Flyplassen i stavanger uis

Filmer I Julen 2017

Harald Zwart står for regien, mens Thomas «Fingern» Gullestad, kjent fra Klovner i Kamp, spiller rollen som Jan Baalsrud. Einar Aarvig har høye forventninger til filmen. – Jeg syntes at «Karate Kid» filmen til Harald Zwart var veldig bra, så jeg er spent. Og dette virker jo som et litt mer norsk prosjekt, det er ting som kanskje er litt nærmere for han, sier han. Filmanmelderen håper å slippe en ren heltehistorie, men påpeker at det nok er sivilbefolkningen og ikke Baalsrud, som fremstilles som den store helten. – Det jeg også ikke håper på, er tyskere med monokkel som står og peker på kart på en globus, disse krigsklisjéene, sier han. Kvalitet for voksne og barn En annen film Aarvig trekker frem er dramaet «Happy End» som handler om en dysfunksjonell familie som prøver å opprettholde fasaden når verden rundt dem ramler sammen. – For det litt kvalitetsbevisste, voksne publikum føler jeg at "Happy End", som jeg for øvrig ikke har sett selv, står som førstevalget, sier han. Den yngre garde kan glede seg til filmen «Ferdinand» som handler om oksen med samme navn, en historie mange kjenner fra Disneys julekavalkade.

Julefilmer: Disse filmene MÅ du se før og i jula - KK

Personvern benytter «cookies» (informasjonskapsler). En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e. l.

Forsiden nyheter innenriks KINOJULEN: "Den 12. mann", "The Shape of Water" og "Ferdinand" er noen av filmene å glede seg til i julen. Foto: Cornelius Poppe/NTB Scanpix, AP, Twentieth Century Fox Det er mye å se frem til på det store lerretet i tiden som kommer. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Del Julen er høytid for film og for norske kinogjengere er det mye glede seg til fremover. En film som allerede har hatt premiere, men som allikevel er verdt å nevne, er «Star Wars: The Last Jedi». Storfilmen hadde premiere på norske kinoer på selveste Luciadagen og filmanmelder Einar Aarvig rullet en klar femmer på terningen. – Det er den filmen, som liksom bare hamrer mot deg og gir en utrolig intens opplevelse, sier han Norsk motstandskamp Første juledag har blitt en stor kinodag, og en av filmene som har premiere 25. desember er «Den 12. mann», som handler om Jan Baalsruds flukt fra tyskerne gjennom den nådeløse nordnorske vinteren under andre verdenskrig.

Filmer i julen 2017 online

– Jeg håper at det ikke bare blir lettbeint, men at det er en ordentlig historiefortelling med sårbarhet og menneskelighet og at det holder til noe episk og stort filmatisk sett, legger han til. Norskrelaterte filmer 19. januar er det premiere på «Downsizing» med store navn som Matt Damon, Kristen Wiig og Christoph Waltz i rollene. Regissør Alexander Payne leverer ifølge Aarvig ujevne resultater, men er til gjengjeld veldig god når når han er god. – Det som er interessant er at denne filmen er spilt inn i Norge. Det var den og «Snømannen» som var de første to filmene som ble spilt inn her etter den nye intensivordningen, sier han. Aarvig trekker også frem «I, Tonya» som handler om kunstskøyteløperen Tonya Harding, som ble stemplet som internasjonal skurk etter Lillehammer-OL i 1994. – Det kan bli interessant å se hvordan det berører Norge og Lillehammer, påpeker han. Idéfattigdom Einar Aarvig mener det er en viss idéfattigdom i filmverden om dagen. – Altså, det er «Star Wars» nummer åtte og «Ferdinand», som er noe alle har et forhold til fra før, og enda mer norsk fra andre verdenskrig.

Det er ingen jul uten familien McCallister! «Love Actually» Ja, vi vet det; denne er med på alle julefilm-lister – men det er det god grunn til! Koseligere tidsfordriv i høytiden skal man lete lenger etter. Dette er kanskje den julefilmen som får oss mest i julestemning! LES OGSÅ: «Love Actually»-stjernen har blitt voksen! «Tre nøtter til askepott» For meg er «Tre nøtter til askepott» et must å se i jula. Klassikeren fra... sendes hver julaften på NRK og jeg benker meg alltid foran TV-en når denne vises. LES OGSÅ: 12 fantastiske Disney-filmer vi hadde «glemt» «The Holiday» Cameron Diaz (43), Kate Winslet (40), Jude Law (42) og Jack Black (46) i én og samme film? Solgt. «Narnia» Det vinterlige og eventyraktige landskapet i «Narnia: Løven, heksa og klesskapet» gir deg julestemning fra første minutt. «New Year's Eve» Var helt klart min favoritt da den kom ut i 2011. Kanskje fordi skuespillerlista inneholder navn som Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Ashton Kutcher, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, HalleBerry og Sofia Vegera for å nevne noen?

  1. Filmer i julen 2017 full
  2. Filmer i julen 2017 video
  3. Julefilmer: Disse filmene MÅ du se før og i jula - KK

Nå nærmer det seg jul og vi må ha noe vi kan kose oss med i julaften. Julaften er tiden du tilbringer med familie og venner og pynter huset med fargerike dekorer, tiden dere legger gaver under juletreet, hører barnas latter, og ikke minst, tiden hvor hele familien blir gjenforent. Nå kan hele familien din varme opp en kopp med kakao og sette dere ned på sofaen og nyte disse 3 jule-klassikerne. Polarekspressen Polarekspressen handler om en ung gutt som heter Chris som er i ferd med å miste troen sin på julenissen. På selveste julekveld ligger han på senger sin og undrer på tanken av julenissen, når han plutselig hører en bjelle ut forbi huset hans. Han hopper ut av sengen sin og kikker ut av vinduet, og i hans overraskelse ser han en stor, skinnende tog ute i gaten. Impulsivt løper den nysgjerrige gutten ut i gaten og ser toget. Han blir invitert inn på toget av en mann som sier at de skal til Nordpolen. Chris er i tvil og vil ikke gå opp på toget, men når toget begynner å kjøre, hopper han inn på toget i et øyeblikk På den eventyrfyldige reisen lærer han seg meningen med vennskap og lærer seg fantasien av synet.

Thu, 15 Oct 2020 20:38:06 +0000