Flyplassen i stavanger uis

Nokia 3310 Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi Hopp til navigering Hopp til søk Nokia 3310 i opprinnelig farge, mørkeblå. Nokia 3310 er en mobiltelefon som kom ut i 2000. I 2017 lanserte Nokia 2017-modellen 3310 med endel oppgraderinger. I forhold til den gamle er den ganske lik i størrelse, men tynnere.

Nokia 3310 norge new

Produsenter Nokia Operativsystem (Den siste versjonen) Nokia Series 30+ Skjermstørrelse 2. 4 Tommer Lanseringsår 2017 Intern lagringsplass (størrelse) 0. 02 GB 4G (LTE) Nei Trykkskjerm (touchscreen) Nei

Nå kommer Nokias klassiker tilbake Har fått norsk pris og slippdato. IKKE HELT LIK: Når Nokia 3310 kommer til Norge blir det lett å dra kjensel på den, selv om den ikke er helt lik originalen. Foto: Produsenten Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon På mobilmessen i Barcelona i februar annonserte Nokia at de skulle komme med en splitter ny, men klassisk modell. De skulle gjenopplive Nokia 3310, mobiltelefonen som var på alles ører på slutten av 90-tallet. I dag har HMD Global, som eier Nokia-merkevaren, varslet salgstart i Norge, Sverige og Danmark. Vil du tilbake til 90-tallet og spille Snake, kan du gjøre dette for 599 kroner fra og med 31. mai. Det kan selvfølgelig hende du finner lavere priser, men dette er i alle fall den anbefalte utsalgsprisen. Ikke så smart La det ikke være tvil: Nokia 3310 har ikke blitt noen smarttelefon siden sist du så den. Når det er sagt er den ikke helt dum, heller. Den kommer med Bluetooth 3. 0, støtte for opptil 32 GB minnekort (MicroSD) og dual SIM, som betyr at du kan ha to SIM-kort i telefonen samtidig.

Perfekt for dem som er ofte i utlandet og vil bruke utenlandsk SIM-kort når de er på reise. I tillegg har den FM-radio, men hvor mye du rekker å bruke den funksjonen avhenger litt av hvor du bor i Norge, ettersom dette er det store DAB-året. Vi begynte å bli nervøse, men fant endelig Snake på Nokias nye 3310! God batteritid Det er imidlertid ikke store skjermen du får med 3310, bare 2, 4 tommer – men så får du til gjengjeld opptil én måned standby-tid. Batteritiden er kanskje det beste salgsargumentet, i en tid hvor de fleste av oss lader telefonen nærmest hver dag. Spørsmålet er om det, sammen med nostalgien, er et godt nok salgsargument til å få solgt det som i bunn og grunn er en telefon som er såpass enkel at den ikke er i stand til å gjøre mye av det mobilbrukere i dag tar for gitt at en mobiltelefon skal kunne gjøre. Skal vi tro den britiske butikken Carphone Warehouse, er det imidlertid høy interesse for telefonen blant deres engelske kunder. – Tallet på forhåndsbestillinger er utrolig høyt, og viser at det ikke bare er hype, og at forbrukerne er ivrige etter å få tak i en av telefonene, har innkjøpssjefen i selskapet uttalt til The Telegraph.

Nokia 3310 til Norge - Nå kommer Nokias klassiker tilbake - DinSide

1 Arte Black limited edition 299 EUR. Dette er globale anslåtte gjennomsnitt sluttbrukerpriser og lokale priser vil variere avhengig av toll, avgifter og valutakurser. 2 Forhåndsinstallert systemprogramvare og apper bruker en betydelig del av minnekapasiteten. 3 Nokia 6 Dual SIM har et hybrid kortspor som du enten kan bruke til et ekstra SIM-kort eller et MicroSD-kort. 4 Batteriet har et begrenset antall ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Med tiden kan det bli nødvendig å erstatte batteriet. HMD Global Oy er eksklusiv rettighetshaver av Nokia merkevare for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre merker er varemerker tilhørende Google Inc. Qualcomm er et varemerke tilhørende Qualcomm Incorporated. Det kan forekomme tilbudsvariasjoner, sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon gitt kan endres uten varsel. Alle bilder som brukes er kun ment som illustrasjon.

Brukerveiledninger og manualer

Nokia 3310 norge 3

frakt) Euro-Tec Euro-Tec NOKIA 3310 3G DS, Charcoal Serie 30+, TA-1006, Dual SIM Ikke på lager 887, - ( 1 044, - inkl. frakt) Den billigste prisen for Nokia 3310 (2017) 3G Dual SIM akkurat nå er 587, -. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 16 butikker. Produsenter Nokia Operativsystem (Den siste versjonen) Egenutviklet operativsystem Skjermstørrelse 2. 4 Tommer Lanseringsår 2017 Intern lagringsplass (størrelse) 0. 06 GB 4G (LTE) Nei Trykkskjerm (touchscreen) Nei

  1. Ketil bjørnstad kone
  2. Hjemmelaget hamburger dressing oppskrift sandwiches
  3. Hva er gelatin
  4. Hva er jordbær
  5. Hva betyr demokrati a l
  6. Hva er StreetPass?
  7. Svenske kjøttboller med fløtesaus - Hyggelig mat
  8. Hva er hovedstaden i sveits
Thu, 15 Oct 2020 12:20:28 +0000