Flyplassen i stavanger uis

Coldplay Konsert Norge

 1. Coldplay konsert norge 10
 2. Coldplay konsert norge 2015

PLATEAKTUELLE: Rockebandet Coldplay. Foto: Reuters (VG nett) Gladnyhet til Coldplay-fansen. De britiske popbandet går på scenen i Oslo Spektrum i september. Artikkelen er over 11 år gammel Coldplay to debut new song for Estamos Unidos Mexicanos concert | Coldplay 19. september setter det verdensberømte bandet med vokalist Chris Martin i spissen, kursen for Norge. Det blir tredje gangen at Coldplay besøker Oslos storstue. Førte gang var i 2002, og siste gang var i 2005. Begge konsertene ble utsolgt i rekordfart. Gutta - som har holdt på i 11 år - kan skilte med et platesalg på 30 millioner eksemplarer verden over. Når de går på scenen i Oslo, blir det med rykende ferskt materiale fra albumet «Viva La Vida or Death And All His Friends», som lansres i Norge 12. juni. Albumet er oppfølgeren til det kritikerroste og prisbelønte studioalbumet «X&Y» fra 2005 - som lå 42 uker på VG-lista. Sjekk Coldplays VG-liste-historikk Legendariske Brian Eno, som fra før av har samarbeidet med artister som David Bowie og U2, har produsert den nye plata.

Coldplay konsert norge 10

– Norge er et lite land, og Bergen er enda mindre. De største artistene har gjerne store produksjoner med mellom 50 og 100 semitrailere på veien, og da blir regnestykket enkelt. Han ser flere store artister som glipper unna de norske scenene. – U2 er vel kroneksempelet på et band som blir for stort. Coldplay har spilt i Bergen tidligere, men nå lønner det seg heller å spille to dager i Sverige. LES OGSÅ: R&B-stjerne til Trondheim for første gang Det finnes unntak, men det skjer når artisten selv ønsker det. De vil kanskje spille på steder de ikke har vært før, eller kjenner et behov for variasjon. – Ingen trodde at Bruce Springsteen eller Rolling Stones skulle spille i Bergen, men det skjedde. Bergen kan jo, tro det eller ei, virke eksotisk for noen artister. Konsertarrangører har ikke for vane å gå ut med hvor mye artistene skal ha for å spille. Men Nes forteller at det ikke er store deler av billettinntektene som går til arrangørene selv. – Når Koengen har en kapasitet på 23. 000 mennesker med en billettpris på 1000 kroner, går det aller meste av pengene til produksjonskostnader.

Det er viktigere å være best. For oss er det viktig å være gode musikere og gode venner, sier Martin. - Samtidig er det selvsagt fantastisk at vi er blitt så store som vi er. Men McDonald\'s er hundre ganger større - og det er bare dritt. Vi kan også fortsatt bli bedre, mener vokalisten. - Det| viktigste er ikke å være den største kokosnøtten på treet, men den mest hårete, sier trommis Will Champion. Om ei uke spiller Coldplay i Stockholm, og turnerer resten av Europa i November. I desember gjør de seks konserter i Storbritannia. Deretter venter resten av verden. - Vi elsker å være på turne. Samtidig går det utover det kreative arbeidet. Når turneen er over i september kommer vi til å konsentrere oss om å jobbe kreativt med den nye plata, sier Chris Martin. ALTMULIGMANN: Chris Martin trakterer både piano og gitar i tillegg til voka. Foto: TRULS BREKKE SAMFUNNSBEVISSTE: _|Merket på hånda mi betyr rettferdighet. Kanskje er det teit, men alle spør, og det er litt av vitsen, forklarer Coldplay-vokalisten.

 • Apotek i norge
 • Bipolar med
 • Coldplay konsert norge 2015
 • Coldplay konsert norge 1
 • Coldplay konsert norge tickets
 • Coldplay konsert norge 2019
 • Coldplay konsert norge 10
 • NRK Super - Dinosaurene kommer
 • Coldplay konsert norge karaoke
 • Oslo hyllet Coldplay - og omvendt - Dagbladet
 • Ytterligere én død etter arbeidsulykke i Trøgstad : Bygg.no - Byggeindustrien
 • Coldplay konsert norge list

