Flyplassen i stavanger uis

Dag Bayegan Harlem

Spør meg hvordan det går Jeg trenger din omsorg i mange år til. Av Stine Leknes – Det er viktig å dele sorgen med andre Både Karasjok kirke og Nordlyskatedralen i Alta holder minnemarkering i kveld i forbindelse med helikopterkatastrofen i Alta. Det er viktig at sørgende kan møtes. Av Dan Robert Larsen – Når din nærmeste forsvinner så brutalt, merker du det hver dag 21. og 22. juli er datoer som for Rakel Birkeli er forbundet med stor sorg og tragedie. Av Ronald Pulk Med mobilen som sørgeplass I en digital verden kan de døde holdes levende for alltid. Men hva skjer når stadig flere av oss velger å sørge gjennom innlegg, likes og emojis? Av Tiril Mettesdatter Solvang, Oda Ording og Christoffer Holm Slik takler du en krise – Det som stadig vekk forundrer meg, er at folk mestrer uventede og helt forferdelige kriser på en god måte, sier spesialpsykolog. Av Marit Aaby Vebenstad Derfor er tårene dine et mysterium Følelsestårene våre er omgitt av mye mystikk. I årevis har forskere verden over forsøkt å finne ut av hvorfor vi gråter uten å få et fullkomment svar.

Dag games

Det er jo i tillegg masse annet å gjøre her enn bare musikken. Alle jentene mener at mange burde innse at de er for gamle for festivalen, og enten tilpasse seg, eller finne et annet tilbud som passer deres målgruppe bedre. GIRA: Venninnegjengen fra Tønsberg har gledet seg til årets festival siden i fjor. Foto: Jon-Terje Pedersen / Dagbladet - Slottsfjell er årets høydepunkt, og jeg synes de voksne kan glede seg på de yngre sine vegne, sier Merete. Alle fem har vært på festivalen tre ganger tidligere, og årets pass var sikra nesten før Slottsfjell 2017 hadde pakket sammen. - Vi er her først og fremst på grunn av stemningen, men musikken er selvfølgelig også en del av det, sier jentene. GOD STEMNING: Slottsfjellfestival-deltakerne koser seg på campen, men rapporterer om enkelt logistiske problemer. Foto: Christian Roth Christensen - Føles ut som «Slottsfjell light» VG-anmelder, Sandeep Singh, synes ikke det er overraskende at Slottsfjell sliter. Han er skuffa over årets line-up, og mener at festivalen har gjentatt seg selv med årets booking.

Koordinater: 66°18′46″N 14°8′34″Ø A/S Norsk Jernverk er et tidligere norsk industriforetak i Mo i Rana i Rana kommune i Nordland. Byggingen av jernverket ble vedtatt av Stortinget den 10. juli 1946, med den begrunnelse å gjøre Norge mer selvforsynt av stål, samt bidra til styrking av landsdelen Nord-Norge. Ingen stemte mot etableringen; det som ble diskutert var lokaliseringen. Etter 13 timers debatt med 47 innlegg, gikk 102 av stemmene til Mo i Rana, Orkdal i Sør-Trøndelag fikk 42 stemmer, mens 6 representanter var fraværende. [1] Byggingen av jernverket tok ni år, og driften startet 19. april 1955. Jernslig ble smeltet i råjernverket, det flytende råjernet ble foredlet til stål i stålverket, mens valseverket formet stålet til ønsket format og kvalitet. Malmtilgangen ble sikret ved oppkjøp av det engelske Dunderland Iron Ore Company i Dunderlandsdalen i 1947. I 1964 ble råjernverket utvidet med to nye og større smelteovner. Samme år startet Rana Gruber produksjonen av slig, og ble en integrert del av virksomheten.

  • Hva er foreldrepenger? - Livets Gang
  • Nettbank | Sparebanken Vest
  • Skravleforum for hageGale • Se emne - Når gjødsle rhododendron?
  • Kjøpsloven § 19
  • Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet o

Gymgrossisten er blant de største i Norge på kosttilskudd. De startet i Sverige 1998 og finnes nå også i land som Finland, Danmark, Tyskland og Østerrike. Gymgrossisten er Nordens største på kosttilskudd, treningsklær, matvarer, treningsutstyr, treningsredskaper, treningstilbehør og helseprodukter. Her finner du alt innen trening og helse og deres måte å fokusere på pris, kvalitet, leveringsvilkår og service har vist seg å gi gode resultater. Gymgrossisten tilhører Qliro Group som er ledende innenfor e-handel. Der finner du også de store nettbutikkene som Nelly, Lekmer og CDON. Sjekk om vi har en aktiv Gymgrossisten rabattkode som du kan benytte på din netthandel. Guider og tips Gymgrossisten er eksperter på alt av trening og helse og i tillegg til at du kan kjøpe produkter kan du lære deg mye om kost og helse. De deler med seg artikler der du bland annet kan lese om hvordan du kan regne ut energibehov ditt eller hvordan protein fungerer. Visste du for eksempel at et bra proteinpulver kan sammenlignes med tørket melk?

