Flyplassen i stavanger uis

Antall Innbyggere I Sverige

  1. Antall innbyggere i sverige free
  2. Koronaviruset, covid-19 | Sveriges dødskurve faller raskt
  3. Sverige: Antall «no-go-områder» øker med 50 prosent – Document

Politidirektøren i Sverige vil i nær framtid øke antall områder som klassifiseres som «særlig utsatte» – mer kjent som no-go-områder – fra 15 til 23, melder Sveriges Radio P4. Sverige har totalt 53 utsatta områden, ifølge politiet. I samtlige områder er innvandrere overrepresentert. Samtidig insisterer regjeringen på at innvandringen ikke påvirker kriminalitetsstatistikken. Fåglarna vet hvordan regjeringen får dette til å henge sammen. Det finnes andre lister, for eksempel laget Folkpartiet (nå Liberalerna) i sin tid en liste over utanförskapsområden. Under ser du en sammenligning fra NRK av politiets og Liberalernas lister. Det er snakk om förorter – forsteder – der trusler, vold og utpressing er dagligdags. Områder der innbyggerne ikke våger å snakke med politiet eller vitne i rettssak på grunn av frykt for vold og trusler. Steder der narkotikasalg forgår åpenlyst, der 12-åringer bærer våpen og politiet møtes med en skur av steiner dersom de viser seg. Parallellsamfunn med høy forekomst av våldsbejakande religiös extremism.

Antall innbyggere i sverige free

Foto: Colourbox Les også Turistboom kan true Islands økonomi Les også Frykter befolkningsveksten skal gjøre boligprisene enda høyere Les også SSB tror Norges befolkning øker med én million rekordfort

Koronaviruset, covid-19 | Sveriges dødskurve faller raskt

Befolkningen kan nå 4, 5 millioner innbyggere innen 2045 - og forsteder kan bli egne byer. HEISEKRANER: Har blitt en vanlig bestanddel i Stockholms skyline. Det bygges nye boliger i høyt tempo i storbyen ved Mälarens bredd. Her ser vi Stadshuset i forgrunnen. Foto: Colourbox Publisert: Oppdatert: 9. september 2017 08:40, Publisert: 9. september 2017 08:10 Svensk økonomi går bedre, og Stockholm opplever boom - både når det gjelder tilflytting og boligbygging. Den anerkjente svenske økonomen og foredragsholderen Kjell Nordström har nylig anslått at den svenske hovedstaden vil nå 4, 5 millioner innbyggere innen 2045 - altså omtrent samme innbyggertall som hele Norge hadde så sent som i 2002. Det skriver Business Insider. Større enn dagens Paris Stockholm har i dag et offisielt innbyggertall på 942. 370, ifølge Sveriges svar på SSB, Statistiska Centralbyrån. Stor-Stockholm har i dag 2, 2 millioner innbyggere. Et innbyggertall på 4, 5 millioner ville i gjort byen til Europas femte største med dagens situasjon, og større enn dagens Berlin, Madrid, Roma og Paris ( ja da, flere av disse byene kan også få endret innbyggertall de neste 25 årene).

Økningen var det også for Eritrea og India, men med mer beskjedne tall, henholdsvis 2, 4 og 1, 1 prosent. For de øvrige ti-på-topp-landene var det nedgang. Som nevnt var nedgangen betydelig fra Syria, som utgjorde hele 57, 4 prosent fra 2018 til 2019. Nedgangen var også betydelig fra Irak (26, 3 pst), Polen (16, 8 pst) og Afghanistan (15, 4 pst). Historisk høy utvandring Ikke bare er innvandringen til Sverige historisk høy, det samme er utvandringen. De fleste som utvandrer er født i Sverige, og siden 2. generasjon (født i Sverige av innvandrerforeldre) fortsatt er en ung gruppe, snakker vi nok mest om etniske svensker. Men også personer fra Polen, India og Finland er begynt å forlate Sverige. Det er vel, for å si det slik, arbeidskraft som reiser. På det meste utvandret 55. 830 personer i 2015, som er flere enn Amerikautvandringens toppår i 1887 og 1888, da nesten 51. 000 utvandringer ble registrert per år, heter det fra SCB. Samtidig var det jo en mindre befolkning på 1880-tallet enn i dag, men likevel utgjør utvandringen 5, 7 personer per 1.

  • Hjelp til å bli gravid online
  • Antall innbyggere i sverige 2
  • Hva er en stjerne francais
  • Asia butikk bergen
  • Sarpsborg table
  • Trakk fram Sverige som versting. Men i Trumps eget land er det mye verre - Dagbladet

Sverige: Antall «no-go-områder» øker med 50 prosent – Document

Han forklarer at i mange andre land har det vært mye vanskeligere å lete aktivt etter de som er syke. Da blir antallet som tester positivt, også lavere. – I noen land, som Sør-Korea, har det vært lettere å lete etter de som er syke. I Sør-Korea har man sporet hvor smittebærere har vært ved hjelp av mobiltelefonen og så funnet andre som har vært i nærheten ved hjelp av deres telefoner. På grunn av personvernhensyn er den sørkoreanske løsningen ikke mulig i Norge og mange andre land, Professor Frigessi sier at det også kan være sånn at fordi vi ikke er så mange i Norge, får vi et høyt tall når vi deler antall smittede med antall innbyggere. -Det er ingen tvil om det er større spredning i Europa enn det vi ser på disse tallene, sa statsminister Erna Solberg på en pressekonferanse torsdag ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Mange på vinterferie Samtidig sier professoren at det kan være at vi fikk mange smittede tidlig i epidemi-perioden, folk som hadde vært i Nord-Italia og Østerrike.

