Flyplassen i stavanger uis

Videregående Skole Bergen

Skru av "Diagnostikk og bruk", "Ad-annonser" og "Populært i nærheten". Du kan også begrense annonsesporing ved å gå til "Innstillinger", velg "Personvern", velg "Annonser" og skru på "Begrens annonsesporing". 11. Bluetooth Skru av Bluetooth når du ikke skal bruke det. Sveip på opp fra bunnen for å ta opp kontrollsenteret ditt. Tapp deretter på "Bluetooth-symbolet" så det blir grått. 12. Flymodus I områder hvor du uansett ikke har dekning kan du aktivere flymodus for å spare batteri. (Husk da at du ikke kan ringe eller motta samtaler). Tapp deretter på "Flymodus-symbolet" så det blir hvitt. 13. Ikke utsett enheten for ekstreme temperaturer Enheten er ikke konstruert for ekstreme temperaturforskjeller. Den trives best mellom 0 og 35 °C. Se også: Hvordan beskytte iPhone i kulden. 14. Eksterne batteri Om du har forsøkt det aller meste, men fortsatt er avhengig av at batteriet skal holde litt lenger, finnes det mange eksterne batterier og ladere som er laget for å være med på farten. Kanskje kan det lønne seg å ha ekstra batteri liggende i sekken?

Videregående skole bergen

Jeg har gått på St. Paul gymnas i tre år. I løpet av disse tre årene har jeg fått oppleve mye kjekt og lært mye sammen med trivelige medelever. Jeg har fått reise på flere utenlandsturer, blant annet til Frankrike og Roma, og prøvd meg som student på universitetet. På skolen blir du hver dag møtt av engasjerte lærere som er opptatt av å dele sin kunnskap. Skolen har flere arrangementer som skaper et godt og nært skolemiljø.

 1. Landbou skole
 2. Skole spill
 3. Bergen gøteborg
 4. Bergen hurtigruten
 5. Eltonåsen skole
 6. Videregående skole bergen de
 7. Svolvær Helle flyplass ankomster
 8. Hva er velling online
 9. Verdal videregående skole
 10. Videregående skole bergen ny
 11. Videregående skole bergen mn
 12. Alt i et øyeblikk - Erica James - Innbundet (9788283130812) » Bokklubben

Yrkesfag Bygg- og anleggsteknikk Helse- og oppvekstfag Informasjonsteknologi og medieproduksjon (20-21) Salg, service og reiseliv (fra 20-21) Service og samferdsel (t. o. m. 19-21) Teknikk og industriell produksjon Studieforberedende 3-årig Helse- og oppvekst med studiekompetanse Idrettsfag Studiespesialisering Spesielle tilbud og andre utdanningstilbud Teknisk allmennfaglig utdanning - TAF Tilbud for minoritetsspråklige elever Voksenopplæring Finn innhold raskt Skolestart Skoleskyss - søknadsportal Skoleskyss - bussruter Elev-PC Stipend og lån Skolerute Timeplaner Skoleportalen Ledige stillinger Aktuelt Gjenåpning av skolen Vi gleder oss til å ta imot elever på skolen igjen, og vi har forberedt oss grundig slik at det skal være trygt for alle. Hvordan blir den nye skolehverdagen? Vi svarer på en del spørsmål du kanskje har i forbindelse med at skolene åpner gradvis. Skoleskyss AtB AtB har kommet med retningslinjer for skoleskyss for elever som nå skal ha delvis undervisning på skolen igjen.

Metis toppidrett gir deg en komplett pakke. Les mer For deg som ønsker en variert skolehverdag med mye praktisk og kreativt arbeid, samtidig som du får generell studiekompetanse. Medier og kommunikasjon gir deg en spennende og bransjeorientert skolehverdag. Les mer Ønsker du å jobbe innen salg, reiseliv, hotell, resepsjon, sikkerhet, IT, markedsføring – eller drømmer du om å starte egen bedrift? Da er salg, service og reiseliv et spennende utdanningsprogram for deg! Les mer For deg som ønsker å lære mer om data, drift, sikkerhet og programmering. Linjen passer også for deg som ønsker å gå i lære etter Vg2 og for deg som ønsker generell studiekompetanse. IKT-servicefag (IKT) gir deg en spennende og fremtidsrettet skolehverdag. Les mer Har du gått et yrkesfaglig program, men funnet ut at du vil studere videre på høyskole eller universitet? Er studiekompetanse målet ditt? Da bør du søke påbygging til generell studiekompetanse. Les mer Se filmen om #livetpåmetis Er du klar for å ta steget videre?

