Flyplassen i stavanger uis

Circle K Kaffeavtale

Vask: Håndvask. «Vask i oppvaskmaskin kan skade koppen», ifølge bruksanvisningen. Antall stasjoner du kan fylle drikke: 220 stasjoner Pris: 249 kroner Konklusjon: Bedre enn Circle K til å holde varmen, men varmetapet er også stort her. Trekk for at den ikke kan vaskes i oppvaskmaskin. Pluss for fleksibel avtaleperiode. Terningkast: 4 KAFFEAVTALEKOPP HOS SHELL: Den enkleste koppen i testen. Men hva er dette med at vask i oppvaskmaskin kan skade koppen? Da blir det ikke så enkelt lenger - men mer tungvindt, tenker vi. Men stort pluss for at du selv kan velge når du ønsker å starte den 365 dagers lange avtalen. Foto: Kristin Sørdal YX 7-Eleven: Ingen over, ingen ved siden! Dette er uten tvil den beste koppen i testen. Den er best å drikke av og den utklasser de to andre når det kommer til å holde drikken varm: Våre målinger avslører at etter 30 minutter er drikken i YX 7-Eleven -koppen hele 10 grader varmere enn i Circle K-koppen - og 7 grader varmere enn Shell-koppen. Etter en time er forspranget henholdsvis cirka 12 og 9 grader - og etter 3, 5 timer er drikken i YX-koppen fremdeles like varm som drikken i Circle K-koppen var etter halvannen time.

Circle k kaffeavtale pictures

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Bensinstasjonene dekker mange slags behov, fra å stagge sulten til å slukke tørsten; handle brød, frossenpizza, leker eller vindusviskere - eller rett og slett fylle drivstoff på bilen. Er du blant dem som ofte fyser på en kaffe, når du legger turen innom en bensinstasjon, har du kanskje allerede en kaffeavtalekopp med kaffeavtale. Men er du sikker på at du har den beste kaffeavtalekoppen? Sist Dinside testet kaffeavtalekopper var i 2017 (med mye søl... ) men nå er det nye kopper, nye avtaler og nye priser på markedet. Vi har derfor testet kaffeavtalekoppene fra Circle K, Shell og YX mot hverandre. Og det er én kopp som skiller seg særlig positivt ut! Veldig likt - og veldig ulikt Vi har tatt for oss koppene og sett på hvordan de er å drikke av, hvor godt de holder på varmen, om de er tette - og sammenliknet hva de koster, hva du får - og hvor mange steder du kan få påfyll. Det er Circle K som har de fleste fyllstasjonene (284) - men YX ligger hakk i hæl med 265 steder å fylle, og Shell har 220 stasjoner.

Nesten 2, 8 millioner nordmenn drikker kaffe hver dag, og 7 av 10 vil helst ha den svart. Stadig flere kjøper også kaffeavtale-kopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær. Vi drikker stadig mer kaffe på veien. Jeanette Amara i Circle K Norge viser fram Koppen 2020 – en av kafeavtalekoppene på det norske markedet. Foto: Johnny Syversen/ I løpet av 2019 har Circle K Norge solgt over 400 000 Koppen-avtaler ved sine stasjoner rundt om i landet. Dette er en kraftig økning fra i fjor. – Med tanke på hvor populær kaffe er blant nordmenn flest, er jeg ikke overrasket over at Koppen-salget fortsetter å peke oppover. Innen utgangen av 2019 kommer vi til å passere 20 millioner påfyll, så de fleste sparer mye penger på en slik avtale, sier Jeanette Amara, som er kategoriansvarlig for mat og kaffe i Circle K. En kaffeavtalekopp kan gratis fylles med kaffe og andre varme drikker gjennom hele året. Mer kaffe på veien Ifølge Kaffeundersøkelsen 2019 skjer 44 prosent av kaffedrikkingen vår hjemme, mens 26 prosent foregår på jobb.

Med 2020-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2020 og 2020-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 29. oktober 2019. Inntektsmulighet for lag og foreninger Circle K stasjonene ønsker å støtte sitt lokalsamfunn gjennom å gi lokale lag og foreninger en inntektsmulighet på kr 100 pr kopp gjennom videresalg av Koppen eller gavekort på Koppen. Det er også mulig å kjøpe Koppen med laget/foreningens egen logo. Representerer man et lag eller forening og ønsker å benytte denne muligheten må man ta kontakt med sin lokale Circle K stasjon for bestilling av kopper eller gavekort. Gratis etter 1000 liter Er du registrert i vårt kundeprogram Circle K EXTRA Club og fyller over 1000 liter drivstoff på 12 måneder, spanderer vi standardkoppen. Alle som er kvalifisert 1. november får tildelt 2020-koppen. Vi deler fortløpende ut kopper gjennom året etterhvert som man kvalifiserer seg. Du får beskjed på SMS og epost om du får 2020-koppen, om du har gitt oss tillatelse til å kommunisere med deg i SMS og epost.