På det meste var det rapportert om 114 dødsfall per dag (8. april). De siste tallene fra Sverige viser 23. 216 smittetilfeller, 1604 intensivplasser og 2854 koronarelaterte dødsfall totalt. Det er 85 nye dødsfall siden mandag. Det er et visst etterslep i rapporteringen av dødsfall, så tallet kommer trolig til å bli justert opp i etterkant. Dødsrate langt over Norge Sverige ligger høyt oppe på rankingen når antallet koronarelaterte dødsfall fordeles på antall innbyggere. Sammenlignet med Norge har Sverige rundt sju ganger så mange koronadødsfall i forhold til folketallet. Tall fra Johns Hopkins University mandag viser en dødsrate på 27, 19 for Sverige (døde per 100. 000 innbyggere). I Storbritannia er tallet 43, 33, mens det i Norge er 4, 03. Se tabell: Døde per 100. 000 innbyggere i 30 land DØDSRATE: Her er noen av landene som er hardest rammet av koronautbruddet rangert etter antall døde per 100. 000 innbyggere. Foto: (Nettavisen) - Krisen ikke over Taha Alexandersson, stedfortredende kriseberedskapssjef i Socialstyrelsen, maner svenskene til fortsatt å ta ansvar for å slå ned smitten.

Denne artikkelen er over en måned gammel, og kan inneholde utdaterte råd fra myndighetene angående koronasmitten. Hold deg oppdatert i NRKs oversikt, eller gjennom FHIs nettsider. Statistikken rundt koronaviruset varierer, men på de fleste oversikter er Norge blant landene med flest smittede per innbygger. Nettstedet Worldometers oppdaterer flere ganger om dagen tallene for koronasmittede over hele verden. Den siste oppdateringen, gjort i fredag ettermiddag, viser at det bare er Italia som har flere påviste smittede per innbygger enn Norge. Oppdatert klokken 10. 02: Noen mindre land, som Island, San Marino og Vatitkanstaten, har også stor spredning av koronaviruset. De er utelatt fra oversikten fordi landene er små og statistikken derfor er vanskelig å sammenligne. – Det er viktig å se på det totale antallet som er testet. Andre land har testet langt færre, sa helseminister Bent Høie torsdagens pressekonferanse der regjeringen la frem sine nye krisetiltak. Store forskjeller mellom land Ifølge tall fra amerikanske folkehelseinstituttet CDC, publisert i Insider, er det enorm forskjell på hvor stor andel av befolkningen som er testet i det enkelte land: USA hadde 8 mars gjennomført 1707 tester, eller 5 per én million innbyggere.

ANSLÅR BOOM: Kjell A. Nordström, her fra da han snakket på NHOs årskonferanse i 2015. Foto: Jørgen Braastad/E24 Den svenske boligministeren Peter Eriksson (Miljøpartiet) presenterte nylig en ny rapport som ser på 40 ulike kommuner med potensial til å bli «bærekraftige byer». Ni ble valgt, og ikke overraskende ligger flesteparten i og rundt Stor-Stockholm. I noen tilfeller er det snakk om å videreutvikle og akselerere allerede etablerte byer, men i noen tilfeller er det også snakk om små drabantbyer og småkommuner som skal utvikles til fullverdige byer. Svenska Dagbladet skriver at noen av planene, avhengig av infrastrukturutbygginger, kan stå ferdige innen sju til ti år, andre prosjekter kan ta opp mot tre tiår. STØRRE ENN PARIS? Kan Stockholm bli større enn dagens Paris, Madrid og Roma de neste 25-30 årene? Foto: Colourbox Her er listen over det som skal bli de nye byene i vårt naboland: * Nynäshamns kommune. Lille Segersäng sør av Stockholm ligger nær en eksisterende togpendler-linje og riksvei 73, og dagens 250 boliger kan øke til 10.

Befolkning Ved å peke på hver søyle, kan du se antall personer i aldersgruppen, fordelt på menn og kvinner. Du finner flere tall om dette temaet i statistikken Befolkning. Figuren viser hvor mange personer som bor i kommunen som enten har innvandret selv eller er barn av to innvandrere med bakgrunn fra utvalgte land. Du finner flere tall om dette temaet i statistikken Innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre. SSB oppdaterer jevnlig sine beregninger av hvor stor befolkningen vil bli i fremtiden. Les mer om befolkningsframskrivingene fram mot 2100.

Spania har nå gått forbi Italia i antall døde per million innbygger av covid-19, ifølge Worldometers ' statistikk, som oppdateres fortløpende. Spania har per mandag 6. april 270 døde per en million innbygger (om lag 12. 600 døde i faktiske tall), mens Italia har 263 døde per en million innbygger (om lag 15. 900 i faktiske tall). De er fortsatt de hardest rammede i Europa. I den andre enden i Europa finner vi blant annet Tyskland, som bare har 19 døde per en million innbygger (i faktiske tall nesten 1. 600 døde per mandag). Også Norge har svært få døde per million (13 per million, og 71 døde i faktiske tall per mandag). Men særlig tallene i Tyskland har vekket oppsikt internasjonalt. Tyskland er, i likhet med både Italia og Spania, et folkerikt land der mange bor tett i store byer. Tyskland har også færre døde per million innbygger enn Storbritannia, som har 73 døde per million. Les også (+): Utslippene går ned. Kan vi få endringer som gagner klimaet også etter koronakrisen? Disse faktorene kan være viktige årsaker til Tysklands tall: 1.

Fri, 16 Oct 2020 01:40:15 +0000