Flyplassen i stavanger uis

Ailo Mikkelsen Gaup

 1. Mikkel Aslaksen Gaup – 6 roller i norsk næringsliv
 2. Ailo mikkelsen gap.com
 3. Ailo Gaup - Ailo Gaup innlagt på sykehus - Dagbladet
 4. Ailo mikkelsen gaup dr

Gaup vant klatringen med klar margin, men ble slått av begge de andre på tårbyggingen, og røk dermed ut av konkurransen. Han vant fem av totalt ni delprogram, hvorav de fire siste på rad. Eksterne lenker Omtale av Ailo Gaup hos Plan B (management) Ailo Gaup sin hjemmeside Ailo Gaup sin VG-blogg Ailo Gaup sin merittliste hos ifmxf Ailo Gaup sin merittliste hos expn Referanser v • d • r Mesternes Mester 2011 Lokasjon Kypros Programleder Dag Erik Pedersen Ekspertpanel Thomas Alsgård • Jann Post Deltakere Finn Christian Jagge (1) • Trine Haltvik (2) • Ailo Gaup (3) • Siren Sundby (4) • Halvard Hanevold (5) • Jorunn Horgen (6) • Frode Rønning (7) • Lene Jenssen (8) • Frode Estil (9) • Kay Arne Stenshjemmet (10) • Liv Grete Skjelbreid Poiree (11)

Mikkel Aslaksen Gaup – 6 roller i norsk næringsliv

Han har sin egen bane på Lampeland i Flesberg, hvor han også har bygget seg sitt eget skumgummibasseng. [4] I Norge er det kun to slike bassenger, og begge er private. [ trenger referanse] Ailo Gaup har vunnet alle norgesmesterskap i grenen FMX og vant også NM i motocross-speedcross i 2004, flere år etter at han sluttet med tradisjonell motocross. Han var en av de første i verden til å utføre en baklengs salto med motorsykkel i 2003 og den den første europeiske føreren som utførte en backflip. [ trenger referanse] Han var også den første som utvidet distansen på backflipen fra superkicker til lange distanser. [ trenger referanse] I 2004 oppfant Gaup trickset Underflip. [ trenger referanse] Fortsatt [ når? ] er det et av de vanskeligste tricksene i FMX. [ trenger referanse] Underflip gjøres også i BMX og trickset fins i en rekke videospill. Gaup har vunnet samtlige norske mesterskap som har vært arrangert i FMX, og han vant World Cup i 2003 og i 2004 samt verdensmesterskapet i FMX i 2004 og i 2007.

Ailo mikkelsen gap.com

Ailo Mikkelsen Gaup Ailo Gaup under en konkurranse Født 22. januar 1979 (33 år) Sport Freestyle motocross Høyde 176 Vekt 70 Trener Lampeland, i Flesberg Klubb(er) Crossover Sports Nasjonale titler Seks NM Ailo (Mikkelsen) Gaup (født 22. januar 1979 [1] i Tromsø) er en norsk freestyle motocross -kjører. Oppvekst og skolegang Ailo Gaup er født i Tromsø og vokste opp der, i Máze (Masi) i Kautokeino kommune og i Alta. Ailo er sønn av forfatteren Laila Stien. Som 10-åring solgte han fisk og malte hus for å få råd til en 80ccm motocross sykkel. Som sekstenåring flyttet han til Oslo for å gå på motocrosslinjen ved Norges Toppidrettsgymnas ( NTG) i Bærum. Idrettskarriere I dag er «Ice man», som han blir kalt, bosatt i Kongsberg, hvor han har bodd siden 2000. Han begynte med freestyle motocross to år tidligere, vant norgesmesterskapet, og siden 2001 deltok han i internasjonale konkurranser. Ailo kjørte for produsenten Honda med en Honda CR 250. Han har sin egen bane på Lampeland i Flesberg kommune, hvor han også har bygget seg sitt eget skumgummibasseng.

