Flyplassen i stavanger uis

Etterbetaling Av Barnebidrag

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon ||| 22 blanke milliarder kroner vil drysse over nær halvparten av Norges befolkning denne og neste uke. I gjennomsnitt blir det utbetalt 10. 100 kroner til hver og en av de over 2, 1 millioner skatteyterne som har penger til gode i årets skatteoppgjør. For 440. 000 av oss er bildet motsatt. Samlet restskatt er 5, 1 milliarder kroner i år. Det blir 11. 500 kroner i snitt å betale tilbake på hver av de som har gått på en skattesmell. Skatteoppgjøret er nå i havn for 2, 8 millioner lønnstakere og pensjonister. De øvrige må vente til oktober, og det gjelder blant annet skatteytere med ektefelle som driver næringsvirksomhet, eller som har fått utsatt frist eller har selvangivelse som ikke er ferdig behandlet. (NTB) Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook

Av idoi

Bidragsmottakeren bør for eksempel gis en reell mulighet til å få oversikt over sin økonomi og eventuelt komme fram til en minnelig avtale med den bidragspliktige før et eventuelt krav settes fram overfor trygdekontoret. Tilsvarende vil den bidragspliktiges økonomiske stilling bety mer for avgjørelsen her enn når det gjelder framtidige barnebidrag, da det kan være uheldig for evnen til å betale løpende bidrag om bidragsgjelden blir for tung fra starten av. Det må også tas hensyn til om den bidragspliktige kan bebreides for forsinkelsen. Når barnebidrag først blir fastsatt opptil tre år forut for kravet fordi man har ventet på en avgjørelse om farskapet, er tilbakevirkning likevel det normale. Utgangspunktet i slike tilfeller er når den bidragspliktige ble klar over at han kunne være far til barnet. Etter forvaltningspraksis fastsettes barnebidrag først fra den måneden den bidragspliktige ble gjort kjent med at han kunne være far til barnet.

Kan være et mellomrom eller noe. Har sakset litt for deg: Barneloven § 72 gir adgang til å fastsette barnebidrag for tid som er gått, begrenset opptil tre år før kravet ble satt fram. Ordlyden i barneloven § 72 indikerer at barnebidraget kan fastsettes med virkning fra opptil ett år forut for kravet uten at det stilles nærmere vilkår for en slik fastsettelse. Dette har imidlertid ikke vært lovgiverens hensikt. Barnebidrag fastsettes som hovedregel bare med virkning framover i tid, noe som innebærer at det må foretas en konkret rimelighetsvurdering i det enkelte tilfellet om tilbakevirkning skal gis, også ved tilbakevirkning opptil ett år. Det er en vurderingssak om, og eventuelt hvor langt tilbake i tid, man bør gå. Som utgangspunkt skal trygdekontoret vise varsomhet med å pålegge barnebidrag med tilbakevirkende kraft. Trygdekontoret må i hvert enkelt tilfelle foreta en konkret individuell vurdering av hvorfor parten har satt kravet sent fram. Dette innebærer at trygdekontoret ved vurderingen må ta i betraktning denne personens situasjon og forutsetninger.

AnonymBruker, Tuesday at 09:33 PM 6 161 Naana47 6 hours ago Økonomi AnonymBruker, Tuesday at 06:02 PM 4 103 AnonymBruker Tuesday at 08:46 PM Singelmamma - på NRK påskelilje, Tuesday at 08:44 PM 58 påskelilje Tuesday at 08:44 PM Tvangstanke i åresvis. Hjelp og råd! AnonymBruker, Tuesday at 11:14 AM reply 76 stjernestøv Tuesday at 04:25 PM

Det var trist å høre om den tragiske ulykken. Det kunne vært oss, sier UiB-student Marta Jimenez (21) fra Alicante i Spania. – Hadde du noen guide med på turen? – Nei, vi reiste på egen hånd, sjekket værmeldingen og fulgte skiltene på stedet. Jeg syntes ikke det var så farlig, men det er viktig å passe godt på og ikke ta noen sjanser. Det er nok best å ha med seg norske venner i fremtiden, sier hun til NRK. – Jeg visste at naturen her er nydelig, men ikke at det kunne være livsfarlig. Det var sjokkerende å høre om ulykken. Turmulighetene var hovedgrunnen til at jeg meldte meg til studentutvekslingsprogrammet i Bergen. Jeg planlegger en tur til Trolltunga og flere andre steder, men kommer til å være ekstra forsiktig, sier spanske Fran Garcia (21). LES OGSÅ: Fall i døden då ho skulle fotograferast Informasjonsmøte Klokken 12. 30 mandag arrangerte UiB et informasjonsmøte på Dragefjellet der de inviterte medstudenter og andre som hadde relasjon til avdøde. Rundt 70 personer møtte frem. – Vi er forferdelig lei oss over det tragiske utfallet som ulykken fikk.

Av ldol

  • Av idon
  • Av idold
  • Etterbetaling av barnebidrag - Åpent forum - Doktoronline - Forum

Hovedinnhold Meny Søk For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. Av: Hanne Nesset / Publisert: 04. 10. 2017 / Oppdatert: 04. 2017 Foresatte til Vg1-elever har mulighet til å få tilgang til Fronter ved å oppgi navn og mobilnummer til kontaktlærer. Du vil få et brukernavn og passord å logge inn med. Passordet må endres ved første gangs pålogging. Foresatte vil ha tilgang til kontaktrommet for klassen, Fravær, karakterer og anmerkninger for sin elev, porteføljen og IUP. Last med guide:

Foto: Scanpix Abraham Berge var statsminister for Høyre da han og seks av statsrådene i 1926 ble stilt for riksrett. Regjeringen hadde gjort bevilgninger uten å informere Stortinget. Alle ble frikjent i den siste riksrettssaken som er ført i Norge. En av Høyres mest markante politikere var Carl Joachim Hambro. Han var president i Stortinget store deler av årene 1927-40. Hambro organiserte transport ut av Oslo både for stortingsrepresentantene, regjeringen og kongefamilien da tyskerne invaderte den 9. april 1940. PRESIDENT: Carl Joachim Hambro var en av de mest markante stortingspresidentene i historien. Han var også formann i Høyre. Foto: Aktuell / Scanpix Foto: Scanpix Det var han som utformet Elverums-fullmakten som ga regjeringen konstitusjonell dekning for å styre inntil Stortinget igjen kunne samles. KORTVARIG: Stortingsdebatt om regjeringen Lyngs tiltredelseserklæring. Debatten varte i 32 timer, og endte i regjeringen Lyngs avgang. Statsminister John Lyng på talerstolen i Stortinget.

Thu, 15 Oct 2020 19:50:15 +0000