Coldplay konsert norge 2015

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon () Et fullsatt Oslo Spektrum hyllet det britiske bandet på scenen mandag kveld, og Coldplay leverte en forrykende konsert over en og en halv time. Denne gang var nesten ti ganger så mange publikummere til stede som første gang Coldplay spilte i Norge for fem år siden. Coldplay spilte også på Quart-festivalen i Kristiansand både i 2001 og i 2003. - Quart-festivalen har noe helt spesielt, det er derfor vi har spilt der to ganger, Og vi kommer gjerne tilbake, sier Chris Martin til Han mener Quarten har dette noe udefinerbare som gjør det til en kjempebra festival. - Beliggenheten er jo helt fantastisk, supplerer gitarist Jonny Buckland. Norge, sol og sjø I ettermiddag møtte de fire bandmedlemmene norsk presse på en pressekonferanse på Grand Hotell i Oslo. Og på spørsmål fra om hvilke minner guttene har fra Norge, trekker de fram Kristiansand. STEMNINGSFULLT: Billettene ble revet vekk til kveldens Coldplay-konsert i Oslo Spektrum, og Chris Martin og resten av bandet ga publkum valuta for pengene i en svært stemningsfull konsert.

Men ikke fullt så mye respons i Antwerpen i Belgia. Derfor er vi litt usikre på om vi skal ta den, sa Chris Martin på pressekonferansen - men Cash kom. Det gjorde også bandet hitlåter på rekke og rad, og publikum var med fra første stund. Tror på a-ha Coldplay har fulgt a-ha siden 80-tallet, og er spente på den nye plata. Chris Martin tror a-ha har alle forutsetninger for å lykkes i Storbritannia med den nye plata. - A-ha trenger ikke et comeback, de er fortsatt store hos oss. De har jo en rekke fantastiske låter. Det dumme er at de er så utrolig kjekke at folk nesten ikke får med seg musikken, sier Chris Martin og ler. - Morten Harket er jo kjekkere nå enn på 80-tallet, mener Will Champion. Til å være et av verdens aller største band er de fire guttene i Coldplay usedvanlig høflige og jordnære, og tar seg god tid til å svare på spørsmål om alt fra akevitt til den nye plata. Etter ekteskapet med Gwyneth Paltrow og datteren Apple har Chris Martin definitivt fått smake baksiden av medaljen ved å være berømt.

Coldplay er et band som både er gåtefullt og ikoniske. De er ikke et vanlig rockeband, og absolutt ikke noen døgnflue i pop verdenen. Hvis vi ser på statistikken er innflytelsen til Coldplay (kjent i starten som Pectoralz) på musikkhistorien de siste to tiårene ubestridelig. De har gitt ut syv album siden debuten Parachutes kom ut i 2000. De har vært på plakaten til Glastonbury, kanskje den mest innflytelsesrike rockefestivalen i verden, ikke mindre enn tre ganger. Deres andre album A Rush of Blood to the Head solgt 15 millioner eksemplarer, mens singelen Paradise solgt 900. 000 eksemplarer. Bandet feirer nå tjue år sammen, og i likhet med andre kjente grupper som U2 og REM har de har holdt sammen med uendret besetning i hele denne perioden, nemlig Chris Martin - vokal, rytmegitar, piano og keyboards; Jonny Buckland - gitar, bakgrunnsvokal, piano, keyboard og munnspill; Guy Berryman - bassgitar, bakgrunnsvokal, piano, keyboard, munnspill, perkusjon, gitar og Will Champion - trommer, perkusjon, trommemaskin, bakgrunnsvokal, piano, keyboard og gitar.

- Etter at mitt privatliv fikk så utrolig mye oppmerksomhet - og dritt, er det ekstra godt å vite at forholdet mellom oss fire i bandet er trygt og godt. Vi kjenner hverandre inn og ut, og stoler på hverandre. Det føles trygt, sier Martin. Forfulgt av paparazzier Gwyneth Paltrow har tidligere uttalt at hun synes det er forferdelig slitsomt å bli forfulgt av paparazzier hver gang hun viser seg utenfor døra i parets leilighet i London. - Hvordan opplever du den enorme interessen for privatlivet ditt? - I begynnelsen var det... interessant. Nå er jeg ganske rolig på det, og føler at jeg takler det. Alle har noe de sliter med, og andre folk har mye større problemer enn meg. Jeg klarer å leve med det. Andre ting er så mye viktigere - du vet, som at jeg greier å betale husleia mi, sier Chris Martin til En av journalistene vil vite om det stemmer at Coldplay i et tidligere intervju har uttalt at de vil bli større enn U2. - Har vi sagt det? Jeg vet ikke. Vi er jo større enn U2, i hvert fall høyere, spøker Chris Martin, og legger til: - Egentlig er vi ikke så opptatt av å være størst.

Thu, 15 Oct 2020 20:48:06 +0000

Sitemap | Brann på flyplassen i stavanger