Flyplassen i stavanger uis

Supernatural Netflix Norge

  1. Supernatural netflix norge 3
  2. Sesong 15 av Supernatural blir den siste | Serienytt

Saken oppdateres. Forestill deg at året er 1995 og ikke 2005. Noen forteller det at i framtiden kan du se hvilken som helst film og TV-serier når du vil uten å måtte bry deg om TV-kanalenes sendeskjema. Forestill deg at noen fortalte deg at du i underkant av 100 kroner i måneden kunne se disse filmene og TV-serien på en telefon som du hele tiden gikk rundt med i lomma. En dum spøk? En fremtidsfantasi fullstendig uten forankring i virkeligheten? Men hvor ble det av....? Vi vet nå selvsagt bedre. Og i 2015 kan de aller fleste se både filmer og TV-serier både på telefonen, TV-apparatet, nettbrettet eller hva det nå måtte være. Det eneste digitale mediet som Netflix ennå ikke synes å være tilgjengelig for er displayet på kjøleskapet ditt ( men det skulle ikke forbløffe oss om strømmetjenesten dukker opp der også... ). Men strømmetjenestens mange fordeler til tross, det ER irriterende når du har planlagt å se en film eller en Tv-serie bare for å oppdage den dagen du setter deg ned at den er sporløst forsvunnet fra tjenesten.

Supernatural netflix norge 3

Kommende 15. sesong blir den siste av Supernatural. Det kunngjorde The CW, kanalen bak serien. Det betyr at kanalens lengstlevende dramaserie takker for seg, kun et par uker etter at Arrow – en av kanalens andre veteranserier – også ble kansellert. Supernatural er i skrivende stund i sin 14. sesong og er blant de mest populære seriene på TV-kanalen The CW, kun slått av The Flash. Den siste sesongen ventes å bli sendt fra høsten 2019 og avsluttes våren 2020. Jared Padalecki, Jensen Ackles og Misha Collins har hovedrollene i serien, som så dagens lys på kanalen The WB i 2005. Fra 2006 ble serien sendt på The CW. I Norge ble serien lenge vist på TVNorge-nettverket, de siste årene på FEM. De siste sesongene har ikke blitt vist etter at en avtale ikke ble fornyet. LES OGSÅ Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019 24. januar 2019 Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.

Toppsjef John Stankey bekreftet i forrige uke at HBO-seriene også blir en del av den nye tjenesten, selv om HBO fortsatt skal eksistere som en separat tjeneste (hvertfall i USA). Løpende nyhetsformidling fra CNN blir holdt utenfor, men at lineær-tilbud og strømmetjenester vil smelte sammen på sikt er «uunngåelig», ifølge ham. Det betyr naturligvis ikke at du kan spare en hundrelapp i måneden på å kansellere Netflix, som har en enorm egenproduksjon av serier og filmer og nylig rapporterte et sterkt tredjekvartal (og på toppen av det prøver både Amazon Prime Video, Facebook Video, Youtube og norske og nordiske medieselskaper å lokke til seg pengene dine med påkostede nye dramaserier). Den første og største strømmetjenesten er ikke nødvendigvis den som har mest å frykte av utviklingen, tror stipendiat Marius Øfsti ved Universitetet Innlandet, ekspert på filmdistribusjon. – Jeg tror det er lett for en familie å legge til Disney Play og Warner Medias strømmetjeneste uten at de dermed velger bort Netflix.

Hvorfor skjer dette? Forklaringen er ganske enkel. Det hele handler om lisensperioder og penger. Mange penger. Hundrevis av millioner dollar faktisk. Lisensperioder Netflix' norske pressekontakt bekrefter også at det hele handler om lisensperioder. «Netflix er en dynamisk tjeneste som stadig er i utvikling hva gjelder innhold», svarer Netflix på mail til I følge en artikkel på nettstedet så betaler Netflix hele tiden enorme summer til film og TV-kanaler for lisenser til å vise rettighets- beskyttet åndsverk. Mange av disse filmselskapene og TV-kanalen omfavner forretningskonseptet til Netflix. Andre igjen er ikke like villige og tar gjerne en tøff kamp med forhandlinger om både lisensperioder og summer. Enorme summer Men ting forandrer seg raskt i det digitale verden. Og dess større Netflix blir ( og flere land tjenesten blir tilgjengelig i), jo mer har film -og TV-selskapene å tjene på å lisensiere ut innholdet sitt. Et eksempel fra et par år tibake er Disney. Netflix betalte en voksen pris for å få Disney-innhold i sin strømmetjeneste.

