Flyplassen i stavanger uis

Nedbør Siste Døgn

 1. Siste minutt reise
 2. Nedbør siste døgn halden
 3. Nedbør siste don bosco
 4. Siste nytt på nrk nett tv
 5. Nedbør siste døgn fredrikstad

Bærum, 18. 11. 17: Et uhyre lokalt nedbørområde må ha rammet rosenes by Molde siste døgn. NRK og sin felles værportal viser at det på dagtid fredag kom 67, 0 mm nedbør på værstasjonen Molde-Nøisomhed, og natt til i dag ytterligere 92, 0 mm... - Hvis dette var virkeligheten i Molde, ville det ha kvalifisert til tidenes desidert våteste døgn i hele Møre og Romsdal fylke. I Vær og vinds rekordoversikter figurerer 116, 0 mm fra Ørskog-Prestegården den 22. 1909 som fylkesrekord i november. Vi er redd for at automatikken helt har overstyrt fornuften - eller årvåkenheten - på Meteorologisk institutt. Gårsdagens 67, 0 mm på 12 timer fram til kl. 19. 00 CET har ligget ute på nettportalen i nær 18 timer - nattens 92, 0 mm bare i snautt seks timer. Vær og vind avventer at "noen ansvarlige" griper inn i automatikken og presenterer de korrekte data. Lørdagsmiddagshilsen fra Bernt Lie Tilbake Nyheter NY FYLKESKULDEREKORD I MAI PÅ AGDER: - Minus 12, 8*C på Hovden i Setesdal i natt Mandal-Eigebrekk, 13.

Siste minutt reise

05. 20: Siste natts kulde på indre strøk av Agder ble såpass spesiell at de 12, 8 minusgradene som ble minimum på Hovden-Lundane i Setesdalen, er ny fylkeskulderekord for Agder gjennom tidene, viser Vær og Vinds rekordoversikt. Les mer TIRSDAGENS METEOROLOGTWITTER: - Verken onsdag eller gårdagen nådde noen steder opp i 20 grader Mandal-Eigebrekk, 08. 20: Vær og Vind har på følelsen at tirsdagens temperaturvarsel om mange steder som ville overstige 20 grader på onsdag, senere utsatt til torsdag, ble utarbeidet av en værvarslingsmeteorolog i Bergen. Saken var på nynorsk! Les mer METEOROLOGTWITTER TIRSDAG FORMIDDAG: - Varmen holder seg på Østlandet... Mandal-Eigebrekk, 05. 20: - Varmen holder seg på Østlandet. Her er meteorologens tips til steder som kan overstige 20 grader de nærmeste dagene: Gulsvik, Sigdal, Oslo, Drammen, Gvarv og Melsom, heter det i formiddagens twittermelding kl. 07. Les mer Nyhetsarkiv

Figuren viser 10-minuttsverdier for nedbør siste døgn. Nedbøren måles med TPS-3100 Total Precipitation Sensor. Normalnedbør (1961-90) for stasjonen Bergen-Florida. Merk at normalnedbøren er gitt for 2 m, og at nedbøren som er fremstilt grafisk er målt ca. 30m høyere. Vi gjør også oppmerksom på at vind kan påvirke våre målinger. Måned Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des Normalverdi (1961-90) 190 152 170 114 106 132 148 190 283 271 259 235

Nedbør siste døgn halden

Nedbørradaren (værradar) viser hvor det har vært nedbør (regn, snø og sludd) de siste 90 minuttene. Ekstremt (>30 mm/t) Mye nedbør (>15 mm/t) Lite nedbør (1 mm/t) Mangler data fra radar Radarbildene blir oppdatert hvert 7. 5 min. Fargene i kartet angir hvor sterk nedbøren er. De neste 90 minuttene, såkalt nowcasting, er nedbørprognoser basert på bevegelse i værradarbildene. Vær oppmerksom på at enkelte deler av Norge, særlig i fjellområder, er dårlig dekket av nedbørradar. Det betyr at værradaren i enkelte områder ikke ser nedbøren, og kan derfor gi et misvisende bilde av nedbørsmengdene. Nedbørsdata som vises her er den samme bruker i sine «nedbørvarsler», som vises i form av en grafikk med nedbør de neste 90 minuttene på utvalgte steder. Mer info om radar finner du på

Siste målinger Værstasjon Temperatur (°C) Vind (m/s) Nedbør (mm) Nedbør i tabellen er observasjon over siste ti minutter.