AKROBATIKK: Her viser Gaup frem sin kunster på motorsykkel i 2007. Selv sier han at han aldri har tenkt på sporten som særlig farlig. Foto: REUTERS Vis mer SEOGHØ I dag er Ailo Mikkelsen Gaup (36) aktuell som programleder for TV3s nye satsing «Råskap», men finnmarkingen er best kjent for sin fortid som profesjonell freestyle motocrosskjører. Han har skadet seg stygt flere ganger gjennom FMX-karrieren, og har blant annet revet av festet til bicepsen og flere leddbånd. – Nå er jeg på bedringens vei, og bruker kreftene på rehabilitering, sa 36-åringen til Seoghø etter å ha gjennomgått operasjon for skadene i 2008. Likevel har han aldri tenkt på sporten som veldig farlig. I et nytt intervju med VG Helg avslører Gaup at han føler seg langt mer usikker på vanlig tråsykkel. – Jeg begynte med landeveissykling i fjor. Det er det skumleste jeg har holdt på med, sier han til avisen. Saken fortsetter under bildet. – Her om dagen ble jeg kjørt av veien av en bil med campingvogn. Det føles mye tryggere å gjøre innøvde triks på motorsykkel enn å bli utsatt for en sint og dårlig bilist, fortsetter Gaup.

Ailo Gaup - Ailo Gaup innlagt på sykehus - Dagbladet

Han var nominert til prisen i åpen klasse på Idrettsgallaen 2004, men vant ikke den. I 2007 ble Gaup også kåret til årets motorsportsutøver [7] av Norges Motorsportforbund. 9. februar 2008 ble han kåret til årets samiske forbilde på den samiske idrettsgallaen av Samisk idrettsforbund, Norge. [8] Under FMX Awards i mai 2008 ble han kåret til «Best International FMX rider» og «Best European FMX rider» for 2007 [9] Nordic X Elements [ rediger | rediger kilde] Under Nordic X Elements-arrangementet på Bislett Stadion i Oslo 14. juni 2008, arrangerte Gaup sin egen FMX -komkuranse: "Ailo Invitational". Gaup inviterte sju FMX -kjørere fra USA og Europa. De som deltok var; Ailo Gaup, Ronnie Faisst, Kenny Bartram, Derek Burlew, Massimo Bianconcini, Gabriel Villegas, Øystein Kjørstad og Fredrik Johansson. Ailo gaup stakk overraskende nok av med seieren i sin egen konkurranse. Det var kun fire og en halv måned siden den omfattende skulderoperasjonen som han hadde i januar 2008. I tillegg foregikk det også Vert- og streetskating.

9. februar 2008 ble han kåret til årets samiske forbilde på den samiske idrettsgallaen av Samisk idrettsforbund, Norge. [6] Under FMX Awards i mai 2008 ble han kåret til «Best International FMX rider» og «Best European FMX rider» for 2007 [7] Nordic X Elements Under Nordic X Elements-arrangementet på Bislett Stadion i Oslo 14. juni 2008, arrangerte Gaup sin egen FMX -komkuranse: "Ailo Invitational". Gaup inviterte sju FMX -kjørere fra USA og Europa. De som deltok var; Ailo Gaup, Ronnie Faisst, Kenny Bartram, Derek Burlew, Massimo Bianconcini, Gabriel Villegas, Øystein Kjørstad og Fredrik Johansson. Ailo gaup stakk overraskende nok av med seieren i sin egen konkurranse. Det var kun fire og en halv måned siden den omfattende skulderoperasjonen som han hadde i januar 2008. I tillegg foregikk det også Vert- og streetskating. Et slikt idrettsshow har aldri blitt arrangert i Norge før Filmskuespiller I forbindelse med Ibsenåret 2006 ble det spilt inn flere filmer til Henrik Ibsens mange teaterstykker.

