Flyplassen i stavanger uis

Smoothie Frosne Bær

Deretter gikk hun gikk hun inn i et vikariat som radio- og nettsjef frem til vikariatet som redaktør for P3. – Jeg elsker P3. Oppdraget vi har, målgruppa vår. TV-redaksjonen er full av folk med ambisjoner som pusher grenser og skaper innhold som utgjør en forskjell. Min jobb blir å sørge for at de har alt de trenger for å lage innholdet målgruppa finner, velger og elsker - og at P3 forblir nyskapende. Jeg gleder meg! Ingjerd Østrem Omland har fartstid fra både TV2 og VG, og begge steder jobbet hun med levende bilder. – Jeg tror levende bilder bare vil bli viktigere fremover, det er et mektig språk. Både i TV 2 og VG jobbet jeg hovedsakelig med levende bilder og TV-innhold. Jeg er veldig motivert for å få jobbe med det igjen!

Smoothie frosne bær

Frosne druer kan brukes som en enkel hverdagsdessert, eller som snop når søtsuget melder seg. Superenkelt, godt og sunt! (Publisert 15. 10. 2013) Din først tanke er kanskje at dette kan da umulig være særlig godt. Prøv det! Druene blir overraskende saftige og søte når de er frosset. Fryseprosessen får dem til å smake søtere enn de vanligvis gjør. Du trenger: Grønne eller blå stenfrie (viktig) druer. PS! (søte blå druer ser penest ut, og er søtere på smak enn grønne). Fremgangsmåte: 1. Skyll druene i kaldt vann. 2. Legg druene spredd utover en fat før du setter dem inn i fryseren. Du bør ikke legge inn en klase druer samlet, for da fryser de sammen. 3. Server i dekorative glass, eller i en skål. Tips! Barn elsker frosne druer. Server barna et glass fylt med frosne druer som et alternativ til annet godteri. Tips! Tom for isbiter? Frosne druer fungerer både som nedkjøler og smakssetter på vann. Tips! Tipset over fungerer enda bedre i hvitvinsglasset (hvis du vil hindre at vannet fra isbitene smelter i vinen).

Fakta Byggherre: Strandvegen Utvikling AS Adresse: Strandvegen 94 Tromsø Byggeår: 2017-18 Omfang: Hesteskoformet bygning på 5 til 7 etasjer, hvor parkering til ca 80 biler finner sted på plan 1. Tilsammen 88 leiligheter. Prosjektet har et samlet BRA på ca 10 000, parkeringsetasje kommer i tillegg,

Smoothie med bringebær og pasjonsfrukt • Green Bonanza

Blåbær er stappfulle av antioksidanter, og veldig fine å bruke. Jordbær smaker litt søtere enn blåbær, så det kan være fint å ha i litt av de også. Vaniljeyoghurt av typen «JA», eller mager vaniljekesam, som er enda rikere på protein, er også fint å ha i en smoothies. Jeg bruker gjerne også litt Mana juice, eller annen juice av mørke bær, og ofte også litt Blåbærbiola. Den beste smoothiesen får du ved å ha nedi litt frossen banan. Trikset er å skrelle bananer som er godt modne, kutte dem i skiver, og ha i fryseren nedi en plastpose. Hver gang du skal lage smoothies, tar du frem litt frossen banan. Så min slumpoppskrift på smoothies til ca. 4 personer blir da omtrent: Duggfrisk smoothie 3-4 dl frosne bær 1 frossen banan 3-4 ss mager vaniljekesam Noen gode slumper Blåbærbiola Noen gode slumper Mana juice Foto er fra boken «Tren deg sprek, spis deg slank», av Cathrine Borchsenius og Jill Jahrmann

Foto: Tine Poppe Vi spiser for lite frukt, bær og grønnsaker. Både jeg og resten av familien. Det har jeg lyst til å gjøre noe med, så derfor prøver jeg ut en ny rutine: Lage smoothies til frokost! Det er selvfølgelig ikke spesielt flinkt, oppfinnsomt, eller vanskelig å lage smoothies til frokost, mange som leser denne bloggen gjør det sikkert allerede, men alt som skal gjøres på morgen krever tross alt litt planlegging. En god og næringsrik smoothies bør inneholde massevis av frosne bær, og gjerne litt kesam, yoghurt, biola eller juice. Selv liker jeg godt å ha nedi litt frossen banan også, fordi det gir en god søtsmak og gjør at smoothiesen blir litt mer «isete» enn hvis den er uten banan. Mager vaniljekesam er ypperlig å ha i, fordi den øker proteininnholdet og gjør at smoothiesen metter mer. Alt dette må kjøpes inn, og ligge klart til når man skal lage smoothies. Derfor kreves det litt planlegging. I kveld har jeg altså bestemt meg for å prøve ut å lage en smoothies i morgen tidlig.

