Flyplassen i stavanger uis

Egr Kjøler Vw

 1. Egr kjøler vw
 2. Egr kjøler vw passat 2006
 3. Problem med EGR ventil, kjøler og Turbo - Octavia - Skodaforum Norge

Hei, Eksoskjløeren ble skiftet av Sulland bil for Bruktbilspesialisten (importørens) regning. Det ble først hevdet at min kone måtte btale fordi "nybilgarantien" var bare to år. Da vi hernviste til forbrukerkjøpsloven gordtok de fort 5 år som gjelder for deler som er ment å vare så lenge. I slike tilfeller er det viktig at bilen er kjøpt hos en profesjonell forhandler, ikke kjøpt privat eller importert selv. En annen sak er at dette kan jo skje igjen etter 2-3 år. Siden fabrikken ikke kunne skaffe nok av denne delen tyder det jo på at feilen er en konstruksjonsfeil. Volfswagen bør komme på banen med en varig løsning. Denne bilen er av typen blue motion, men den bruker mer diesel enn vår gamle Sharan med 90hk.

Egr kjøler vw

 1. Kjøre uten førerkort straff
 2. Egr kjøler vw golf
 3. Menn med skjegg clinic
 4. Egr kjøler vw parts
 5. Egr kjøler vw dealers
 6. Noen som kan anbefale en god og rimelig tannlege? : Bergen
 7. Laksefiske i gaula
 8. Egr kjøler vw t5

I Norge var det snakk om cirka 150. 000 biler. Forventer at importøren betaler Utbedrings-arbeidet har imidlertid blitt noe forsinket her til lands. Og det er først nå NAF har fått fått en liten smakebit på ting som ikke har gått riktig for seg i prosessen. - Vi har fått over 700 henvendelser fra medlemmer, som eier en Volkswagen, som lurer på ting. En gjenganger blant henvendelsene er problemer med EGR-ventilen. Andre opplever følgefeil, etter programvare-oppdateringen, forteller Inger Elisabeth Sagedal. Å bytte EGR-ventil kan koste oppimot så mye som 17. 000 kroner, ifølge NAF. Sagedal forteller at importøren, Møller Bil, har tatt regningen - men først etter at NAF har kontaktet dem i enkeltsaker. Det er ikke godt nok, mener kommunikasjonssjefen. - Vi forventer at importør bærer denne kostnaden, uten diskusjon med kunden. Det skal ikke være nødvendig at hver enkeltperson skal være godt informert i denne saken, for å vinne gjennom. Derfor har vi sendt brev til Møller om dette, forklarer Sagedal.

Egr kjøler vw passat 2006

Problem med EGR ventil, kjøler og Turbo - Octavia - Skodaforum Norge

NAF er bekymret Til nå har bare en håndfull NAF-medlemmer fått erstatning fra Møller, etter feilaktige utlegg i forbindelse med systemoppgraderingen. NAF er imidlertid bekymret for at det kan komme mange saker framover. - Vi har grunn til å tro at det blir mer. Vi er bekymret for at folk må betale for ting i forkant av oppgradering og for flere følgefeil. Påviste følgefeil har vært feil ved eksossystemet og innsprøytningssystemet på bilene. NAF har også mottatt konkrete klager på motorfusk hos VW Tiguan, etter oppdateringene. - Vi har nå fått bevist at følgefeilene finnes, og da er det også viktig at folk vet at det er Møller som har ansvaret for å dekke kostnaden. - Det er ille om folk betaler for eksempel 17. 000 kroner, uten å vite sine rettigheter. Det er en alt for stor kostnad, slår NAFs kommunikasjonssjef fast. VW lover å utbedre feil som viser seg innen 2 år etter oppgraderingen. Her er deres liste over hvilke ulike feil de tilbyr å rette. Møller Bil kom med dette tilsvaret, torsdag ettermiddag: «Vi dekker gjennom egne goodwillordninger mer enn hva lovverket krever i EA189-saker, og vi følger selvsagt opp kundene våre på en god måte uavhengig om de er NAF-medlemmer eller ikke.

Thu, 15 Oct 2020 11:12:16 +0000