Flyplassen i stavanger uis

Cecilie Frostad Egeberg

 1. Cecilie frostad egeberg of prussia

SEOGHØ Trond Espen Seim (44) er for mange kjent som den barske privatetterforskeren i «Varg Veum»-filmene. Nå er han akuell i rollen som statsministeren i den nye sesongen av spenningsserien «Mammon», som har premiere på NRK1 søndag kveld. Denne måneden begynner han også innspillingen av tredje sesong av den danske suksesserien «Arvingane» i København. Selv om skuespilleren tilsynelatende har nok på tapetet, røper han overfor VG at han mer enn gjerne holder seg i vater på sofaen: - At jeg er lat, er en ting jeg virkelig ikke liker med meg selv. Jeg er egentlig veldig glad i å trene, å gå på ski og sykle, men det blir ikke noe av det hvis jeg ikke setter meg konkrete mål som jeg følger slavisk. Saken fortsetter under bildet. MOTSPILLERE: Trond Espen Seim, her i rollen som statsminister Michael Woll, og Ingar Helge Gimle (t. h), her i rollen som finansminister Erik Ullrichsen, har fortalt til Seoghø at de setter pris på jobbe sammen i «Mammon». Foto: Glenn Meling Photography/NRK Vis mer Sliter med motivasjonen Denne beskrivelsen av ham selv er neppe en overdrivelse, om man velger å lytte til 44-åringens ferskeste eksempel.

Cecilie frostad egeberg of prussia

Skaperen bak Nykr, Cecilie Frostad Egeberg er parfyme- og duft-nerd. Etter en produktdesign-utdannelse ved Central St. Martins i London, hvor hun utforsket nye måter å påføre og bruke parfyme på, ble Cecilie værende i London i fire år. Her laget hun duftende installasjoner og designs for parfyme-industrien. Hun jobbet blant annet for klienter som klesdesigneren Issey Miyake og parfyme-makeren Jo Malone. Gjennom dette arbeidet ble hun stadig mer opptatt av selve duften og innholdet i parfymene. Tilbake i Norge fikk hun innblikk i velduftende nisje-produkter ved å jobbe en periode for nisjeparfymeriet Heaven Scent. Cecilie ble stadig mer interessert i naturlige essenser og hvordan disse bidrar til et bedre sluttprodukt. Hun reiste derfor til San Fransisco for å jobbe med en av verdens fremste naturlige parfymører: 'The Queen of Green' Mandy Aftel. Det var etter denne turen hun for alvor begynte å eksperimentere med dufter og pomader. Cecilie bestemte seg for å lage en leppe-skrubb og leppepomade som kunne tilfredsstille hennes egne krav til design, duft og brukervennlighet.

Etter utallige forsøk, testing og feiling ble hun endelig fornøyd. I 2012 lanserte hun sine første produkter, under navnet Nykr. Siden den gang har Cecilie, gjennom sin enkle filosofi, grundige arbeid og kreative ideer, opparbeidet seg en entusiastisk kundegruppe, som stadig brer om seg.

– Barn blir nok mer blaserte enn før. Jeg har jo en sønn som ønsker seg en sånn Mysway, et hjul du bare står helt stille på. Jeg synes det er en lei utvikling – tenk, stå stille og bare rulle av gårde … - KRIMMARATHON: Seim spilte hovedrollen i 12 «Varg Veum»-filmer på fem år. Her med Bjørn Floberg (68). Foto: Erik Aavatsmark/ SF Norge AS Ærlig med barna Ine tror også det er viktig å la de små forstå at voksenlivet også byr på vanskelige utfordringer av og til. – Det er lov å ta med barna inn i den prosessen og fortelle dem at «nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Nå er jeg fortvilet». Det må være lov iblant. – Som foreldre er vi kanskje bedre forbilder om vi feiler noen ganger. At alt er perfekt og på stell hele tiden, slik er det ikke. Det er ikke alltid at alt er på stell. Det er bra, mener Trond Espen. – Da har man noe å gå imot, noe å kjempe for, i stedefor at man vokser og tror at alt er på stell hele livet. Så vokser du opp og blir 20 år og skjønner at alt ikke er på stell, så faller alt sammen!

 • Cecilie frostad egeberg of the world
 • Cecilie frostad egeberg of the sea
 • Ine jansen: - Vi kan ikke redde barna fra alle smeller - Se og Hør
 • Cecilie frostad egeberg of oz
 • Cecilie frostad egeberg of the night
 • Tilbehør til skrei
 1. Hvor mye søvn work
 2. Temperatur i norge
 3. Bilder av menn
 4. Opprør i ungarn
 5. Utdanning for å jobbe med funksjonshemmede
Fri, 16 Oct 2020 08:44:07 +0000