Flyplassen i stavanger uis

Lars Monsen På Tur

Det er meldt en del uvær i 15-00-16. 00-tida i dag. Hvis det slår til, så vet jeg at det er vurdert at vi må gjøre noe for å sørge for at de er i trygghet. - Det viktigste er at folk er trygge, men slår det ned i utstyret, så er ikke det bra. Vi har ikke med oss backuputstyr nok til å dekke opp alt, så vi håper vi unngår det, sier Sivertsen. Den store sekken som bæres av en av i NRK-teamet er sentral for sendingen. Den sender alt fra kameraene rundt Monsen, opplyser NRK. - Denne sekken suppleres med andre kameraer fra fjelltoppene. Hvis det blir farlig for folk så regner jeg med at vi bryter av den biten av programmet som er fra fjellet. Vi har en backupstasjon på Sognefjellet som kan ta over visse deler av sendingen, men turfølget vil måtte pakke sammen hvis vi må trekke tilbake folka som står utplassert på toppene, sier Sivertsen. Ifølge Aftenposten fulgte 50 000 nordmenn Monsen-sendingene fra Hardangervidda lørdag forrige uke. LYSSHOW: Det er sjelden værgudene disker opp med maken til fyrverkeri.

Lars monsen på tur n

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon I dag klokka 11. 00 startet NRKs «Minutt for minutt»-sending, hvor hele Norges naturmann Lars Monsen leder an et stor følgerskare på tur gjennom Jotunheimen. Svært mange mennesker er møtt opp for slå følge med Monsen på etappen fra Bøvertun gjennom Dumdalen og over til Sognefjellshytta. Det har regnet hele formiddagen, og mellom 12. 00 og 18. 00 er det meldt om regn og tordenvær i området, ifølge. Statsmeteorolog Kristen Gislefoss sier til Dagbladet at han advarte NRK mot å legge ut på dagens etappe. - Jeg snakket med ekspedisjonen i dag og i går, og har advart dem mot å legge ut på tur på grunn av regn og torden. De går med en høy antenne og det er ikke bra med tanke på været, sier Gislefoss. Ved 12-tida onsdag, er det imidlertid skiftende vær over området med glimt av blå himmel og sol, ifølge sendingene til NRK. SPESIALLAGET: NRKs produksjonsteam følger Monsen på tur over den norske fjellheimen med avansert utstyr.

- Ryggsekkene er blitt bygget av en som jobber her på huset. De er testet både i regn og sol, og skal tåle regnet. Men man har også tatt høyde for at det kan bli all slags vær. Det er tross alt norsk sommer, sier hun til Dagbladet. STATSMETEOROLOG: Kristen Gislefoss. Foto: NRK Dagbladet har vært i kontakt med teknisk leder Magne Sivertsen, som er en del av produksjonen i Lom. Han sier at NRK kontakter Meteorologisk institutt hver morgen, for å forsikre seg om at alt er trygt. Det er prosjektleder som tar den endelige avgjørelsen på om programmet skal fortsette eller ikke. - Vi har pratet med produksjonen i dag, og de har fått beskjeden om at de går i regn og torden. De går på eget ansvar, gjentar Kristen Gislefoss til Dagbladet. Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med prosjektlederen for «Monsen minutt for minutt», men han er ikke tilgjengelig før seinere i ettermiddag. NRK gjør vurderinger Ifølge teknisk leder i NRK, Magne Sivertsen, har de en plan hvis de rammes av uvær. - For å få dette på lufta har vi folk utplassert på fjelltopper for å sørge for at det er nettsignal.

James Good fikk fanget det hele på film. Video: YouTube/DigitalCenturyMedia Vis mer Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Kultur

Foto: Den norske turistforening Vis mer - Lynet har slått ned Gislefoss mener likevel at de burde holdt seg i ro. - Folk og utstyr kan utsettes for lynnedslag. De skal gå i kraftig regn, og det har vært lynnedslag i dag rett øst for dem. Det er stor sannsynlighet for torden og lyn, sier statsmeteorologen. - Skal de gå med så lang antenne, så er det en faktor i seg selv som ikke er bra. Lynet søker etter høyeste punkt, legger Gislefoss til. Monsen kommenterte været selv onsdag idet han startet turen. - Vi har fått en annen type vær i dag. Det har plaskregnet siden tidlig i morges, og det er meldt tordenvær. Det må vi ta hensyn til. Vi har så mye teknisk utstyr at det ser ut som at vi skal invadere planeten på nytt, så begynner det å lyne må vi søke dekning. Det får vi ta som det kommer, sier Monsen. Spesiallaget utstyr Utstyret som de bruker i produksjonen av «Monsen minutt for minutt», er spesiallaget for akkurat dette programmet, og er aldri blitt brukt tidligere, opplyser NRKs pressekontakt Linda Reistad til Dagbladet.

 • Lars monsen på tur photos
 • Bilen rister under kjøring
 • Lars monsen på tur n
 • Lars monsen på tur d
 • Liseberg camping gøteborg
 • Epoq kjøkken stammer | FINN.no
 • Lars monsen på tur family
 • Aldri i livet finn kalvik
 • Fra swaps
 • Lars monsen på tur full
 • Øvelser for kne med meniskskade
 • Leverandør av de gode opplevelser

(): Nå som skattemeldingen (tidligere kalt selvangivelsen) har kommet, er det flere hundre tusensom kommer til å ignorere den fullstendig. I fjor var det hele 350. 000 skattebetalere som ikke en gang tok seg bryet med å åpne selvangivelsen da den ble sendt til dem elektronisk. I tillegg kommer alle som så vidt gløtter på tallene og alle som fikk selvangivelsen på papir og lot være å sjekke. – De aller fleste tallene i skattemeldingen stemmer, og det er nok grunnen til at mange lar være å sjekke tallene – og slipper unna med det. Samtidig gjøres det feil av både Skatteetaten og av alle som er pliktige til å sende inn opplysninger om din økonomi til skattemyndighetene. Derfor er sammenligningen med russisk rulett svært relevant. Lar du være å sjekke, eller stoler på at det meste er rett, går det kanskje bra en god stund, men dukker det plutselig opp en feil, så er du sjanseløs dersom du ikke sjekker, sier Lothe. For vanlige lønnsmottakere eller pensjonister, som stort sett har oversiktlig økonomi, kan det like fullt være svært viktig å ta en firepunktssjekk: 1) Flere arbeidsgivere?

Turen går med kano over Norges tredje største innsjø, Femunden og opp Røavassdraget. Episode 4 - Femundsmarka Dokumentar, Natur, S1:E4 Lars og hunden Kayaque fortsetter videre inn i Femundsmarka forbi innsjøen Rogen ved svenskegrensa og ned elva Mugga. Han møter en skummel mann med revolver som har sin egen metode for å få has på storgjedda. Episode 6 - Nordkapp Dokumentar, Natur, S1:E6 Lars og Kayaque fortsetter over Finnmarksvidda til Smørfjordeid og deretter til Bringnes, hvor det er offerplasser fra eldre samisk tid. De søker tilflukt i den undersjøiske tunnelen som fører til Magerøya og Nordkapp.

Fri, 16 Oct 2020 07:12:07 +0000