Sesong 15 av Supernatural blir den siste | Serienytt

Bransjeanalytikere antok at Netflix betalte i overkant av 700 millioner dollar for sine lisenser i 2011. Huske at dette var ett år før vi fikk Netflix i Norge, Sverige og Danmark. En periode der innholdet i strømmetjenesten var langt mindre enn hva det er i dag. En kan bare fantasere om hva den årlige lisenssummen totalt vil være i 2015. Fortsatt størst, men konkurrentene strømmer til Den største trusselen mot Netflix antas nå å være digitale giganter som Amazon og Google. Amazon er allerede godt etablert med sin strømmetjeneste ( ennå ikke offisielt tilgjengelig i Norge), og hva Google gjelder så skal det vel mye til for at ikke også dette selskapet kaster seg på bølgen. Og hva med Apple? Men så langt så er Netflix kongen på haugen når det gjelder strømmetjenester i Norge. De har den beste tekniske løsningen, de er tilgjengelig på flest plattformer og har et stadig voksende bibliotek. Halsende bak kommer HBO Nordic ( som unektelig har det beste utvalget av kvalitetsserier), Viaplay, C More Play, MUBI og TV 2 Sumo.

Jeg tror de som selger kanalpakker og kanalabonnement har større grunn til å være nervøse. En slik pakke koster jo like mye som fem strømmetjenester, sier han. Også kanalleverandørene tilbyr forsåvidt strømming og video on demand i våre dager, og Get har til og med begynt å investere direkte i innhold, ved å delfinansiere neste års norske film om Roald Amundsen. Øfsti ser ikke bort fra at det også kan være en fordel for Get og Canal Digital at gamle film- og tv-selskaper etablerer nye strømmetjenester. – Mens Netflix først og fremst ser på seg selv som et teknologiselskap har Disney og Warner gjort business som film- og tv-selskap i mange år. Det kan bety at de tenker mer langsiktig i hvordan de forholder seg til andre deler av økosystemet – kanskje de ser på det som en fordel å ha aktører som Get og Canal Digital i markedet. De mangler «move fast and break things»-holdningen som kjennetegner Silicon Valley, sier han. Slik forsøkte vi å visualisere kaoset som vil oppstå. Photoshop FTW!

  1. Hvor kan man se Supernatural? - Tv og film - Kvinneguiden Forum
  2. Styrkeøvelser for mage
  3. Ferie barn norge
  4. Supernatural netflix norge 2
  5. Neste år forsvinner mange gamle venner fra Netflix. Men hvor mange nye strømmetjenester gidder du å betale for? – Filter Film og TV

Velkommen til siden min "Supernatural fans Norge! " Jeg ble introdusert for Supernatural via ei venninne av meg fra Tyskland. Jeg hadde så vidt hørt tittelen før, men ante ikke hva det gikk ut på. Man hører eller leser jo aldri noe om verken showet eller skuespillerene i norsk media! Jeg ønsker å finne andre Supernatural fans i Norge, så vi kan danne et eget lite samfunn her på Facebook. Jeg fikk ikke opprettet noe gruppe uten å invitere noen, derfor ble det denne siden. Jeg... poster ikke nyheter, bilder eller videoer av gjengen foreløpig, det finner man jo på utallige andre sider jeg antar dere også følger. Norske Supernatural fans der ute, håper dere liker og sprer denne siden, så vi kan samles å diskutere Supernatural med folk som ikke blir lei! Fortell meg hvordan dere ble hekta, og fortell om deres favoritt øyeblikk! Med tiden kan vi kanskje lage en "Women of letters Chapter Norway"! Se mer

Fri, 16 Oct 2020 13:10:03 +0000