Flyplassen i stavanger uis

Romantiske Restauranter I Oslo

Topp 10 romantiske restauranter i Oslo Ut å feire Valentines? Bryllupsdag? Eller rett og slett bare klar for litt romantikk? Spis et måltid på en av Oslo's mest romantiske restauranter og din kjære vil være deg evig takknemlig, forhåpentligvis i noen timer iallfall. Nyt en fabelaktig middag for to på en av disse restaurantene og få den perfekte romantiske atmosfæren med på kjøpet. Oslo's restauranter har mye romantikk å by på med blant annet levende lys, røde roser, fantastisk utsikt og romantisk musikk i tillegg til mat av førsteklasses kvalitet selvfølgelig. Her er tyggo's rangering av byens mest romantiske restauranter: 10. Salsa Restaurant – Tapaskveld Restauranten er lokalisert i et intimt kjellerlokale med dempet belysning som gir en fin lun stemning. Her kan man nyte et variert og ikke minst velsmakende utvalg av spansk mat/tapas ved et lite romantisk bord. Salsa byr også på nydelig spansk bakgrunnsmusikk til måltidet samt en utrolig hyggelig betjening og restauranten har et upåklagelig prisnivå.

Romantiske restauranter i oslo mean

Utsoekt mat og hyggelig stemning! Hvis det å være intim å sitte 10 cm fra nabobordet.... Ville heller valgt søsterretauranten Oriental over Bohemen. DrSchwei: Hvis det å være intim å sitte 10 cm fra nabobordet.... Ville heller valgt søsterretauranten Oriental over Bohemen. Intimitet og romantikk gaar haand i haand. Kjør på med Klosteret. Under 10 min å gå fra Karl Johan, bare levende lys, god mat. Mer romantisk skal du lete lenge etter. CFN Innlegg: 3846 Klosteret støttes. Var der med da samboeren, nå fruen, i fjor. Veldig godt kjøkken, strålende vinkart og usedvanlig romantisk.

Speca Innlegg: 10011 Er en stund siden jeg har vært i Oslo på date, og finner ut at mine tidligere favoritter ikke finnes lenger, så da må jeg oppdatere meg. Hva finnes av romantiske steder som er åpen på dagtid? Lav til middels prisklasse. Forsøker å søke på aftenposten sine sider, men dessverre så mange av de jeg kan vurdere som er nedlagt, så godtfolk, har dere noen knakende gode ideer til meg? Wavy Innlegg: 11924 Det kommer jo litt an på hva du mener med romantisk. Prøv Olympen. Der er det både god mat og trivelig miljø, samtidig som lokalet er stort nok til at man kan gjemme seg litt vekk i en krok hvis man trenger det. Fram til 8 er det også veldig trivelig på terrassen i 2. etg med god grillmat, og prisen er heller ikke så halvgæren. Charme74 Innlegg: 3616 Speca: Hva finnes av romantiske steder som er åpen på dagtid? Hvis været tillater det så kan hovedøya være et romantisk sted å ta seg et glass vin eller en øl. De serverer enkel mat som pizza der. Det er ganske provisorisk servering, ølen koster ca. 60 kr, men du får vakre omgivelser og en båttur med på kjøpet(båtturen koster det samme som bussen).

Romantiske restauranter i oslo city

  1. Romantiske restauranter i oseo anvar
  2. Romantiske restauranter i oslo 2019
  3. Romantiske restauranter i oslo cruise
  4. Festival uten navn en

Romantiske restauranter i oslo map

Les mer her 9. Dinner – Kinesiske delikatesser Dinner er en velkjent klassiker i Oslo som er godt beryktet for sine smakfulle kinesiske middagsretter og deres fantastiske sjømat. Restauranten har et elegant og stilfullt interiør, de intime sofa-sitteplassene er spesielt innbydende for en hyggelig middag for 2. En middag for deg og din kjære på Dinner vil koste omkring 800 kroner, deres himmelske mangopudding til dessert anbefales. Les mer her 8. Sahara Beduin Restaurant – Romantikk i teltet - Edit: STENGT Restauranten er formet som et beduintelt. Utsmykket med tepper på gulv og vegger, sverd og andre eksotiske dekorasjoner klarer Sahara Beduin å skape en helt unik magisk stemning. Røkelse og arabisk musikk gjør også sitt til at "teltet" er en ypperlig restaurant for litt romantikk. I kjelleren er sitteputer og "lave" bord en del av interiøret, men det er også mulig å få servert maten på helt vanlige bord og stoler om det er ønskelig. Kjøkkenet byr på arabiske spesialiteter til en rimelig penge.

jackblack: tar du med daten din på Karl Johan er oddsen for å få seg lav.. om ikke dama har litt lav klasse;) Man har seg ikke på første daten uansett. Det oser jo lav klasse. Dessuten så skjønner jeg lite poeng med det du skrev her når jeg skrev at jeg ikke ville spise på Karl Johan.... xialixian Innlegg: 28 Hei. Fyrer opp denne tråden på nytt. Noen tips til noen romantiske steder i nærheten av Karl Johan på ettermiddagen/kvelden som kan være bra? Pris spiller ingen rolle, bare atmosfæren er bra og det er muligheter for å være litt intim. bennyen Innlegg: 12547 Her er det stille og rolig, hvis man har lyst til å prate sammen, nydelig mat, lekkert presentert og smakfullt... I etasjen over Nespressobutikken på Egertorget. Carmelo_di_Bella Innlegg: 599 xialixian: Hei. Dinner restaurant i Stortingsgata. Hvis prisen virkelig ikke spiller noen rolle, saa har de vinflasker til opp til 60, 000kr.. Utsoekt mat og hyggelig stemning! DrSchwei Innlegg: 50057 Carmelo_di_Bella: Dinner restaurant i Stortingsgata.

Smakfull mat, noe godt i glasset og stearinlys på bordet. Her er restaurantene som virkelig tar vare på par. Vertigo, Bangkok Sveve over byen Utsikten over gigantbyens lys fra skyskrapertaket 61 etasjer over bakken gir svimlende fryd. Kontrasten fra gateplanets støy og klamme varme gjør også sitt. Når menyen i tillegg byr på grillet sjømat av ypperste klasse og utsøkt champagne serveres med uanstrengt stil, bør det meste ligge til rette for vellykket forføring. Banyan tree 11 INNSIDETIPS TIL BANGKOK Nocti Vagus, Berlin Blind date Dempet belysning er nå én ting, men på denne restauranten spiser dere i totalt mørke. Kelnerne er blinde, og det blir dere og, men med desto sterkere bevissthet på andre sanser som smak, lukt og berøring. Opplevelsen er overraskende intenst og spesiell, og deler du den med din utvalgte blir den enda mer forsterket. Nocti Vagus SLØS ELLER SPAR I BERLIN Ithaa, Maldivene Underwater love Dette er kan hende ikke noe for folk med vannskrekk eller anlegg for klaustrofobi, men de fleste andre vil kunne la seg forføre av et måltid fem meter under vann.

Fri, 16 Oct 2020 03:10:04 +0000