 • Jewish hos
 • Elkjøp butikker oslo
 • Konsentrere seg - Definisjon av konsentrere seg fra Free Online Dictionary
 • Tidlig ultralyd volvat
 • Bukplastikk før og etter bilder online
 • Ailo Gaup og Anne Rimmen - Hyller kjæresten etter operasjonen - Se og Hør
 • Peterskirken i roman
 • Russisk mynt kryssord
 • Norske rednecks - Tv og film - Kvinneguiden Forum
 • Slette gruppe facebook page
 • Mørk sjokolade næringsinnhold

Ailo mikkelsen gaup dr

Serien ble kalt Ekko av Ibsen. Ailo spilte i "Dobbel salto" som bygger på Ibsens Byggmester Solness hvor han var trapesartisten Ryszard. I år, 2008, spiller han i en ny norsk film; Jernanger, av den prisbelønte regissøren Pål Jackman, som har premiere vinteren 2009. [10] OL-ambassadør Ailo Gaup ble utnevnt som ambassadør for det en gang eventuelle Vinter-OL-arrangementet i Tromsø 2018. I forbindelse med dette deltok han på noen arrangementer som fronter Tromsø-2018. Sosialt engasjement I 2009 ble Gaup ambassadør for Hvitt Bånd Norge, en kampanje som engasjerer menn mot vold mot kvinner. TV-programmer I 2011 deltok Gaup i underholdningsprogrammet Mesternes Mester på NRK, der han konkurrerte mot ti andre tidligere toppidrettsutøvere i heller uhøytidelige grener. Han kom til finalen sammen med alpinist Finn Christian Jagge og håndballspiller Trine Haltvik. Neste konkurranse besto av en klatreøvelse, som han vant, etterfulgt av en jaktstart bestående av løping, stabling av stener i et tårn, etterfulgt av løping før utøverne skulle roe ned i en stol inntil pulsen var nådd et visst lavt nivå.

For litt over ett år siden ble den tidligere motocross-stjernen Ailo Mikkelsen Gaup (39) innlagt på sykehus etter et voldsomt krasj på motorsykkel. - Jeg tok meg imot med nakken. Ingen brudd, bare prolaps og litt forslått, utdypet han i en SMS til VG. Mandag kunne Gaup fortelle at han var tilbake i sykehussenga. Denne gang for en kneoperasjon. Skryter av Ailo Legene har nå fjernet metall fra en rekonstruksjon av kneet som han fikk utført i mai, etter en infeksjon av gule stafylokokker - samt muligens andre bakterier. - Det er ikke ideelt. Det er litt skremmende og rekonstruksjonen var kompleks allerede til å begynne med, skrev han på sin Instagram-profil for et par dager siden. Gaups kjæreste og tidligere NRK-profil Anne Rimmen (36) la tirsdag ut et bilde fra Oslo Universitetssykehus på Instagram, der hun hyller motocross-kjøreren som la opp i 2009. - Hvis livet var som Tour de France, så hadde du vunnet den prikkete klatretrøya. Fordi du er god i motbakker og fordi du er seig, skriver 36-åringen, og fortsetter: - I dag gjennomgikk du den tredje kneoperasjonen på to måneder.

Fikk trøbbel med å svelge osv etter hvert», skriver han under innlegget for å forklare. Overfor avisa VG utdyper crosseren selv i en SMS: - Jeg krasjet på motorsykkel. Tok meg imot med nakken. Ingen brudd, bare prolaps og litt forslått. Det hele skal imidlertid ha gått bra for 38-åringen, som på Instagram konstaterer at dette ikke er hans «siste rodeo». Han har gjennom sin aktive karrière hatt flere bruddskader og operasjoner, og som ekstremsportutøver er noen knall og fall nærmest en del av hverdagen. Ailo Gaup har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser mandag morgen. Ble nylig far På tross av å ikke delta i store mesterskap lenger, har 38-åringen klart å holde seg i rampelyset. I 2008 ble han sammen med NRK-profil Anne Rimmen (35), og i 2011 røpet NRK Sporten-profilen at hun falt for den meritterte freestyle motocross-kjøreren etter å ha møtt ham flere ganger ute på jobb: - Jeg var veldig ærlig med sjefen min med én gang, og sendte mail om at jeg var forelsket i en idrettsutøver.

Fri, 16 Oct 2020 23:36:09 +0000