klouman Høiner. Da premièren på vinterens store dramaserie setter ny seerrekord på NRK den første søndagen i 2015, med ham i hovedrollen, blir han stjerne. Ung briljans Så nå sitter han her, til et personlig intervju i A-magasinet, uten å ha lyst til å snakke om seg selv. Hans egen person kjennes irrelevant for skuespilleren. — Det er som om dagens portrettintervjuer følger en mal, der intervjuobjektet må fortelle om da han møtte veggen. Å oppleve vanskelige ting er menneskelig, men det må ikke bli et krav å snakke om det i intervjuer. Jeg vet ikke om den rådende intimiseringen er så fruktbar, sier Høiner, og vil heller at folk skal bli kjent med ham i kraft av det han gjør. Han snakker som en ung gammel.

Sommeren 2014 og 2015 satte de opp Nesoddspelet, som Klouman Høiner skrev manuset for. Klouman Høiner debuterte som forfatter i antologien 11 i 11 på Aschehoug forlag høsten 2011. Han har vært tilknyttet scenekunstkompaniet Verk Produksjoner siden 2015, og har de siste årene markert seg med egne scenekunstproduksjoner, med blant annet VI, FOLKET som han vant Heddaprisen for i kategorien «beste scenetekst» i 2019.

 1. Få meg på for f full film video
 2. Else marthe sørlie lybekk olympiatoppen
 3. Ting å gjøre i lofoten know
 4. Når stenger vinmonopolet i dag video
Fri, 16 Oct 2020 20:30:13 +0000