Nedbør siste don bosco

Flere steder på Sørlandet har det blitt målt nedbør på over 30 millimeter det siste døgnet. Christina Stenbek Østtveit Les hele saken med abonnement Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.

 • Siste minutt
 • Nedbør siste don d'organes
 • Vondt i lungene ved innpust
 • Twisted siste
 • Koking av vann - Daria.no
 • Samer i norge
 • Nedbør siste døgn arendal
 • Tusenvis brent i massiv brennmanetinvasjon | ABC Nyheter
 • På bilferie i Norge? Her er de fineste veistrekningene - DinSide

Siste nytt på nrk nett tv

Kjære leser, nå trenger vi din hjelp! Denne tiden er tøff og vanskelig for veldig mange. Vi i Vikingposten og Spaniaavisen er ikke noe unntak. Reise Bolig Boligsalget kollapset Misnøye med planen for nedtrapping Dette tror bransjen om det spanske eiendomsmarkedet Kraftig prisfall og nedgang i salget av såvel brukte som nye boliger. Slik vil corona-krisen slå ut i eiendomsmarkedet på kort og lang sikt. Regner med høydramatisk fall i spanske boligpriser På grunn av corona-krisen. Nå er utleiemarkedet helt dødt Coronavirus og høy eurokurs er årsakene. Så mye betalte utlendinger i gjennomsnitt for ferieboligen • Færre norske kjøpere: -9, 2% • Færre svenske kjøpere: -22% Fem personer tatt for utleie-svindel på Costa Blanca Har lurt til seg 220. 000 euro - flere enn 100 ofre. Helse og forbruker

Nedbør siste døgn fredrikstad

Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!

Dette bildet er fra Santiago de la Ribera i Murcia. Flomvannet har gjort store skader på hus og hjem. Publisert: 2020 kl. 17:53 Oppdatert: 2020 kl. 18:49 MURCIA/COSTA BLANCA En rekke hus er rammet av flom etter at gatene ble som elver i flere urbanisasjoner i Cartagena kommune (Murcia). Verst skal det være i Los Urrutias og El Molino hvor det har falt 120 mm nedbør det siste døgnet. Situasjonen har også vært mildest talt utfordrende også i San Javier og Los Alcazares. Les også: Som vi ikke hadde nok å slite med fra før... I byene Cartagena og Murcia er det registrert henholdsvis 120 og 72 mm nedbør de siste 24 timene. Orihuela by og områdene rundt - det er sør på Costa Blanca - har nå rundet 100 mm nedbør på de siste dagene. Trøsten får være at regnet - og den kraftige vinden - avtar utover ettermiddagen. ► Se video under her: Denne saken handler om Kommentarer På forsiden akkurat nå Må fly med munnbind Både hos Norwegian og SAS. Protesterer mot karantene-avgjørelse: - Uforståelig Hoteller, turistmyndigheter og turoperatører kritisk til myndighetene.

Hva med gater der lokale myndigheter bare har hatt råd til noen snublesteiner, mens det egentlig skulle vært messing fra kant til kant – ender man opp med et varig minnesmerke som fremstiller hendelsene som mindre enn de var? Og hva med estetikken i at navnene blir tråkket på gjennom hele året? Ikke gå glipp av noe! Få ukebrev med DN lørdags beste reportasjer og anmeldelser rett i innboksen. Meld deg på her Lignende problemstillinger gjelder også for romaner om Holocaust. I noen romaner kan leseren føle at et faktisk folkemord er kommet i skyggen for forfatterens kjæling med sine egne tanker om ondskap og dyder. (Slå opp «The Death's Head Chess Club» eller «The Boy in the Striped Pyjamas» for særlig hårreisende eksempler. ) Stranger holder seg så tett til Trondheim, Komissar-familien og Rinnan at dette ikke skjer her. Men pedanten vil si om «Leksikon om lys og mørke»: Hva slags research ligger det egentlig bak en roman der man bruker uttrykket «jødisk kirkegård» og ikke «jødisk gravlund»?

Sat, 17 Oct 2020 01:08:09 +0000