Frosne druer - sunt godter på 1-2-3 | Mat tips

Dette har blitt en favorittsmoothie på veldig kort tid! Den er både søt, syrlig og frisk, samtidig som den inneholder nok næring til å være et lite mellomtid. Vegansk + glutenfri Mengde: 3-4 glass a 2, 5 dl Arbeidstid: 4 min Sommer er smoothietid, det går liksom av seg selv å lage smoothie av friske frukter og bær når det er sol og sommer ute. Mitt mission nå som sommeren etterhvert er på hell, er å fortsette trenden utover høsten og vinteren. Det er jo da vi trenger det som mest, disse vitamin- og smaksbombene til frokost! Man blir jo så glad av god smoothie! Vi har alltid masse frosne bær i fryseren, og prøver også å ha fryste bananer i skiver der, for å gjøre det enda lettere, men her bruker jeg ferske bananer og en neve isbiter istedet. Vi som bor i Oslo er bortskjemte med at det finnes juice av alle mulige slags frukter på enhver grønnsakssjappe, og i denne er det pasjonsfruktjuice. Om det er vanskelig for deg å finne det kan du erstatte det med en annen tropisk juice, for eksempel ananas, som pleier å være lettere å få tak i.

Sjekk gjerne med en trepinne om kaken er ferdig stekt. Stikk pinnen i midten av kaken. Er det røre igjen på pinnen, må kaken stekes litt lenger. I mellomtiden kan lager du sjokoladeglasuren ved å røre sammen smeltet smør med resten av ingrediensene. Når sjokoladekaken er ferdig stekt, lar du den avkjøle seg litt. Stikk noen små hull i kaken med en gaffel eller en trepinne og fordel glasuren over den halvvarme kaken. Den gode glasuren vil nå trekke ned i kaken, slik at den blir mer saftig og god. Det er rikelig med glasur, så bare hell på! Pynt kaken med ønsket kakepynt innen glasuren stivner helt, men ikke ha på noe når den er kliss våt. Da synker pynten ned i glasuren Når kaken er helt avkjølt etter å ha hatt på sjokoladeglasuren, kan du renskjære kantene og dele kaken opp i like store biter innen servering. TIPS! Denne kaken holder seg fantastisk saftig og god i flere dager, men oppbevar kaken tildekket i kjøleskapet.

Det er ikke det at jeg ikke kan lage smoothies, det er bare det at jeg ikke har gjort det tidlig på morgen en helt vanlig ukedag før. I en travel trebarnsfamilie er det nemlig mye som kan gå galt når man skal prøve ut nye rutiner. Det kan for eksempel hende at ingen av barna har lyst på smoothies (selv om de ropte et stort JAAA da jeg spurte dem på sengekanten om de hadde lyst på smoothies til frokost i morgen). Det kan også godt hende at selv om jeg syns det virker som en god ide i dag, så blir det litt for mye søl og mas å ta frem blenderen i morgen tidlig. Men, det vet jeg ikke før jeg har prøvd, så derfor prøver jeg i morgen. Hvis det funker, blir det helt sikkert smoothies flere morgener her i huset. Og da, vil hele familien få i seg mye mer bær enn hva vi gjør i dag. Og DET er ikke noe å kimse av, for jo mer frukt, bær og grønnsaker vi får i oss, jo større sjanse har vi for å holde oss friske. Det finnes massevis av gode smoothiesoppskrifter, selv bruker jeg «slumpetoden». Men både for smak og sunnhet, gjelder det å ha så mye bær som mulig nedi.

 • Nato artikkel 5
 • Åpen søknad - Risenga bo og omsorgssenter - Stendi
 • Trapp med oppbevaring | Lindas Lille Verden
 • Kjendis farmen ida
 • Nevrokirurgisk avdeling rikshospitalet
 • Norge sveits hockey
 • Stygge norske navn tools
 • Anmeldelse Film «The Favourite» - Herlig å se smarte folk som hater hverandre - Dagbladet
 • Laste ned musikk til mobil
 • Hvordan ringe til sverige
 • Jan henry løken
Fri, 16 Oct 2020 16:34:02 +0000