Du kan også bruke en gammel Circle K/Statoil-kopp og kun kjøpe oblat for kaffeavtale, for 249 kroner. Vask: Både kopp og lokk kan vaskes i oppvaskmaskin (men du anbefales å vaske koppen for hånd, og lokket i øvre del av oppvaskmaskinen). Antall stasjoner du kan fylle drikke: 284 stasjoner Pris: 299 kroner Terningkast: 4 Konklusjon: Grei kopp, og mange fyllstasjoner - men koppen blir veldig varm på utsida, og drikken blir fort kald. Dumt at koppen bør vaskes for hånd. Dyrest. KAFFEAVTALEKOPP FRA CIRCLE K: Den er dyrest, og den holder dårligst på varmen. Den reklameres ikke for som en «termokopp» - da må du gå for den dyrere «premium»-koppen deres, men dette er den som er mest sammenliknbar med de andre bensinstasjonskjedenes kaffeavtaler. Og ja, den er dyrere enn de andre. Foto: Kristin Sørdal Shell: Du kan starte avtalen når du vil Denne koppen virker som den aller enkleste i testen, med et enkelt lokk med en propp som vippes åpen og lukket (se bilde lenger ned). Dessverre er den litt hard å åpne.

Circle k kaffeavtale center

 • Hjelp og kundeservice på posten.no
 • Gavetips til henne 30 år 2
 • Koppen til Circle K - Circle K Norge
 • Organisasjoner og Foreninger » - IO.no
 • Solplassen hund omplassering
 • Statens vegvesen Otta - 1881.no
 • Buss og Tog Tønsberg stasjon - OSL Gardermoen - Gardermoen.no
 • Shell, YX eller Circle K kaffeavtale? - Det er én kaffeavtalekopp som skiller seg ut - DinSide
 • Circle k kaffeavtale images

Med 2020-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2020 og 2020-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 29. oktober 2019. Bedriftskunder En velkommen og nyttig gave til ansatte og forbindelser. Ved kjøp av minimum 10 kopper kan man bestille kopper fra en egen bestillingsportal med rabatt avhengig av antall kopper man kjøper. Ved kjøp av hele esker med kopper (48 stk) kan man i tillegg bestille eget logo trykk på og/eller gravering av navn for et tilleggsgebyr. For kopper med logo leverer vi hvite kopper for best logotrykk gjengivelse. I år har vi også åpnet opp for kjøp av Premium Koppen med et mellomlegg på kr 200 pr kopp. Eventuell logotrykk vil her være gravert. Ønsker man i stedet å kjøpe gavekort på Kopper, er dette også mulig. Kopper og gavekort bestilles fra. Der velger du også hvilken Circle K stasjon du ønsker å hente ut koppene fra. Gavekort på Koppen blir sendt direkte til adressen man oppgir. Det er ikke tillatt med videresalg av hverken Koppen eller gavekort på Koppen uten tillatelse fra Circle K Norge.

YX/7-eleven Pris 249, - Terningkast 3 ​Koppen til YX er helt grei å holde. Lokket fungerer godt i bil og koppen består søletesten. Den er også den som holder nest best på varmen, med et totalfall på 18 grader. Hos YX kan du velge mellom svart kaffe på maskin og trakterkaffe som serveres på termokanne. Sistnevnte ble målt til å holde 70 grader, som er innenfor god drikketemperatur, men oppleves som kaldt av panelet og er akkurat i grenseland for hvor varm kaffen bør være når den tappes. Lokket har den beste drikkestrålen i testen, det kopper perfekt menge kaffe ut, slik at du ikke brenner deg. ​ Pris 249, - Terningkast 2 ​Kopper fra Shell kommer dårligst ut i vår test. Det er den eneste som lekker, selv om det bare er bittelitt. Koppen holder nest dårligst på varmen, er litt glatt å holde, og man får ikke like godt grep som på de andre. Her kunne det med fordel vært et silikonbånd, slik som de andre har. Hullet er også litt stort, slik at man lett kan brenne seg når man drikker. Kaffen er også den panelet syns smakte dårligst.

 1. Ledige stillinger elkjøp brothers
 2. Største innvandrergrupper i norge take
Thu, 15 Oct 2020 10:58:02 +0000