Men hvis du får de andre til å forstå hva som er bra med «det», er det ofte slik at du får gjennomslag, svarer han. Han er også kjapp med å stanse VGs antagelse om at han er et slags offer for familie- og brødrehierarki: Henrik bestemmer som eldstemann i løpetrioen mest, Filip nest mest - og så er han nederst på rangstigen? – Nei, ikke i det hele tatt. Det kan se slik ut. Men alle er åpne og innforstått med at «det beste» er det som skal bli gjort. Hvis noe (som blir foreslått) er spinn hakkende galt, blir det spetakkel - hvis liksom alle skal gjøre noe som (beviselig) er galt, forklarer Jakob Ingebrigtsen. les også Gjert Ingebrigtsen: Medaljesjansen like god på 5000 meter i VM Han forteller at det som går mest igjen når de diskuterer hva som er best, er mengden trening. Gjert er litt redd for å slippe opp, som det heter. Han har tro på at mye trening gir best resultater i konkurranser. Gjerts «guttane» har løpt en del løp, og vet hva som fungerer for å prestere på topp i konkurranser.

5. Hold deg lavt. Sett venstre fot inntil høyre. Ta deretter et nytt langt skritt ut til høyre. Ta to skritt til, før du skifter side. Repeter. Lettere: Bøy bare knærne i 45 grader, og ta ikke fullt så lange skritt ut til siden (cirka hoftelengde). Vanskeligere: Når du skritter ut til høyre, stå på den høyre foten mens du løfter den venstre. Hold stillingen noen sekunder. Slik utfordrer du også balansen og kjernemuskulaturen din. Gjør det samme med venstre fot. h2 class=subtittel>Øvelse 3: Knebøy med balanse 1. Balanser på høyre fot, løft den venstre (med bøyd kne) noen centimeter over gulvet. Bøy høyre fot sakte inntil vinkelen er omtrent 45 grader. Sørg for å holde ryggen rett, og se til at knærne ikke kommer over tærne. Hold stillingen. Løft deg rolig opp igjen. Press vekten i hælen for å reise deg. Fullfør alle repetisjonene dine, gå deretter over til venstre fot. Lettere: Ikke løft den venstre foten helt, men la tærne hvile på gulvet. Dersom du har behov for det, kan du også bruke en stol eller stille deg ved siden av en vegg slik at du lettere kan holde balansen.

Foto: Fredrik Hagen - Sammen med Svein Østvik kan jo ikke det her gå dårlig! Jeg kjente ingen her fra før av, jeg hadde bare sett noen av ansiktene før. Det er en veldig fin gjeng, som jeg tror skal komme seg gjennom dette uten for mye tull, tøys og krangling. Martine Lunde, 22, Blogger og vinner av «Paradise Hotel» i 2017 Martine Lunde. Foto: Fredrik Hagen - Jeg har visst om at jeg skal delta i «Farmen kjendis» siden mars. Først var jeg litt i tvil, men etter hvert tenke jeg at jeg jo ikke kan gå glipp av dette. Og det angrer jeg ikke på. Så langt er jeg veldig fornøyd. Runar Søgaard, 50, ledelseskonsulent Les intervju med Søgaard her. Runar Søgaard. Foto: Fredrik Hagen Donna Ioanna, 49, modellmamma Donna Ioanna. Foto: Fredrik Hagen - Det tok jo ikke mer enn fem minutter her inne før jeg ble vegetarianer! Så det kan bli stygt om noen bestemmer seg for at det skal bli slakting. Jeg så to døde kaniner henge her, og det ga meg nesten traumer. Christer Rødseth, 27, kjøkkensjef og kaptein på kokkelandslaget Christer Rødseth.

På nettsiden blir det også publisert faktasjekker på norske medier [2] og politiske kommentarer om forholdet mellom Israel og Norge [3]. I juni 2017 passerte MIFFs Facebook-side 30 000 «likes». MIFF utgir medlemsavisen Midtøsten i fokus, som er en 24 siders tabloidavis, seks ganger i året. Utgavene tilbake til 1975 er tilgjengelige som PDF-filer. [4] MIFF har 27 lokalforeninger spredd over hele landet. Lokalforeningene arrangerer åpne informasjonsmøter om Israel-relaterte tema. I 2016 og 2017 har MIFF arrangert ungdomsturer til Israel. [5] I mai 2015 var MIFF med å stifte European Alliance for Israel, hvor Conrad Myrland er styremedlem. [6] MIFF er en av organisasjonene som står bak aksjonskomiteen Hjelp Jødene Hjem. Kritikk [ rediger | rediger kilde] I 2013 reagerte Kunnskapsdepartementet på at organisasjonen publiserte et falskt brev som de hevdet kunnskapsministeren hadde sendt ut til alle ansatte. [7] Organisasjonen beklaget i ettertid at Kunnskapsdepartementets logo var misbrukt og påpekte at brevet var satire.

Fri, 16 Oct 2020 18:52:11 +0000