Borgtun skole

Jeg lar for eksempel ikke andres oppførsel styre hvordan jeg har det emosjonelt, sier Rasch-Olsen til Kvinneguiden. Han mener det finnes flere teknikker som kan hjelpe deg til å jobbe deg ut av den sosiale angsten på jobb, og foreslår en "gjør det selv"-oppgave; - Skriv en liste på 10 egenskaper om deg selv som du absolutt er sikker på du har, og liker. Skriv så fem grunner til hvorfor hver egenskap gjør at du passer i den jobben du har. Det vil si totalt 50 grunner til hvorfor akkurat du passer i den jobben. Pass på at grunnene er så forskjellige som mulig. Denne tar litt tid, og kan med fordel brukes på andre områder av livet også. Og den fungerer, mener coachen. Men du trenger ikke stå i angsten alene. Heradstveit mener du kan starte med å skaffe deg en "alliert" på jobb. - Kanskje har du en kollega som du er trygg på, og som du kan si det til. Det er godt å vite at noen forstår hvordan man har det, og som kan være en støttespiller som "backer" deg opp når du trenger det. Merker du at du har begynt å unngå sosiale situasjoner på jobben, er det viktig at du får snudd denne utviklingen.

Oppdatering om Korona-viruset Oppdatering 04. 05. 20 kl 14:30 Eksamen avlyst I dag, 21. april vedtok regjeringen at også muntlig, muntlig-praktisk og praktisk eksamen avlyses. Slik blir russetiden for russ 2020 Dere som er russ i år lurer sikker på hvordan russetiden blir og hva dere kan får lov til å gjøre. Se oss på Facebook Se oss på Facebook

SKOLEN ÅPNES GRADVIS I LØPET AV UKE 20 >> I tråd med vedtaket fra regjeringen 7. mai vil Metis videregående gradvis åpne skolen fra uke 20. De første elevene møter tirsdag 12. 5. Hvilke klasser/grupper som møter på de ulike dagene vil vi legge ut på It's Learning. Midt i Bergen sentrum Skolen vår holder til i Lars Hilles gate 17, midt mellom Grieghallen og Bystasjonen. Som elev har du nærhet til alle kollektivtilbud. Beliggenheten vår gjør også at vi kan benytte kulturtilbud og næringsliv i sentrum for en variert skolehverdag. Blokkdager Som elev hos Metis videregående vil du oppleve en annerledes skoledag. Du vil stort sett ha ett fag pr. dag, såkalte blokkdager. Dermed får du ro og tid til å fordype deg i ett fag om gangen. 99% fullfører Vi er stolte av at hele 99% av våre elever fullfører utdanningen sin her på Metis videregående. I Hordaland fylke er gjennomsnittet 72, 3% ( kilde: Utdanningsdirektoratet 29. 8. 17) En trygg skolestart Overgangen fra ungdomsskole til videregående skole oppleves som stor for mange.

På vår skole tar vi oss god tid til å bli kjent med hverandre. Vi vet at trygghet og trivsel er blant de viktigste rammefaktorene for at læring vil finne sted. Egen mentor og privatlærer Allerede første skoledag vil du få din egen mentor som vil følge deg tett gjennom hele skoleåret. Mentoren vil være din støttespiller og samtalepartner. Alle Vg1-elever på Metis får fem timer med gratis privatlærer (PL) i matematikk, både før og etter jul. Les om PL her. Din egen Mac og Adobe-pakken Gode digitale hjelpemidler er viktig for å få mest mulig ut av undervisningen. Derfor får du som elev utdelt din egen Mac med Adobe-pakken ved skolestart som du disponerer så lenge du er elev hos oss. For deg som ønsker generell studiekompetanse eller for deg som vil bli lege, økonom eller ingeniør og trenger spesiell studiekompetanse. Studiespesialisering gir deg et sterkt faglig grunnlag for høyere utdanning. Les mer For deg som drømmer om å bli toppidrettsutøver eller vil drive med et idrettsrelatert yrke, og som i tillegg vil ha muligheten til å velge realfag.

 1. Vm i holmenkollen vs
 2. Ferge bodø moskenes
 3. Dyp depresjon symptomer pa
Fri, 16 Oct 2020 16:02:05 +0000